najwyzszy czas się rozstać...
-
-
Bartek Dudzic - Witamy w Pasach!!!
Tak i to jak najszybciej bo szkoda dalej wydawać tą kasę na niego lepiej postawić na jakiegoś młodego gniewnego który będzie walczył o to żeby się wybić.
Wywalić Dudzica i wziąć ze 3 murzynów. Oprócz wynajęcia mieszkań załatwić im też żony Polki, niech mają to obywatelstwo państwa UE. Jak już wszyscy się poznają, że oni w Afryce budowali domy ze słomy i uprawiali sorgo, a piłkę widzieli jedynie w książce z której misjonarz uczył ich czytać, to chociaż łatwiej im będzie np. do Francji Hollande'a wyjechać i żyć z socjala.
dejan pięknie, sarkastycznie wykpił punkt widzenie wielu forowiczów.
Trzeba przyznać, że wraz ze spadkiem zmienia się optyka. I tak jak mało dawali w E-klasie, tak w I lidze Dudzic i taki Puzigaca (bo tak nas "ukochał", że pewnie nie uda się go pozbyć) swoją wolą walki wyrosną na podstawowych zawodników Cracovii. Inna liga inna gra.
dejan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wywalić Dudzica i wziąć ze 3 murzynów. Oprócz
> wynajęcia mieszkań załatwić im też żony
> Polki, niech mają to obywatelstwo państwa UE.
> Jak już wszyscy się poznają, że oni w Afryce
> budowali domy ze słomy i uprawiali sorgo, a
> piłkę widzieli jedynie w książce z której
> misjonarz uczył ich czytać, to chociaż łatwiej
> im będzie np. do Francji Hollande'a wyjechać i
> żyć z socjala.
NIE! NIE I JESZCZE RAZ NIE!
Ja oraz użytkownik ParuKSC mówimy stanowcze NIE czarnym osobnikom czyli afrykańskim lub afrkańskopodobnym zmanierowanym gwiazdkom!
:)
zostawić Dudzica - młody, sprawny, przyszłościowy ;)
52 dni później
Noi Bartek udowadnia trnerom Pasiece,Kafarskiemu ż ewarto chłopaka wpuszczać było może nie na 90minut ale 20,30 minut na podmęczonego rywala. :)
niema sie co podniecac , sparing z 2 ligowa druzyna w rozsypce a mecz ligowy to inna bajka
Zgoda ale naprawde wolę oglądac nawet słabszych technicznie zawodników zwiazanych w jakims stopniu z naszym klubem ale za to biegających i walczących na boisku a nie spacerujących jak te ostatnie cioty bo finał jest jaki jest.
Od dwóch lat w rozmowach z pasiakami słyszałem ciągle "Bartek to się nadaje ale na 1 ligę". No to mamy pierwszą ligę i co? Już się nie nadaje?
Niech gra chłopak, niech pokaże co potrafi. Wiadomo jedno, będzie zapierdzielał przez 90 minut. Sprowadzić jednego napastnika do konkurencji i starczy.
Nastawić tylko Bartkowi stopę i będzie snajper jak się patrzy.
Islander Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nastawić tylko Bartkowi stopę i będzie snajper
> jak się patrzy.
Czyżbyś optował za powrotem Geodety? ;)
mam imadlo, ino nie mam papierow ... trenera.
tutaj chyba przydalby sie raczej stolarz, ale ktos Go zbanowal.
Ten stolarz to nadaje się tylko do strugania pionokiowych nosów.
Trzeci gol w trzecim meczu ;)
no i jeszcze asysta dzisiaj :D mial udzial przy obu bramkach :)
Bartek daj spokój i zostaw coś na ligę :)
W 1 lidze Bartek da radę :-)
Brawo! Tak trzymać!
a ja uważam , ze Bartek jeszcze sporo wniesie do drużyny i licze , że się odblokuje psychicznie, bo wydaje mi się , że on po prostu za bardzo chce i nie gra na luzie. Oby do swojej waleczności dołożył spokój i opanowanie ! Czego życzę
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)