[img]http://www2.fodey.com/getimage.asp?session=2351dd15b3fa143a4b6458205a4deed83.1&file=newspaper.jpg[/img]
-
-
TRENING NOWOROCZNY 2007
:)
come on :) wcale nie pada !!!!!!!!
Miazga :)
Numer z Drumim rewelacja:D mam akurat nagrane to wrzuce wieczorem:) teraz ide odsypiac
I Wisnia!!! :D
Wszystkie wislackie media ( a które nie są wiślackie?) teraz pewnie uznaja numer z Drumlakiem jako główny element treningu swiadczący o "głębokim podziale ", a wręcz "przepaści" ,może nawet "otwartej wrogości" graniczącej z "nienawiścią" miedzy kibicami a zarządem MKS.
Oni strasznie lubią jak coś jest u nas nie tak.
[img]http://i14.tinypic.com/2cih1eh.jpg[/img]
[img]http://i16.tinypic.com/2j3fpxd.jpg[/img]
http://patrz.pl/?118571 Drumlak :)
Znaczy, że jeszcze nie całkiem jestem w formie. Choć chyba nie była to fata morgana, że na boisku w drugiej połowie widziałem Jelenia, a nie widziałem występującego w polu Olszewskiego.
Blady Niko - alez Paczek wystepowal w czarnych koszulkach w pierwszej polowie, na lewej pomocy. Mogl nawet gola strzelic :)
a co mial Pawel napisane na koszulce ?
padlem z gazeta.pl
Cracovia I Kraków - Cracovia II Kraków 3:5 (0:2)
Bramki - Cracovia I: Jacek Wiśniewski (48, 60 - karny), Tomasz Wacek (53); Cracovia II: Tomasz Moskała (3), Piotr Giza (20), Marcin Bojarski (32), Arkadiusz Baran (50), Dariusz Pawlusiński (59). Widzów: 1800.
to ja chyba bylem na innym treningu
tyle bylo sprzedanych biletow :D
Baniowy kontuzja:>
Marek Pączek-podziw dla tego zawodnika,naprawde szacunek!! Nie jest wysoki,ale za to skoczny i się nie boi!! Co do naszych młodzieżowców to też, chwała, że sie nie spalili na początku!
szkoda,ze nie bylo sniegu:)jaka byla frekwencja?
frekwencja jak piszą w mediach to 1800
a jak na oko to około 4000-5000
właśnie się dowiedziałem że jakiś wypadek śmiertelny był pod Cracovia ;/
zginał Ćwierzu z Kazimierza,wspólnie się bawiliśmy na Sylwestrze,trąciło go auto w okolicach pasów na MIckiewicza, został przewieziony na Wrocławską,ale tam zmarł:(
Jestesmy wszyscy wstrząśnięci.
super było jak zawsze
Panowi Drumlakowi odnowila sie kontuzja lewej piety.
Dla mnie najlepszy na boisku byl Marek Pączek w 1 polowie na lewej pomocy sie wyroznial ale juz w drugiej kilka fantastycznych interwencji!!!!Naprawde jest to bramkarz z wielkimi perspektywami na przyszlosc!!!Wogole nie widac po nim tremy i widac bylo ze ma duzy luz!!!Szacunek dla niego!!!!
ciekawe ilę było goli W treningu noworocznym 2007??
MKS Cracovia SSA wystąpił do Wydziału Gier Polskiego Związku Piłki Nożnej z wnioskiem o rozwiązanie umowy z Pawłem Drumlakiem. [...]
Szczególnie naganne było zachowanie zawodnika podczas ostatniego Treningu Noworocznego, podczas którego piłkarz publicznie kwestionował decyzje sztabu szkoleniowego oraz przeszkadzał w prowadzeniu zajęć treningowych.
Źródło:
Szkoda Pawla. Mimo wszystko co kiedys napisalem. Do zawodnik,ktory dobrze umotywowany nawet Arka Barana potrafil zastapic jezdzac na wslizgach jak malo kto.
Trzymaj sie Pawel!
MKS Cracovia SSA wystąpił do Wydziału Gier Polskiego Związku Piłki Nożnej z wnioskiem o rozwiązanie umowy z Pawłem Drumlakiem.
Zgodnie z zawartym kontraktem oraz wewnętrznymi przepisami Polskiego Związku Piłki Nożnej zawodnik, który ma podpisaną umowę z klubem, zobowiązany jest m. in. do tego, aby publicznie i prywatnie zachowywać się w sposób nie szkodzący wizerunkowi klubu. Powinien również powstrzymywać się od udzielania informacji osobom trzecim o sprawach będących wewnętrzną sprawą klubu, a w przypadku sporów, co do należytej realizacji kontraktu, każda z zainteresowanych stron ma prawo złożyć stosowny wniosek do właściwych organów piłkarskich.
W ostatnim okresie czasu Paweł Drumlak wielokrotnie naruszył powyższe postanowienia, co potwierdzają liczne wypowiedzi prasowe, w których zawodnik rozpowszechniał niezgodne z prawdą informacje o MKS Cracovia SSA.
Szczególnie naganne było zachowanie zawodnika podczas ostatniego Treningu Noworocznego, podczas którego piłkarz publicznie kwestionował decyzje sztabu szkoleniowego oraz przeszkadzał w prowadzeniu zajęć treningowych.
I dobrze zrobiono.
Ja dawniej lubiłem tego gościa, ale gdzieś od roku zaczeły sie jego "kontuzje".....
Nawet wuefista podejrzewał iż ten udaje....Pamiętacie sprawę pięty Drumlaka.
A jak wiemy wuefista sie nie myli!!
Szkoda Pawła bardzo. Dobry piłkarz (jak jest zdrowy) i bardzo sympatyczny jako człowiek. Niezależnie od werdyktu powodzenia życze.
dla mnie jst zwykłym LAWIRANTEM...!!!
A pj w gazecie.pl już dał notkę.
==
"Pasy" mają dość Drumlaka
Cracovia wystąpiła do Wydziału Gier PZPN z wnioskiem o rozwiązanie umowy z Pawłem Drumlakiem.
Klub decyzję argumentuje publicznym i prywatnym zachowaniem Drumlaka, które szkodzi wizerunkowi klubu. Zawodnikowi zarzucono udzielanie informacji osobom trzecim o sprawach będących wewnętrzną sprawą klubu, a także rozpowszechnianie w wypowiedziach prasowych nieprawdziwych informacji o Cracovii. "Szczególnie naganne było zachowanie zawodnika podczas ostatniego treningu noworocznego, podczas którego piłkarz publicznie kwestionował decyzje sztabu szkoleniowego oraz przeszkadzał w prowadzeniu zajęć treningowych" - napisano w komunikacie. Jak informowaliśmy, podczas treningu Drumlak został wniesiony przez kibiców na płytę stadionu. Miał na sobie koszulkę z napisem "zwłaszcza dziś chciałem zagrać". Po kilku chwilach opuścił boisko. Trener Stefan Majewski tłumaczył po meczu, że nie wpuścił go do gry, bo był to sparing kadry I drużyny, a Drumlak obecnie do niej nie należy.
Źródło: gazeta.pl - pj
==
Mój komentarz:
Nie zapominajmy, że mówimy tu o tradycyjnym Treningu Noworocznym Cracovii. Użycie (i to w oficjalnym komunikacie) terminów "kwestionowanie decyzji sztabu szkoleniowego", "przeszkadzanie w prowadzeniu zajęć treningowych" w odniesieniu do Treningu Noworocznego to jest jakiś elementarnie sprzeczny z tradycją absurd. Problem polega na tym, że niepoprawny biurokrata i ignorant nie jest w stanie tego zrozumieć.
Dajmy sobie już na wstrzymanie z wszelakimi komentarzami. To tylko wznieca kolejne swary i kłótnie wśród kibiców. Ja też mam swoje prywatne zdanie o tym wszystkim, ale dla dobra Cracovii zachowuję je dla siebie. A Paweł niech już idzie do tego Hydrotworu Bydgoszcz i wszystkim nam ulży...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)