Tylko jak tu sie kapnąć kiedy Oni graja na poważnie a kiedy nie?
Z Kolporterem w PE było chyba grane tak dla cyrku mam nadzieje...
-
-
Trening Noworoczny?-poważne pytanie!
Jak najbardziej na poważnie pierwsza na drugą. I Drumlak będzie mógł sie pokazać!
TOM76 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I Drumlak będzie mógł sie pokazać!
przecież nie dojedzie, biedaczek... ugrzęźnie gdzieś w korku z Zakopanego lub z południowej słonecznej krainy... :(
Też uważam że na poważnie nie podobało mi się pajacowanie jak na ostatnim treningu natomiast jak najbardziej na miejscu są akcenty typu ostrzał fotoreporterów śnieżkami bądź wznoszenie noworocznych toastów z zawodnikami przez krate podczas przerwy (przykładowo słynne "Paluch chodź na banie" kilka lat temu)Na trybunach zabawa a na boisku normalna gra
Wiadomo że nie będziemy obserwować po nocy sylwestrowej finezyjnego futbolu, jednak odgrywanie scenek na boisku jest bez sensu niektórzy zawodnicy po prostu nie muszą udawać zeby zaprezentować śmieszna zagrania
Na boisku luzik i zabawa. Ale nie taka parodia jak w zeszłym roku, bo to ani śmieszne ani ładne. Na trybunach chciałbym bez starej k..., bo wybieram się z dzieciakami. Myślicie że się uda?
Mecz na poważne ale bez kretyńskich fauli.
To co zrobiono na 100-lecie było koszmarnym pomysłem.
Ten kto na to wpadł nigdy nie powinien się do tego przyznać.
Szczotka? :D
8 dni później
mecz na powaznie, zabawa na trybunach
Trening Noworoczny to najlepsza sprawa w Polskim futbolu chociaż jeden meczyk bez stresów szampan już czeka!!!
8 dni później
100-lecia Cracovii
PAP /22.12.2006 14:04
Tradycyjny noworoczny trening piłkarzy Cracovii Kraków zakończy obchody jubileuszu 100-lecia klubu - poinformował szef PR MKS Cracovia SSA Krzysztof Wasyliszyn.
"Jak co roku, wszyscy sympatycy i zawodnicy Cracovii spotkają się 1 stycznia na treningu noworocznym, na stadionie przy ul. Kałuży, aby - jak to się dzieje już od ponad 80 lat - znowu zainaugurować kolejny rok meczem piłkarskim pomiędzy I i II drużyną 'Pasów'" - powiedział Wasyliszyn.
Piłkarze Cracovii rozgrywali te spotkania w przeróżnych warunkach - w śniegu, siarczystym mrozie, roztopach, a zawsze towarzyszyła im spora grupa wiernych kibiców.
"Z dumą możemy powiedzieć, że żadne inne miasto i klub na świecie nie może pochwalić się tak wieloletnią i przekazywaną z pokolenia na pokolenie tradycją, która na stałe wpisała się nie tylko w krakowski, ale i polski krajobraz. W tym roku trening noworoczny będzie miał dodatkowo szczególny charakter, gdyż kończy obchody 100-lecia istnienia klubu, które w 2006 roku przebiegały pod hasłem 'Młodzież, Sport, Edukacja'" - powiedział Wasyliszyn.
Według planu 1 stycznia - tuż po hejnale z Wieży Mariackiej, o godzinie 12 - na boisku pojawią się piłkarze "Pasów". Wstęp na trening jest bezpłatny.
W 2006 roku jubileusz 100-lecia istnienia obchodzą w Krakowie - Cracovia, Juvenia i Wisła.
6 dni później
co do składów to pytanie było chyba retoryczne bo co jak co ale tradycjato na CRACOVII rzecz święta...
jeśli chodzi o grę to powinien to być jak sama nazwa wskazuje mecz treningowy
czyli chłopaki starają się pokazać i poćwiczyć jakieś ciekawe zagrania/akcje ale na luzie i bez zbędnej kopaniny po łydkach
(a tak szczerze powiedziawszy to ja nigdy za wiele nie pamiętam z samej gry z tych treningów, nawet wyniku... :))
Hehe i teraz już za Chiny ludowe nie można odkryć klucza ustawienia drużyn...
Ja jednak byłbym za powrotem do tradycji tj. 1 jedynastka w Pasach na drugą w rezerwpwych strojach.
na poważnie! Jest to istotne spotkanie inaugurujące sezony AD 2007
To Był dobry mecz naprawdę ale golów nie wiem ilę było golów bo nie oglądałem bo zapomniałem o meczu ale słyszałem!ilę było goli na tym Treningu noworocznym??
post roku :D
Grabek chyba zapomnial ze w Nowy Rok sie zwykle trzezwieje i pije dalej:D
Super wszystko tylko czemu "dwójka" w czarnych grała? Rezerwowe od zawsze są błękitne - tak jak barwy miasta.
upierdzielili sie tych czarnych od jakiegoś czasu,. Tez jestem za błękitnymi.
Na TP krótki filmik z Treningu
No cóż, w sprawie koloru 'dwójki' była długa dyskusja na tym forum, niebieskie beciki miały wielu przeciwników (w tym niżej podpisany), za czarnymi było bardzo dużo głosów. Traktowałem to wtedy jako gest Zarządu wobec kibiców. Jak widać wszystkich niesposób zadowolić:)
Ja też jestem zwolennikiem czarnych. Bez porównania ładniejsze od koszmarnych niebieskich becików. Ładne są. Poza tym biało czerwone pasy dobrze współgrają z kolorem czarnym (jaki mają w tradycyjnym stroju spodenki i sztuce). Więc kolor czarny (jako kolor) nie jest sprzeczny z klubową tradycją.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)