Korona - Górnik...
widziane są również, poza barwami Ichnimi i nasze barwy
-
-
INNE MECZE OSTATNIEJ KOLEJKI JESIENNEJ RUNDY
Hmm...tak sobie patrzę na tę ich murawę w Kielcach i tak sobie myślę, że chyba jako jedyni zatrudnilismy prawdziwych speców od prawidłowego utrzymywania podgrzewanej murawy.
Przeciez ta ich murawa ma niespełna rok, a w okolicach szesnastki wygląda jak nasza, ale ta poprzednia z czasów III ligi.
no nasza jest święta więc mnie to nie dziwi :D
obejrzałem ten mecz i nie rozumiem zachwytów w C+ dużo bramek ale poziom żenujący - obydwie ekipy nieudolnie grały - pierwsza bramka dla Korony po kardynalnym błędzie obrońcy, druga zresztą to samo (stąd karny), potem bramka dla Zabrza to koszmarny błąd w kryciu przez obronę Korony, ale przynajmniej pierwsza jakaś sensowna akcja... karny drugi i druga bramka dla Korony to już trochę lepiej (szczególnie kombinacja z odegraniem głową na środek ładnie
- pomijając oczywiście fakt bierności zabrskich obrońców) druga bramka dla Górnika totalne żenua w wykonaniu obrony Korony koleś z Górniak trafił dlatego bo się poślizgnął, no i popis pana Mielcarza na końcu jako przysłowiowa wisienka...
masę strat niedokładności i wręcz groteskowych zagrań... i jedna refleksja, dlaczgo w meczach z nami obrońcy przeciwnika nie robią takich jaj?
ciekawe mogą być mecze (albo wyniki) w Lubinie i Łodzi.
Liczę na zwycięstwa gospodarzy
Ciekawe czy Bełchatów upora się z Pogonią która chyba ostatnio ma przyzwoitą formę, patrząc na ich skład.
Czy Łęczna podtrzyma dobrą passę czy da się zjeść Groclinowi Skorży, co do umiejętności którego jestem sceptyczny?
czy Wojciech Stawowy dołączy do tych którzy dobrze się bawią kosztem Wisły?
dzis pytania, dziś i jutro odpowiedź...
Wojtek się dobrze bawi :D.
Razem z Przytułą, który strzelił trzecią bramkę dla Arki.
Arka 4-1 wygrała, Lech remis 0-0, a cwekla dostało od Lubina 1-0 w plecy.
Oglądałem mecz Zagłębia z Legią. Twierdzę, że Legia zagrała najsłabszy mecz tej jesieni. Zagłębie wygrało zasłużenie, acz bramkę zdobyło szczęśliwie. Ten Chałbiński to ma szósty zmysł. Choto i ten drugi stoper nie zagrają na Kałuży, bo dostali dziś czwarte zółte kartki.
Ja widziałem na żywo mecz w Wodziu. Kibice Kolejorza wydzierali się jak rzadko kto. Musieli mieć takie gardła jak ten facet co handlował koło Bramy Floriańskiej skarpetkami i od świtu do zmroku krzyczał: "Tanie okazja skarpetki polecam".
a nie powinien zagrać jeszcze Fabiański... to, że nie doatał czerwonej kartki to jeden z większych skandali sędziowskich tej rundy
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a nie powinien zagrać jeszcze Fabiański... to,
> że nie doatał czerwonej kartki to jeden z
> większych skandali sędziowskich tej rundy
Prawdopodobnie Fabiański w ogóle nie zagra w Legii na wiosne
1 : 0
kurde, żeby tylko Okuki nie zwolnili, bo wiążę z tym trenerem niemałe nadzieje ;)
najlepszy dla nas remis - Wisła sobie przezimuje na 5 miejscu w podłych nastrojach, a ŁKS zbytnio nie odskoczy (btw. co z tymi -3 pkt, którymi ukarano łodzian?)
Knurze.. chciałeś? masz
1:1 i niech tak zostanie
Dobra, popieram.
2-1
Nie zebym bardzo sie zmartwił, ale jak napisał Knur [i]...najlepszy dla nas remis ..[/i]
A temu Arifoviciowy z ŁKSu to chyba ramadan sie skończył czy co....
mnie bardziej ciekawi jak gra Kłuś (o ile faktycznie ma z nami umowe wstępną). Jak go "widzicie"?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)