No to oceniamy ...
skala 1-10
skład Pasów:
Cabaj -
Wacek -
Skrzyński -
Radwański -
Pawlusiński -
(85. Heidemann) -
Wiśniewski -
(73' Wojciechowski) -
Giza -
(68' Karwan) -
Nowak -
Szwajdych -
Bojarski -
Moskała -
-
-
Oceńcie piłkarzy - sezon 06/07 - 12 kolejka - Wisła Kraków
OCENY.CABAJ PONIZEJ 0 TO JEST DNO!!!
INNI PRZYNAJMNIEJ WALCZYLI NA TYLE ILE POTRAFILI,NA PLUS NAPEWNO SZWAJDYCH NAD RESZTA MUSZE SIE ZASTANOWIC.ALE TEN BRAMKARZ TO JEST KURWA ZENADA!!!
Cabaj - 5 (czyli przecietnie ale na derby wg mnie sie nie nadaje bo chyba nie wytrzymuje jego psychika, jest dobry jako bramkarz ale musi nabrac doswiadczenia)
Wacek - 7 (nawet nieźle, troche mu brakuje do dobrego obroncy ale na derby sie sprawdza bo walczak i w obronie główką nieźle grał - ogladałem tylko 1 połowe i troche 2 ;))
Wiśniewski -7 (to samo czyli walczy i jest wg mnie autorytetem przez swoja posture Plus, zwłaszcza za gre na poczatek meczu.)
Giza - 6 ( tak szczerze to srednio jak na niego moglo byc lepiej ale trza optymistycznie ocenic:-))
Bojar i Moskała na 8 bo wiadomo WALKA ;]
ps. mecz ogladalem w canal+ na kompie w chujowej jakosci ;]
ale moze sie przyda moja ocena.
:)
Cabaj - 2 niestety 1,5 bramki ,które ustawiły mecz to jego konto.
Wacek -5- przy drugiej bramce Zieńczuk niie miał prawa dośrodkować z takiej sytuacji jaką miał
Skrzyński - 2 - patrz Cabaj
Radwański - 5 - pierwsza bramka trochę go obciąża.
Pawlusiński - 5 w I połowie dwa razy zakrecił obrońca ale niedokładnie dośrodkował,ogólnie ponizej oczekiwań.
(85. Heidemann) - bo, chyba wszedł trochę za późno.
Wiśniewski - 5- walczył, bez wlzotów i upadków.
(73' Wojciechowski) - bo
Giza - 3- od zawodnika z ambicjami gry w Reprezentacji należy oczekiwać więcej niz to co pokazał w tym meczu.
(68' Karwan) - bo
Nowak - 5- trochę za bardzo chaotycznie.
Szwajdych - 6 niezły mecz, szkoda tylko tej 100 % sytuacji ,która mogła odwrócić losy meczu.
Bojarski - 7 -wypracował bramkę niestety nie uznaną,oddał piękny strzał w I połowie, walczył i po faulu na nim Varga powinien dostać czerwona kartkę.
Moskała -7 strzelił prawidłową bramkę,pięknie dograł Szwajdychowi w I połowie, jednym słowem zrobił swoje.
Ogólnie Wisła w cale nie była lepsza w tym meczu jakby wskazywał wynik.Popełniła poprostu mniej błędów, miała więcej szczęścia i była skuteczniejsza.
Cabaj - 4 - Dobre pomieszane ze złym. Ale grając na tak newralgicznej pozycji nie może popełniać takich błędów jak ten z 1 minuty. Gra wszak już 3 rok w 1 lidze, więc pora aby nie popełniał błedów jak nowicjusz. ŁAWA. Olszewski do bramki. W II połowie dwie dobre interwencje, ale już przy trójce w tyle...
Wacek - 5 - ciężką próbę miał Wacek. Tym meczem udowodnił, że jest solidnym ligowym graczem, ale w konfrontacji z lepszymi i szybszymi graczami nie nadąża.
Skrzyński - 4 - współudział w 2 bramkach, co tu dodawać. Nie przekreślał bym go. Dotychczas grał dobrze.
Radwański - 4 - z jego strony padły 2 bramki (dośrodkowanie na karny + bramka nr 1),
Pawlusiński - 5 - dobra I połowa, w II gasł z minuty na minutę..
(85. Heidemann) - bo
Wiśniewski - 4 - no cóż...mało zwrotny, nie nadaje się do szybkich ataków.
(73' Wojciechowski) - bo
Giza - 3 - z całego oglądania nie zapamiętałem go jakoś specjalnie; brak Baranka + słaba gra Gizy = kicha
(68' Karwan) - bo
Nowak - 5 - naprawdę starał się i nikt mu nie zarzuci braku ambicji...
Szwajdych - 8 - facet, który niczego się nie boi; fajnie, że nie musi kopać piłki na Wawelu... Najbardziej widoczny gracz Pasów.
Bojarski - 7 - paradoks - najbardziej widoczną formacją Cracovii był atak. Nie pamiętam tylu sytuacji z Wisłą. Szkoda, że choćby bez sztycha. Poraz pierwszy w tym sezonie.
Moskała - 6 - Niemiłosiernie obijany. Miał swoją jedną okazję i świetnie strzelił, ale czarny UFOludek zobaczył UFOspalonego.
Straszny niedosyt. Wisła dzisiaj była bardzo skuteczna, ale do ogrania.
Cabaj - 2 Marcin dostawał już wiele szans na psychiczne odbudowanie się po szmatach, jakie wpuszczał. Teraz już miarka się przebrała. Ile razy on może nam jeszcze zawalić mecz? Myślę, że powinniśmy się rozglądać za jakimś naprawdę dobrym bramkarzem, bo Olszewski to też nie rewelacja...
Wacek - 5 nie widziałem jakiś rażących błędów
Skrzyński - 3 współwinny utraty dwóch goli, więc nota nie możę być wyższa...
Radwański - 5 podobnie jak Wacek
Pawlusiński - 7 najlepszy w naszej drużynie - z Serbem robił co chciał, szkoda, ze zadna z jego akcji nie została spożytkowana...
(85. Heidemann) - bo
Wiśniewski - 4 niby robił co mógł, ale on jest po prostu za wolny na defensywnego pomocnika; prawda jest taka, że gdy zabraknie Baranka, to po prostu nei mamy go kim zastąpić
(73' Wojciechowski) - bo
Giza - 4 stłamszony, niewidoczny
(68' Karwan) - bo
Nowak - 5 coś tam szarpał, ale nic poza tym
Szwajdych - 6 walczył, robił dużo wiatru i tak jak Bojar miał sytuacje, szkoda, że niewykorzystane
Bojarski - 6 patrz wyżej
Moskała - 6 strzelił prawidłową bramkę, angażował się w grę
Generalnie gra była lepsza niż wynik, choć porażka absolutnie zasłużona.
Niestety cały mecz ustawił "numer" jaki wykręcił Cabaj w pierwszej minucie.
Cały plan mądrej defensywy legł w gruzach, bo przegrywaliśmy nieomal od pierwszego gwizdka.
Nie zwalałbym winy na Majewskiego - on wg mnie w obecnej sytuacji kadrowej (brak Baranka) i przy aktualnym stanie posiadania (nie oszukujmy się - graliśmy na wyjeździe z lepszym piłkarsko przeciwnikiem) ustawił taktycznie zespół optymalnie.
Nie można powiedzieć też, żeby chłopaki nie walczyli (no może z wyjątkiem Gizy, ale on nigdy nie walczy). Na pewno wbrew wynikowi zagraliśmy o niebo lepiej niż rok temu.
A przegraliśmy, bo jesteśmy po prostu piłkarsko słabsi, w dodatku Cabaj musiał akurat dzisiaj (który to już raz) odstawić swój popisowy numer....
Cabaj - 0
Wacek - 6
Skrzyński - 0
Radwański - 3
Pawlusiński - 5
(85. Heidemann) - ....
Wiśniewski - 4
(73' Wojciechowski) - ......
Giza - 6
(68' Karwan) - ....
Nowak - 3
Szwajdych - 9
Bojarski - 9
Moskała - 9
Cabaj - 3 ,na liste transferowa z nim
Wacek -5
Skrzyński - 4 ,sabotażysta
Radwański - 5
Pawlusiński -6,brak kondychy?
(85. Heidemann) - bo
Wiśniewski - 5
(73' Wojciechowski) - bo
Giza - 3 ,to on był na boisku ?
(68' Karwan) - 5
Nowak - 5
Szwajdych -7, dziś u mnie zaplusował
Bojarski - 7, no nie pęka
Moskała - 6
Cabaj - 5 zawalił
Wacek -9 walczył,
Skrzyński - 7
Radwański - 7
Pawlusiński - 6
(85. Heidemann) - b.o
Wiśniewski - 8
(73' Wojciechowski) -
Giza - 6 słabo
(68' Karwan) -5 bo był
Nowak - 8
Szwajdych - 10 Był najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PASIAK Nasz Człowiek nie odpuscił zadnemu ...........
Bojarski - 6
Moskała - 10 to jest Duma i Chwała zasłużył na to miano!!!!!!!!!!!!!
Cabaj - 2
Wacek -6
Skrzyński -2
Radwański -5
Pawlusiński -6
(85. Heidemann) -bo
Wiśniewski -4
(73' Wojciechowski) -bo
Giza -1
(68' Karwan) -bo
Nowak -6
Szwajdych -9
Bojarski -9
Moskała -9
PANOWIE TAKIE FARMAZONY PIERDOLICIE ZE TO PRZYKRO!!!MOZNA NIE BYC GENIUSZEM ALE TO CO ZAPIERDOLIL CABAJ TO LUDZKIE POJECIE.ZDECYDOWANIE CZA NOWEJ KRWI...OLSZEWSKI??? AHA A MOZE KTOS ZNOW WEZMIE CABAJA W OBRONE???LUDZIE DAJCIE SPOKOJ!!!
Cabaj - 1 (nie chce go wiecej widziec w bramce!!!!!)
Wacek - 3 (cala obrona dawala dupy)
Skrzyński - 3 (cala obrona dawala dupy)
Radwański - 4 (cala obrona dawala dupy + za wyjebanie pilki)
Pawlusiński - 4
(85. Heidemann) - bo
Wiśniewski - 5
(73' Wojciechowski) - bo
Giza - 3
(68' Karwan) - 3
Nowak - 3
Szwajdych - 4
Bojarski - 4
Moskała - 4
Słaby mecz naszych ,któryś już raz wielu zjadają nerwy
Cabaj -3
Wacek -4
Skrzyński -4
Radwański -3
Pawlusiński -4
(85. Heidemann) -4
Wiśniewski -6
(73' Wojciechowski) -4
Giza -3
(68' Karwan) -4
Nowak -3
Szwajdych -3
Bojarski -4
Moskała -4
Cabaj 1 - i tak za duzo jak na dwa tak kardynalne błędy!!!! Wybaczyłbym mu w każdym meczu tylko nie w tym z KURWAMI!!!!!!!!!!!!!!
Szwajdych -10 NAJLEPSZY NA BOISKU!!!!!!!! PAWEŁ BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!
Reszta moim zdaniem sie nie liczyła!
Albert - jak Szwajdych u Ciebie ma 3 to WISŁA JEST NAJLEPSZA!!!!!!!!!!!!!!!
Szwajdych miałby 10 jakby wykorzystał 100 % sytuacje jaką miał przy 1:0.
hm a jednak pieski nas się boja ;)
.
Cabaj - 1
Przykra sprawa ale sam wiesz Marcin ze obroniles w meczu 3 strzały
i tylko 1na1 ze Świetlicą masz na plusie.
To co zrobiles w 1 minucie to niestety kompromitacja
Wacek - 4
Tak sobie. Przyzwoicie ale za co tu chwalic
Skrzyński - 3
Sam sie Lukasz przyznaje do winy przy bramce na 2-0 i faulu na karnego...
Skoro sam sie przyznaje ja go bronil nie bede
Radwański - 4
Wlasciwie to co z Witią niby w maire OK ale za co tu chwalic
Pawlusiński - 5
Darek lepiej niz ostatnio i brawa za walke
(85. Heidemann) - BO
Wiśniewski - 5
Balem sie Wisni na tej pozycji a tu nawet jakos to wygladalo
(73' Wojciechowski) - 4
Daje bazowa ocene za ten mecz czyli 4 bo jakos mi umknal
Giza - 3
Ciekawe rzezczy powiedzial Majewski na konferencji:
"Musimy sobie z piotrkiem porozmawiac, bo do czasu kiedy ma siły to gra dobrze..."
Jesli to przez te fajki to mnie wkurzasz Piotrek
(68' Karwan) - 4
Oj ale sie balem Karwana na def pomocniku! A tu bez jakiejs wiekszej wtopy
Nowak - 6
Brawo Paweł! Podobalo mi sie na obu pozycjach
Szwajdych - 7
Kilka razy dawal sobie wydziubac pilke, ale za to kilka razy przewiozl frajerów.
Podobalo mi sie
Bojarski - 7
Bojar gryzl trawe na maksa. Dzieki Marcin
Moskała - 7
To naprawde rzadka sprawa ze az tak wysoko oceniam 3 graczy po przegranym meczu
no ale jak nie dac Tomkowi wysokiej oceny za ten mecz. Piekna bramka!
Majewski - 6
Musze przyznac ze trener Majewski takze tym meczem zyskuje u mnie uznanie.
Cos gralismy i to choc to cos nie wystarczylo to mysle
ze lepiej nie dalo sie ustawic Pasow majac na lawce i Barana i Banie
wisla wykorzystala swoje sytuacje a my nie
gdyby nie slabiutka dyspozycja Cabaja ten mecz mogl sie inaczej skonczyc
szkoda
Cabaj - 1 - przegraliśmy Derby przez niego, o reszcie możnaby zapomnieć. To sie nazywa koncentracja!
Wacek - 4 - duzo ambicji ale niestety 0 szybkosci i tego juz chyba Tomek nie poprawi, mało zwrotny jak na swój wzrost
Skrzyński - 3 - Nie poradzł sobie, nie pierszy raz zresztą
Radwański - 4 - juz pisałem po meczu z Koroną, że jeśli gramy trzema zawodnikami w obronie to Krzysiu nie pasuje do takiej koncepcji
Pawlusiński - 4 0- bez formy i tyle
(85. Heidemann) - BO
Wiśniewski - 3 - Słoń w składzie porcelany i nic nie pomogła jego ambicja. upełnie bezradny.
(73' Wojciechowski) - BO
Giza - 5 - lepiej nie z z Koroną ale bez błysku. Nie jest liderem druzyny, szkoda ze nie zagrał Baran, to wszystko mogło inaczej wygladac.
(68' Karwan) - BO
Nowak - 4 - Troche słaba ta asekuracja.
Szwajdych - 7 - Jedyny, który dorównywał poziomem rywalom. NA tego chłopaka trzeba stawiać!!!!!!!
Bojarski - 7 - No dobra, Bojar tez nie był zły! Niestety sprawdziło sie ze taktyka Majewskiego z meczu z Korona jest zbyt defensywna i gracze ofensywni nie maja wsparcia!
Moskała - 7 - niestety nie dawał rady środkowym obroncą, a koledzy z tyłu ciągle wrzucali mu wysokie piłki, mozna by im w koncu wytłumaczyc ze Moskit ma koło 1,6 wzrostu. Ocene podwyrzszam za strzelona bramkę, którrej ten sk.... liniowy nie uznał!
Cabaj - 2
Wacek - 4
Skrzyński - 3
Radwański - 4
Pawlusiński - 5
(85. Heidemann) - b.o.
Wiśniewski - 5
(73' Wojciechowski) - b.o.
Giza - 5
(68' Karwan) - b.o.
Nowak - 5
Szwajdych - 7
Bojarski - 7
Moskała - 7
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)