Zmierzamy do nikad Panowie....
-
-
Górnik Zabrze - Cracovia 5 : 1
piłkarze powinni wracać pociągiem z kibicami. Wtedy zrozumieliby co to znaczy 1:5 z Górnikiem!
może zdobędziemy PP na otarcie łez...
Strasznie ciekawy jestem czy Profesor wyciągnie konsekwencje za ten blamaż?
Mam nadzieję, że coś się stanie. Nie chcę już czytać, że piłkarze są na siebie wkurzeni, a trener będzie mówił, że Zimoń na treningach był najlepszy, a rywale oddawali strzały życia. Niech się wreszcie COŚ stanie...
Niech mi ktoś przypomni kiedy ostatnio wykorzystaliśmy rzut karny, bo jakoś pomroczność ciemną mam w związku z rezultatem z Zabrza.
To była RZEŹNIA. :( Staliśmy się pośmiewiskiem ligi. Z Arką gramy o wszystko. O odzyskanie twarzy, o ucieczkę z końca tabeli, Białas (jeżeli jeszcze będzie) o stanowisko itd.
PAS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Niech mi ktoś przypomni kiedy ostatnio
> wykorzystaliśmy rzut karny, bo jakoś
> pomroczność ciemną mam w związku z rezultatem
> z Zabrza.
W lidze: z Lechem przy stanei 2:2. U siebie. Bojarski.
A był to ważny karny, bo zwycięstow praktycznie oddalało groźbę spadku.
--------------
A poza tym: spokojnie, ludzie. Ja też nei lubię przegrywać, i to 1:5.
Ale takei 1:5 to nie powód, żeby od razu zwalniać trenera i "jechać" po zawodnikach jak się patrzy. Niewykorzystany karny - nie powinno się zdarzyć, ale nie takim asom się zdarzało. A przy 10 graczach i stanie 0:2 jeszcze walczyli, było 1:2 i mieli kilka pozycji. Sytuacja nie jest wesoła, ale nie jest też dramatyczna. Gwałtowne ruchy prawie nigdy nie są dobrym roziwązaniem.
ja nic nie mowie ale ile meczy w ostatnim czasie wygralismy w lidze groclin,bot,lks,gornik.Nie mowie o widzewie w pucharze bo pierwsza 11 lodzian byla taka jak nasza rezerwa.Dla mnie wszystko jasne porazka albo remis z arka i BIALAS OUT
Po cholerę czekac na mecz z Arką ? Białas OUT natychmiast !
wzmocnieniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czas przerwać tę "piłkarską" parodię
kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa mać !
Nie tylko chodzi o 5:1, ale o całokształt czyli o wstecznictwo które uskutecznia Białas.
Po obejrzeniu skrótu w C+ stwierdzam, że porazka zdecydowanie za wysoka. Trzy bramki dla Zabrza po strzałach życia ( 2x Popiela i ta ostania chyba Stachowiak). Wynik mógł być inny gdyby nie bezsensowna czerwień Karwana. A i dwie setki przy stanie 1-2 zmarnował Plastik ( coś z jego skutecznością ostatnio strasznie nie tak).
Nie zmienia to faktu, że wynik poszedł w świat i jeden wielki wstyd:-(
Hmmm... no tak ale te dwa strzały życia to już przy stanie 3-1 wiec chłopaki grali na luzie:/.Karny, kartka i po meczu :(. Na wyjazdach gramy koszmarnie u siebie ... troche lepiej choć to marne pocieszenie:(.
Ps.Może dostosowali się do poziomu dopingu (przy takiej liczbie :(), tyle że jest jedna różnica Oni biorą za to kase, My za to płacimy:/.
Co to qwa było?? Ktoś to widział ??
za komentarz niech poslużą slowa Bednarza, zawodnika Górnika , który przechodząc kolo naszej klatki krzyknął: ,,patrzcie i ile oni zarabiają" . Dotyczyło to oczywiście naszych grajków :(
"Hmmm... no tak ale te dwa strzały życia to już przy stanie 3-1 wiec chłopaki grali na luzie:"
nie trzeba było tych strzałów życia - bo w II połowie Górnik miał z 10 sytuacji w przwadze liczebnej w okolicach naszego pola karnego - ale to co wyprawiali ich napastnicy to kabaret - gdyby byli na poziomie to skończyło by się dwucyfrówką,
Ja się tylko dziwiłem - jak mozna przegrywać z taką słabą drużyną jak Górnik
[i]dario Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> piłakrzze powinni wracać pociągiem z kibicami.
> Wtedy zrozumieliby co to znaczy 1:5 z Górnikiem!
[/i]
TO ZDANIE PODSUMOWOUJE TEN CALY P.I.E.R.D.O.L.O.N.Y WYJAZD!!!
NIECH SIE K.U.R.W.A KIEDYS PILKARZE PRZEBIEGNA PO ZABRZU MAJAC NA PLECACH PALY I GAZ A PRZED SOBA TYLKO JEBANY KURZ I LUDZI KTORZY W POPLOCHU SIE PRZEWRACAJA TRATUJA NAWZAJEM.
Czy ktos wie, czy dzisiaj w Zabrzu odbywaly sie jakies kursy na policjantów? Bo tak to qrwa wlasnie wygladalo...
no właśnie, jakby piłkarze wracali z nami, to by mieli dodatkowy trening, psia mać. "stróże prawa" pokazali się z dobrej strony, nie ma co...
Stefan Bialas na konferencji prasowej:
"Nikt mnie nie zawiódł. Jestem zadowolony z postawy zawodników."
Czy mozna byc bardziej bezczelnym...?
spokojnie Białas bredzi bo jest w szoku! (mam nadzieję)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)