GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
-
-
Widzew - Cracovia 0 : 2 Puchar Polski
0-1 Moskała
gooollll
JEEEEEEEEEEESTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOOOOOOOMEEEEEEEK MOOOOOOOOSKAAAAAAAAŁAAAAA!!!!!
JEST!!
goooolllll
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa WARJACJA
TOOOOOMMMMMEEEEKKKKK MMMMMOOOOOSSSSSKKKKAAAAALLLLAAAAA
eeeeeeeee tam, pewnie zaraz po przerwie stracą 3 bramki ;)
:) no to otwieramy piwko
szkoda ze nie ma relacji w radiu :(
Żebym nie zapomniał: wielkie dzięki Bart za linka do radia. :D
Trochę się transmisja rwie, ale widać, że chłopaki nie przechodzą obojetnie. Czyżby dobre premie? :>
w lodzkim jest. w kraków bedzie na spółe z psami druga polowa
Panie Napinacz , widać że mieszkasz Pan w bogatym kraju bo mi Pańskie aaaaaaaaaaaaaaa nie miesci mi się w moim maleńkim monitorze
To jest skandal żeby w radiu kraków nie szedł tak ważny mecz jak puchar Polski tylko jakieś głupoty których sie nie da słuchać
Ale kurwa jaki ma głos ten typ z radia widzewskiego. Buahaha.
Aston, ale jakos na poczatku l.90 gralismy z Widzewem w Krakowie mecz charytatywny dla Putka bodajże. Wiec chyba ten byl ostatni.
Radosc na emigracji sorrki
Jakby liczyć mecze nieoficjalne, to chyba w drugiej lidze (tej ostatniej) graliśmy sparing na Wieczystej bodajże
Byłem na tym meczu z wynikiem 7:0
kolo z radia RTSu przerabany. Radio Łódź dziala jak coś
A w tle ....wielu takze poza granicami,ale sercem sa z nami...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)