8 godzin
-
-
CRACOVIA - ODRA WODZISŁAW
Zaraz wychodzę z domu. Żona wysadzi mnie na PKP Zabrze, skąd podążę na Wschód.
Geopijatyk-Fan Oderki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zaraz wychodzę z domu. Żona wysadzi mnie na PKP
> Zabrze, skąd podążę na Wschód.
>
> Tak! Jestem Hanysem i jestem z tego dumny!
a ja zaraz w pkp z Wawy!
pozdro
HEJ, HEJ CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!
Zaraz się pojawię w Whisky barze, za jakieś pół gadziny.
Trzeba wygrać i nie ma innego wyjścia.... Z takim rywalem na własnym stadionie musi być komplet punktów, bo jeżeli punkty zaczną uciekać w jednym, drugim, trzecim meczu to zacznie się nerwówka na koniec jesieni, a co za tym idzie nerwowa zima (okres przygotowań), a później wiosna..... Nie wyobrażam sobie zatem innego rostrzygnięcia jak 3 punkty w dzisiejszym meczu....
Zgadza się, musimy zdobyć u siebie komplet punktów ( z każdym), a na wyjazdach gromadzić musimy jak najwięcej punktów, abyśmy mogli być w czole tabeli.
witam:) na którym sektorze jest teraz młyn bo dawno nie odwiedzałem forum?? :)
Oj Pawełku;], sektor najtańszy, czyli C oczywiście;].
Witam.
1:0 na razie.. :)))
Jak wejść na naszego chat-a....???
juz jestem! Jak dla mnie nedza! Dlaczego ku.rwa nie gral Szwajdych?????????????? Drumlak porazka!!!!!
Styl niewazny, najwazniejsze ze sa 3 pkt!
Oj przydadzą się te punkty.
znowu przetruchtane 30 minut meczu :?
i nie prawda ze styl niewazny - chodzi o zaangazowanie.
nie tego chca kibice!
jak ciężko się przebić młodym zawodnikom w CRACOVII, co prawda zagrał Kurowski, ale w wyjściowym składzie same lisy "srebrny lis" na stoperze i "chytry lis" w ataku. Szwajdych na ławce.
jak nie zastapimy lisów młodymi wilkami to szarzyzna.
środek pola nie istniał, czyżby Giza na Leosia się wkurzył?
i jeszcze ten spiker tak "emocjonalnie" podchodzący to swojej pracy, dowiedzieliśmy się, że mamy nową fundacje Teraz Hokej.
za to atmosfera na trybunach i doping 100%
ja szpikera na C nie słyszałem
czy ktoś mnie może wtajemniczyć
dlaczego jest trudno przećwiczyć
2 wykonania stałych fragmentrów gry?
rzuty rożne Cracovia ma koszmarne
Odra o wiele groźniejsze
rzut wolny-Plastik albo Skrzynia zamykają oczy i zap...dalaja na siłę
otwierają oczy, patrzą po kolegach i z min wnioskują że nie wpadło
dla mnie Magiera byl najslabszym zawodnikiem meczu z odra i nie wiem co on jeszcze musi zrobic zeby nie byl wystawiany w 1 skladzie.ale wszystko przebil p.Bialas desygnujac do gry w pomocy Skrzynie... ja juz nie wiem jaki to mialo sens bo od tego momentu zawodnicy Pasow nie wiedzieli za duzo jak maja rozgrywac pilke.w pewnym momencie Moskala w obronie wybijajacy na oslep pilki tez byz zaskoczeniem. Ale mlody Kurowski (sorki za przekrecenie nazwiska) calkiem niezly 1 wystep szkoda tylko tej szansy na brameczke.
Liczą się punkty, a więc cel został osiągnięty.... Gra naszych piłkarzy też wyglądała dosyć przyzwoicie i nie powinno być źle w tym sezonie, choć trudno się spodziewać jakiegoś spektakularnego sukcesu..... Ja przynajmniej tego nie oczekuję i będę zadowolony gdy zajmiemy miejsce podobne jak w ubiegłym sezonie.... Myślę, że o górną połowkę tabeli powalczymy z powodzeniem..... Byliśmy dzisiaj znacznie lepsi od słabej Odry Wodzisław.... Obserwując dzisiejszy mecz dochodzę do wniosku, że nasza liga jest co raz słabsza z każdym kolejnym sezonem.... Wynik jak najbardziej satysfakcjonuje, ale poziom meczu był ogólnie słaby.... To jest jednak problem słabości naszej ligi..........
Najebałem sie czyli o to chodzi!Ważne 3 punkty chociaż gra to porażka.CRACOVIA PROKOCIM %%%
heheh dokladnie huj z wynikami Cracovio jestesmy z Wami :) %%% Cracovia Prokocim Nowy :) %%%
Zwycięstwo cieszy, smutne jest to że jesteśmy czerwoną latarnią ligii w tej kolejce jeśli chodzi o frekwencję (Zabrza nie liczę), a jeszcze nie tak dawno byliśmy w czołówce ekstraklasy... Niestety w tym sezonie będziemy zaniżać średnią ligową :(.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)