Pasowało by wygrac z tym Oderką, wtedy by nie było problemu z ciułaniem przez Nich punktów.
A co do tego capa w naszych reklamach to zomofile w robocie maja niezły [b]ub[/b]aw, co chwile sie mnie pytają:[i]idziesz na meeeeeczyk[/i],Mówie ze ide i ze ten meeeeczyk muuuusimy wygrać.
-
-
CRACOVIA - ODRA WODZISŁAW
Marketing tylko sie kompromituje takimi plakacikami...
Nie tyle "się" co nas.
Plakat meczowy to istny dramat, gdyby nie to, ze zobaczyłem go na wielickiej to na miescie bym go pewnie nawet nie zauważył.... wogóle nie rzuca sie w oczy (może taka była intencja autora), a swoim wyglądem przypomina plakat o jakimś festynie , a nie o meczu naszej Cracovii.
Panowie z marketingu Cracovii i Comarchu - weźcie sie do roboty porządnie albo trzeba iśc do szkoły pouczyć sie jaka jest istota afiszu zapowiadajacego jakąś impreze - musi przykuwac uwagę ludzi!!!!!!
A wogóle czy są plakaty na mieście?
Widziałem plakaty. To nie jest reklama skierowana do fanatyków Cracovii, tylko do kibiców piłki jako takiej. Nie wiem jaka bedzie skuteczność. Przypuszczam ze niewielka. A [b]my[/b] i tak przyjdziemy.
Żyro drugi raz na Kałuży !!!
Tym razem w terminie Strejlau wyznaczył sędziów. Mecz z Odrą na Kałuży będzie siędziował [b]Jarosław Żyro[/b]
==
4 sierpnia (piątek):
GKS Bełchatów - Widzew Łódź, 19:30, sędzia: Jacek Granat (Warszawa).
Arka Gdynia - Wisła Kraków, 20:00, sędzia: Hubert Siejewicz (Białystok).
5 sierpnia (sobota):
Cracovia - Odra Wodzisław Śląski, 19:00, sędzia: Jarosław Żyro (Bydgoszcz).
Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin, 19:00, sędzia: Marek Ryżek (Piła).
Łódzki KS - Górnik Łęczna, 19:00, sędzia: Robert Werder (Warszawa).
Zagłębie Lubin - Lech Poznań, 19:00, sędzia: Piotr Siedlecki (Szczecin).
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Legia Warszawa, 20:00, sędzia: Robert Małek (Katowice).
6 sierpnia (niedziela):
Korona Kielce - Wisła Płock, 18:00, sędzia: Tomasz Mikulski (Lublin).
źródło: PAP
Może go wcześniej zamkną :)
Zyro?! na to mamy prze ... gwizdane
Cracovia - Pogoń Szczecin 2-2 - Pamiętamy!!!!!!!
zyyyrrroooo jak ja kurwa na ta chwile czekalem!!!
oj stadionu kolejki to nie bedziemy miec!
Co za "inteligent" dał nam tego ...
Mam nadzieje, że nie damy się sprowokować i tylko se na niego poklniemy ;)
w porozumieniu z władnymi Cracovii ustaliliśmy że nie bluzgamy na Odrę.
Marmota marmota, piwko wielkie w grubym szkle przed i po meczu!
A ja powiem Oderowcom, żeby nigdy nie bluzgali na na Pierwszego Mistrza Polski. Poza tym wlepię kilkadziesiąt wlepek Cracovii na terenie Wodzia i gminy Gorzyce (nie mylić z tymi Gorzycami od Tłoków pod Sandomierzem). Już ich tam mnóstwo powlepiałem. W barze Drewutnia w Gorzycach nawet zawiesiłem kiedyś kalendarz Cracovii i wisiał chyba ze 2 miesiące dopóki go kibice Odry nie ukradli.
Goepijatyku, z pewnego (bo Gorzyckiego własnie) źródla wiem, że Odra dorobiła sie niedawno swoich vlepek - ponoć prezentują sie niezle! Mozesz przywieźć przy okazji.
wariaty mam pytanie ile przed meczem beda kasy otwarte ??? b dzismi sie niehce jechac na kabel a jutro zapowiada sie ostre picie pzred meczem i hce dosc wczesniej kupic bilet hehe od 16 beda otwarte ??? prosba jak wiecie to piszcie
Rock masz jak w banku, ale nie jutro, bo dziś jestem w Gliwicach (być może już za rok mieście kolejnego pierwszoligowca), a jutro jadę bezpośrednio do Grodu Kraka na mecz. W Wodziu będę za tydzień, to ci kupię. Żebym nie zapomniał, przypomnij na privie około przyszłego czwartku.
skoro o vlepkach rozmawiamy to mam pytanko czy da sie nabyc vlepki opravcze na meczu?
Choć lubię Odrę to i tak wygramy 2 : 0.Pozdrowienia dla Geopijatyka-Fana Oderki.
Kto Tak Pięknie Gra to CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tchanx yu wery match. (W nawiasie pisząc, znam jednego Urbanowicza z Radlina, szczęka jak u Gmocha.)
Maggo proko bilety miały byc srzedawane w jakims biurze podróży koło Rynku poszukaj na oficjalnej dzis sobota jest szansa że biuro podróży bedzie otwarte
naaareszcie , to juz dzisiaj , troszke ponad 10 godzin :) głód Pasiastej pilki jest nieprawdopodobny !! 3-0 !!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)