Olszewski - 6
Wiśniewski - 5
Radwański - 5
Nowak - 4
Skrzyński - 3
Baran - 6
(41' Drumlak) - 7
Giza - 8
Magiera - 4
Moskała - 7
(77' Bania) -BO
Szwajdych - 7
(46' M. Karwan) - 6
Bojarski - 5
-
-
Oceńcie piłkarzy - sezon 06/07 - 1 kolejka - Legia Warszawa
Olszewski - 7 - udane interwencje,ale i druga bramka 100% na jego konto. tak samo jak dwa lata temu z Legia
Wiśniewski - 5 - czyscil,ale mimo wszystko Legia wchodzila srodkeim
Radwański - 5 - brak Faflowi ogrania, to widac
Nowak - 4 - nieporozumienie na obronie, w II polowie tylko ciut lepiej
Skrzyński - 4 - tak jak Wisnia
Baran - 6 - do momentu zejscia dobrze,chociaz w srodku i tak byla dziura
(41' Drumlak) - 6 - przyzwoicie, odbiory, zagrania
Giza - 9 - dla mnie man of the match :P szybkosc, pasy, bramka, w II pol troche spuchl,ale ilez mozna samemu grac? w notesie Leo na pewno numer 1 po tych 2 kolejkach
Magiera - 2 - niech lepiej uczy historii Jelonka, Balige itd ... Kompletne nieporozumienie, w ogole nie byl pod gra, a jak juz pilka trafiala w jego okolice to byl pasywny w odbiorze, i niedokladny w rozegraniu
Moskała - 7 - przestawic Choto to jest cos;) wydawalby sie pozyteczniejszy niz wiosna. Szkoda tylko tego sam na sam
(77' Bania) - bo
Szwajdych - 5 - kilka chwil w roli obserwatora. Odwazny drybling na Alcantare. Zobaczymy co z tego bedize
(46' M. Karwan) - 4 jak Wisnia i Srzynia
Bojarski - 4 - to nie byl Bojar w pelni sil, pewnie przeczytamy jutro,ze mial goraczke, albo byl zatruty.
Olszewski - 5
jak zawsze, na lini b.dory na przedpolu tragedia
Wiśniewski - 2
najchętniej widziałbym go w młynie w Juvenii,
przy naszej grze w ataku pozycyjnym w następnych meczach, kontry mogą okazać się zabójcze
Radwański - 4
z całej formacji obrony, która zagrała słabo, najlepszy
Nowak - 2
proste błędy w obronie, w 1 poł. strata łatwej piłki przy końcowej linii, od razu niebezpieczeństwo na naszym polu karnym, w 2 poł. nieatakowany przez nikogo robi rzut rożny po którym jest 1:2
Skrzyński - 3
zupełnie bezradny przy prostopadłych podaniach Legii
Baran - 5
kopany niemiłosiernie
(41' Drumlak) - 5
nic nie wnosi do gry, i tak już pewnie pozostanie
Giza - 8
kandydat nr 1 do meczu z Danią, 1 poł znakomita, w drugiej nie potrafił poderwać zespołu
Magiera - 4
wydaje mi się, że w odbiorze nie najgorzej, może z Karwanem na stoperze w następnym meczu?
Moskała - 6
dobry mecz
(77' Bania) - BO
Piotrek wszedł jak drużyna już nic nie grała
Szwajdych - 6
udany debiut, wywalczył miejsce w wyjściowej "11", tym meczem posadził już P.Banie na ławke.
(46' M. Karwan) - 5
Powinien wejść ale za kogoś z dwójki Skrzyński-Wiśniewski
Bojarski - 3
bez polotu, może Niemczyk z Odrą, Bojarski z ławki będzie groźniejszy
Trener Bialas - irytuje mnie to ustawienie z dwoma defensywnymi pomocnikami, gra z kontry b.dobra, kontra Bojarski-Giza w 1 poł - prima
Po tym przegranym meczu z większym optymizmem patrze na sezon, przesuwam prognoze z 9-10 miejsca na 6-7 na koniec sezonu, mecze 0:0 chyba nam nie grożą, dlatego stopera nam trzeba jak chleba.
Olsza 5
Radwan 2
Nowak 2
Wiśnia 2
Skrynia 2
Kawran 2
Magiera 2
Baran 4
Giza 8
Szwajdych 5
Bojar 2
Moskała 6
Bania BO
Drumi 3
Białas 2
[b]Olszewski - 3[/b]
Jak to było? Bramkarz jest jak saper - no i Sławek bronił wyśmienicie w pierwszej połowie, potem jednak zawalił kluczową według mnie bramkę i zniweczył cały swój dorobek w tym meczu - katastrofalny błąd
[b]Wiśniewski - 5 [/b]
Jasny nie tylko z powodu "glacy" punkt obrony, nie bawił się w jakieś kombinacje tylko po prostu czyścił przedpole, nie rozumiem zbytnio najazdów na niego - nie popełnił błędu, wygrywał pojedynki główkowe, nie jest jego winą że pomoc nie angażowała się w obronę i za partnerów miał Skrzynię i Nowaka
[b]Radwański - 5[/b]
Drugi dobry punkt obrony, gdyby drugi kryjący był jego klasy to byłoby dobrze, twardy zdecydowany dobrze się włączał do akcji ofensywnych, udany mecz Krzysztofa, mimo że powraca po kontuzji - będzie jeszcze lepiej i o tę stronę nie ma się co martwić
[b]Nowak - 2[/b]
Tylko dlatego nie jeden że coś tam się starał, zawalona jedna bramka, sprokurowanie kornera po którym była bramka (w kompletnie niegroźnej sytuacji) - nie stanowił żadnej przeszkody dla rywali, którzy niemiłosiernie go ogrywali, dobrze że Legia tak mało grała jego stroną - dla mnie ewidentnie do zmiany - niech gra młody USzalewski, więcej z tego będzie pożytku...
[b]Skrzyński - 3[/b]
Niepewny, zabawy przed swoim ppolem karnym, no co ja będę Wam pisał - Łukasz Skrzyński w pełnej krasie - mamy lepszych na ławce jak choćby Rzucidło. Skrzynia od jakiegoś czasu gra wyjątkowo słabo, mały plusik za strzał z wolnego
[b]Baran - 7[/b]
Jak dobrze grał Baran to widać było dopiero po jego zejściu, mało fauli dobra gra w defensywie, trzymał zespół - świetnie uzupełniając wszelkie braki - potrzebujemy ewidentnie zmiennika na jego miejsce boi bez Arka drużyna się sypie, a kopią go strasznie - wiem że będziecie na mnie krzyczeć - ale trzeba było zostawić Świra - on by spokojnie wypełniał lukę po Baranie
[b](41' Drumlak) - 4[/b]
Drumi nie jest w stanie wypełnić luki po Baranie, Drumi gra słabo i bojaźliwie, Drumi umie grać lepiej i strzelać! i nie strzela - jak się przestanie bać grać to będzie o wiele bardziej pożyteczny - a możliwości ma
[b]Giza - 8 [/b]
Najlepszy na boisku w Pasach - bramka, rozgrywanie akcji wszystko naprawdę dobrze - tylko Piotrek musi zacząć wierzyć w siebie, nie wiem czy on się przestraszył tej sytuacji na 2:0? Potem grał słabiej ale było to też efektem gry Legii, której zawodnicy kopali Piotrka po nogach i w zasadzie starali się go całkowicie wyłączyć z gry - Leo zapewne wpisał sobie Gizmę do notatnika...
[b]Magiera - 4 [/b]
Słabo panie Jacku słabiutko - szkoda bo wierzyłem w tego chłopa, ale na razie się nie sprawdza, inna sprawa że może za jakiś czas zaskoczyć i coś zacząć grać - na razie głównie przeszkadza kolegom z drużyny
[b]Moskała - 8[/b]
Moskit zagrał bardzo bardzo dobrze, przy bramce ośmieszył Choto, spartolił sytuację sam na sam - ale uciekła mu pilka - są widoki na dobrą rundę - może najlepszą dotychczas w Pasach?
[b](77' Bania) - BO [/b]
niczym nie zapisał się na boisku
[b]Szwajdych - 6 [/b]
Serce rośnie patrząc na naszego wychowanka jak śmiga wokół legionistów - jeszcze trochę ogrania i na derby już będzie gotowy - na miejscu Leo też bym Szweya poobserwował, acha faulowany w polu karnym, ale sędzia nie raczył tego zauważyć.
[b](46' M. Karwan) - 5[/b]
Nie jestem aż tak surowy wobec Michała, wg mnie to on powinien grać z Wiśnią (albno nawet z Rzucidłą) na środku, jest po prostu lepszy i odważniejszy od Skrzyni - mimo wszystko jest bardzo pewny w interwencjach
[b]Bojarski - 3[/b]
Totalnie niewidoczny w tym meczu - nie ma co wiele pisać o jego grze, może potrzebuje jak już bywało chwili na ławce, żeby odzyskać głód gry...
Drużyna gra dobrze - mankamenty do pracy to przede wszystkim gra obronna (nie obrony tylko obronna) i trzeba znaleźć alternatywę dla Arka Barana - poza tym powinniśmy spokojnie ogrywać co słbsze drużyny, a silniejsze też są spokojnie w naszym zasięgu - teraz tylko dać jeszcze pograć juniorkom w pucharze i za 2-3 lata przy utrzymaniu tego składu rządzimy w lidze...
Olszewski - 5 - oj ta 2 bramka;
Wiśniewski - 3 - cała obrona dziurawa jak ser szwajcarski;
Radwański - 3 - jak wyżej;
Nowak - 2 - jak wyżej;
Skrzyński - 3 - jak wyżej;
Baran - 6 - póki był na boisku, środek pola wyglądał przyzwoicie;
(41' Drumlak) - 3 - słabo;
Giza - 8 - zdecydowanie najlepszy na boisku, szkoda tej sytuacji na 2-0;
Magiera - 4 - niewidoczny;
Moskała - 7 - bardzo dobry występ, trochę zimnej krwi (ta sytuacja sam na sam)
(77' Bania) - bez oceny
Szwajdych - 7 - udany debiut, będzie z niego dobry piłkarz;
(46' M. Karwan) - 3
Bojarski - 3 - totalnie niewidoczny;
.
skład Pasów:
Olszewski -5
Wiśniewski - 5
Radwański - 5
Nowak - 2
Skrzyński - 4
Baran - 5
(41' Drumlak) -4
Giza - 6
Magiera - 4
Moskała - 6
(77' Bania) - -
Szwajdych - 5
(46' M. Karwan) -4
Bojarski - 3
Cała drużyna + trener na 4 z wyjątkami
Ocena na podstawie transmisji w C+.
Olszewski - 5 - Byłby bohaterem, gdybyśmy zremisowali, ale przytrafił mu sie koszmarny błąd, który według mnie zaważył o porażce,
Wiśniewski - 5 - solidny, grał jak powinien środkowy stoper - bez finezji, ale też bez głupich zagrań,
Radwański - 5 - starał się jak mógł, kilka razy widoczny z przodu,
Nowak - 2 - słabiutki, obrońcy z niego nie będzie. Chyba każdy junior zagrałby lepiej. Zagubiony z tyłu, nie potrafił pokazac swoich atutów.
Skrzyński - 3 - słabo, w środku kilka razy ograny niemiłosiernie, nie potrafil tez pomóc kolegom na bokach,
Baran - 7 - niestety dość szybko wyeliminowany z gry przez warszawskich cwaniaków.Do tego momentu lider środka boiska. Nikt nie mógł sie przebić. Swietnie współpracował z Gizą.
(41' Drumlak) - 3 - jest bardziej ofensywnym zawodnikiem i gdy przyszło mu powalczyć w środku, to zaginął zupełnie.
Giza - 8 - Nasz numer 1. ładne zachowanie przy bramce, ale szkoda sytuacji na 2:0. Byłoby pięknie.
Magiera - 2 - nie wiedziałem nawet że gra,
Moskała - 7 - Świetnie się zaprezentował - walczył w przodzie o każda piłkę, dobrze mu się grało ze Szwajdychem, stworzył atak o jakim marzyliśmy. Gdyby wykorzystał sytuację, mogłoby byc róznie,
(77' Bania) - BO
Szwajdych - 7 - Świetnie mu się grało z Moskitem. Nie grał samolubnie, szukał partnerów, zgrywał do tyłu i wychodził szybko na pozycję.
(46' M. Karwan) - niczym specjalnym się nie wyróżnił, ale też jego wejście jako "nibywzmocnienie" tyłów spowodowało więcej chaosu niz pożytku,
Bojarski - 4 - czasami się starał i próbował szarpać, ale jak na Bojara to było bardzo mało.
Chciałbym dodać, że taktyka trenera spowodowała tak niskie oceny niektórych zawodników.
Poza tym graliśmy z bardzo dobrą druzyną, na inaugurację sezonu i widac było spięcie u kilku graczy.
Olszewski - 5 - Bardzo dobry mecz Olszewskiego z jednym zasadniczym zakalcem...
Wiśniewski - 4 - Jakoś nie pamiętam go z dobrych interwencji; a już ogólna uwaga do środkowych obrońców - jak można będąc takimi wielkoludami pozwolić na przegrywanie 95% główkowych pojedynków pod swoją bramką?
Radwański - 5 - Nalepiej grający obrońca Pasów; ale do błysku daleko
Nowak - 2 - Został obrońcą z przymusu, w chwili kiedy nie miał kto zagrać za kontuzjowanych zawodników; pora przypomnieć sobie i Białasowi, że Nowak jest świetnym pomocnikiem, a nie obrońcą. Może Rzucidło,lub Uszalewski? Ale dalszego eksperymentu pod nazwą Nowak mówię stanowcze NIE!
Skrzyński - 4 - Strasznie obsunął się Skrzynia w przeciętność...
Baran - 7 - Baran jak to Baran. Denerwuje mnie i martwi jego podatność na kontuzje. Ale nie może być tak, że brakuje jednego grajka i drużyna zmienia swoje oblicze.
(41' Drumlak) - 4 - Za delikatny na wczorajszy mecz
Giza - 9 - Jeden z lepszych występów Gizy w Cracovii; szczególnie w I połowie. O głowę bije innych graczy Cracovii. Długo nie pogra dla nas...
Magiera - 3 - Takich graczy jak Magiera z soboty mamy na pęczki na ławce i w juniorach
Moskała - 7 - Akcja w której odebrał w dziecinny sposób piłkę bożyszczu Warszawy - super,ale spartolił 100% sytuację jak to Moskała - gdyby strzelił byłby bohaterem meczu.
(77' Bania) - ...
Szwajdych - 5 - Ten mecz powinien dać mu zastrzyk wiary w swoje umiejętności. Żeby tylko dostawał swoje szanse w I drużynie...
(46' M. Karwan) - 3 - za ciężki, mało zwrotny i w ogóle im dłużej gra w Cracovii, tym słabiej. Wszyscy trzej środkowi obrońcy są zagubieni i nie stanowią monolitu.
Bojarski - 5 - Jedna świetna akcja w meczu to za mało. Bojarski jest cieniem zawodnika jakiego znaliśmy z pierwszego sezonu w II lidze, i późniejszego debiutu Pasów w ekstraklasie.
Być może wielu mnie zakrzyczy, ale do naszej aktualnej jedenastki brakuje takiego gracza jak Kłos. Bezrobotny, doświadczony i wkurzony na Wisłę. Jestem pewien, że pozbierałby do kupy defensywę. Kłos na pewno chętnie zostałby w Krakowie.
Dopiero potem można myśleć o napastnikach.
Olszewski - 6 -bronił dobrze ,ale błąd jaki popelnił przy drugiej bramce przyczynił się do naszej porażki.
Wiśniewski - 3- niestety jego dyspozycja z meczu z Bełchatowem to nie był przypadek.Bardzo słaby mecz.
Radwański - 4- najlepszy z obrońców ,ale i jego kilka razy ograli zawodnicy Legii.
Nowak - 3- bardzo słaby mecz,ogrywany niemiłosiernie przez graczy Legii, a oprócz tego bardzo duża nonszalancja w grze ,która spowodowała stratę bramki na 1:1, ale i kilka dalszych sytuacji bramkowych.
Skrzyński - 3- słaby występ
Baran - 5- dopuki grał ,środek wyglądał jako- tako, choć i on nie ustrzegł się błędów.Później jak polowanie na jego nogi przyniosło w końcu efekt nie było zawodnika,który potrafił go zastąpić.
(41' Drumlak) - 3- po zawodniku z takim doświadczeniem,który cały czas domaga się szansy ,aby mogł udowodnić swoją przydatność do zespołu,można było się spodziewać o wiele więcej.Przegrał walkę o środek pola z zawodnikamim Legii.Bardzo dużo strat i niecelnych podań.Dla mnie duży zawód.Jak jego gra ma tak wyglądać jak w sobotę to chyba rzeczywiście lepiej zamiast niego wpuszczać Niemczyka czy Cebulę.
Giza - 7- najlepszy zawodnik Cracovii w tym meczu.Notę obniża jednak niewykorzystana stytuacja przy stanie 1:0,która najprawdopodobniej dałaby nam przynajmniej punkt w tym meczu.
Magiera -3- zupełnie niewidoczny.Jak narazie zawodzi
Moskała - 6- zrobił co do niego należało przy I bramce.Jednak w takim meczu napastnik z takim doświadczeniem musi wykorzystywać sytuacje jaką miał w I połowie.Ogolnie jednak potwierdził tym meczem,że jest obecnie napastnikiem nr 1 w naszym zespole.
(77' Bania) -bo - wszedł i nic nie wniósł.
Szwajdych - 5-Pawła trzeba pochwalić z ten mecz. Starał się być aktywny i mało brakło a mielibyśmy karnego po jego pięknej akcji.Mmyślę ,że będzie z niego pożytek w daszej części sezonu
(46' M. Karwan) - 3- dopasował się do słabej postawy swoich kolegów z obrony.
Bojarski -4- dwie godne uwagi akcje to jednak za mało jak na zawodnika,który miałbyć jednym z liderów naszej drużyny.Ogólnie jego gra poniżej oczekiwań.
Były w tym meczu okresy bardzo dobrej gry ,ale zdarzały się nam też trampkarskie błędy.
Bardzo szkoda,że przy stanie 1:0 nie potrafiliśmy wykorzystać dwóch wyśmienitych sytuaacji na podwyższenie rezultatu,bo wtedy pewnie nie przegralibyśmy tego spotkania.Szkoda też,że sędziemu brakło odwagi i nie pokazał czerwonej kartki zawodnikowi Legii za drugi faul taktyczny,choć powinien to zrobić.Z drugiej jednak strony trzeba stwierdzić,że Legia stworzyła sobie bardzo dużo sytuacji ,co nie najlepiej świadzczy o grze obronnej naszej drużyny i to jest element,który musimy zdecydowanie poprawić.Reasumując ,aby wywieźć jakieś punkty z Łazienkowskiej trzeba wykorzystywać sytuację jakie się ma i nie można popełniać takich błędów w obronie jakie my popełniliśmy.Legia ma obecnie najlepszy skład w Polsce i porażka z nią ujmy nie przynosi, ale teraz trzeba już zapomnieć o tym spotkaniu i koniecznie wygrać z Odrą,bo poźniej czekają nas dwa ciężkie wyjazdy ,w których o punkty będzie bardzo trudno.
PAS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Być może wielu mnie zakrzyczy, ale do naszej
> aktualnej jedenastki brakuje takiego gracza jak
> Kłos. Bezrobotny, doświadczony i wkurzony na
> Wisłę. Jestem pewien, że pozbierałby do kupy
> defensywę. Kłos na pewno chętnie zostałby w
> Krakowie.
> Dopiero potem można myśleć o napastnikach.
A jak nie Kłos to Hajto,którym podobno się interesowaliśmy ,ale brakło konkretów.
Hajto w tej kolejce mimo,że nie przepracował całego okresu przygotowawczego dostał najwyższą notę ze wszystkich piłkarzy tj 8.
Wydaje mi się też ,że Świerczewski byłby lepszym zawodnikiem na środku niż Magiera.
A wracając jeszcze do Kłosa to wartałoby przemyśleć ten temat,ale on chyba nie pasuje do strategi klubu...
Olszewski - 6
Wiśniewski - 6
Radwański - 4
Nowak - 3
Skrzyński - 3
Baran - 6
(41' Drumlak) - 7
Giza - 8
Magiera - 5
Moskała - 7
(77' Bania) -BO (nawet nie wiem czy piłkę dotknął :D
Szwajdych - 7 ( BRAWO PAWEŁKU !!!!!!!!!!!!!)
(46' M. Karwan) - 5
Bojarski - 5
Olszewski - 6
Wiśniewski - 5
Radwański - 5
Nowak - 3
Skrzyński - 5
Baran -
(41' Drumlak) - 4
Giza - 8
Magiera - 4
Moskała - 7
(77' Bania) - BO
Szwajdych - 6
(46' M. Karwan) - 5
Bojarski - 4
Olszewski 5
Wiśniewski 1 dramat
Radwański 3
Nowak 3
Skrzyński 4
Baran 6
Giza 6
Magiera 3
Moskała 3
Szwajdych 3
Bojarski 3
Olszewski - 6 - mieszane uczucia. jedna bramka ewidentnie na jego konto, pare razy sie nie ruszył, ale pare razy bardzo pewnie.
Wiśniewski - 4 - tak jak sie spodziewałem...
Radwański - 5 - z obrońców najlepiej. ale to żaden komplement. + "asysta" przy 1szym golu dla (L)
Nowak - 3 - ok, widziałem jak minął raz legioniste, a to rzadko mu sie zdarza. ale to nie jest obrońca!!! niepewny. niepotrzebnie wybił na róg po którym padła bramka na 2:1
Skrzyński - 4 - do spóły z Wiśnią dawali "popis"
Baran - 6 - może niewidoczny. ale jak zszedł po raz kolejny sie okazało, ile dla nas znaczy. na plus - mecz bez kartki ;)
(41' Drumlak) - 5 - jeden strzał, cos jeszcze? nonszalancja.
Giza - 7 - byłoby 8 gdyby nie druga połowa.
Magiera - 4 - ech. poczekam jeszcze troszke.
Moskała - 6 - zaskakująco nieźle. jego pojedynki z Ciotą były komiczne, a jak go ze dwa razy ograł - to już było przezabawne :)
(77' Bania) - ma szczęscie, że sie "załapał" na BO :P
Szwajdych - 7 - w pierwszej połowie najlepszy na boisku. dobry debiut. szkoda, że musiał zejść.
(46' M. Karwan) - 5 - trzej muszkieterzy ze środka obrony popełniali błędy solidarnie.
Bojarski - 4 - no kiepściutko...
w drugiej połowie żałość, ale w pierwszej całkiem nieźle.
Białas - fatalne zmiany...
Olszewski - 6 (zawalił przy wyjściu po kornerze na 1:1, nie wrzasnął na Nowaka, żeby przepuścił piłkę na aut bramkowy)
Wiśniewski - 5, słabo z wyprowadzeniem piłki, po jego wykopach akcje bardzo szybko wracały pod nasza bramkę
Radwański - 6, błędy były, ale bez przesady, ponadto dobrze do przodu
Nowak - 5 szkoda go na tę pozycję, czas kończyć eksperyment
Skrzyński - 4, nie wytrzymuje presji, nie rządzi defebsywą
Baran - 7 - gdyby nie jego kontuzja (sędzia nie widział faulu na lartkę? Panowie z GW też?), to byśmy pewnie nie przegrali
(41' Drumlak) - 4, dobry strzał, ale mało widoczny
Giza - 8 - wszstko wiadomo, szkoda tej drugiej sytuacji
Magiera - 3 - może mu tak nie szło, bo dawni koledzy znają wszystkie jego słabe punkty? no ale on ich słabe punkty też powinien znać...
Moskała - 7
(77' Bania) - b.o. - w ogóle nie pamiętam akcji z jego udziałem
Szwajdych - 7 bardzo udany debiut, gdyby to nie była Legia, zrobiłby karnego; świetna szybkość, woził obrońców Legii, to i innych przewiezie
(46' M. Karwan) - 5 - niby bez większych błędów, ale to za mało na Legię
Bojarski - 4 - nie ten sam Bojar, brak dynamizmu, zdecydowania
Trener Białas: 8 za 1 połowę, 1 za drugą, razem 4,5. Zaplanowana obrona Częstochowy na całą 2 połowę - ponury żart? Czemu nie wprowadził Rzucidły za Barana (a Nowak do przodu), Drumlak to pomyłka przy już drastycznej przewadze wzrostu i masy po stronie Legii. Po przerwie Palusiński za Bojarskiego, i na pewno nie byłoby gorzej.
4 dni później
wyniki 1 kolejki:
Olszewski - 5,51
Wiśniewski - 4,2
Radwański - 4,49
Nowak - 2,89
Skrzyński - 3,43
Baran - 5,79
(41' Drumlak) - 4,18
[b] Giza - 7,54 [/b]
Magiera - 3,38
Moskała - 6,23
(77' Bania) - BO
Szwajdych - 5,83
(46' M. Karwan) - 4,39
Bojarski - 4,06
klasyfikacja po 1 kolejce
1. Giza - 7,54
2. Moskała - 6,23
3. Szwajdych - 5,83
4. Baran - 5,79
5. Olszewski - 5,51
6. Radwański - 4,49
7. Karwan - 4,39
8. Wiśniewski - 4,20
9. Drumlak - 4,18
10. Bojarski - 4,06
11. Skrzyński - 3,43
12. Magiera - 3,38
13. Nowak - 2,89
14. Białas 2,80 (5 ocen) :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)