Wykończyły Igę również serwis Chinki, nie radziła sobie także z top spinami, a osobiście najbardziej mi się podobało kilka skrótów Chinki, ale cóż...wot żyzń, to tylko sport
-
-
Tenis - wątek zbiorczy
Jest medal, brawo Iga. Wiadomka wszyscy na pewniaka czekali wraz z Igą na inny kruszec. Nie udało się, trudno. Za 4 lata w razie czego można spróbować ponownie.
Ale młodziutką Słowaczkę zmiotła z kortu na koniec.
brawo Iga!
45 dni później
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-09/1000014303-jpg-36136122.jpg[/img]
47 dni później
W bólach ale jest tibrek w pierwszym meczu.
Chwile trwało nim się Iga obudziła, ale zwycięstwo 2-1.
No to Iga spokojnie do Billego może się teraz przygotowywać.
Nie oglądałem, ale chyba nie było jakiegoś mega meczu jak patrze na wynik. A nawet widząc nagłówki była bieda u Igi.
No nic, czas jeszcze pyknąć paletkom i ostro zabrać się za prace by u kangurów w końcu coś pograć.
W ostatnim punkcie miała cały kort a wyrzuciła.
13 dni później
W deblu wystarczy nam zwycięstwo czy musimy wygrać 2-0 skoro Magda dostała 2-0, a Iga wygrała 2-1?
Wystarczy. Z tym że do tego droga daleka. Chyba .Idę spać mam dość polskiego sportu na dziś.
- Edytowany
No nie pykło. Szkoda. Jak patrzę na przebieg meczu to drugi set coś mocno siadłobu Nas, a Włoszki zapodały 5 bieg.
Z 5-2 na 5-7 to trochę mocno musiało u nas coś nie zagrać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)