Autorami tego tekstu w PS są: Mateusz Borek i Wojciech Lubiński.
-
-
Nowe wzmocnienia
maaciek,
emeritengang Łęczna tylko cudem nie spadł z ligi. Chcesz tego? Ale pewnie wszyscy trzej do nas trafią bo Filipiak tak zna się na piłce że do niego tylko nazwiska trafiają
żygam tym jak Borek lansuje Świerczewskiego i Hajtę. i z dystansem podchodzę do tych rewelacji.
Hajto wylecial z Norymbergi za podwarzanie umiejetnosci trenera i pilkarzy majacych miejsce w skladzie /on grzal lawe/
On i Swir niech ida do wisly,tam moga siac ferment!A Karwan nam niepotrzebny.Lepiej zostawic Przytule.
ja tez uwazam ze Swir i Hajto to bylby duzy blad
to jak już koniecznie musimy mieć emerytów z nazwiskami to ja proszę o Bilskiego i Kucharskiego. Oni w odróżnieniu od w/w trójki jeszcze w piłkę grać potrafią a i atmosfery nie rozwalą
Z trójki emerytów to tylko Hajto by uszedł...Ale gdyby go brać to trzeba by sie jakiegoś obrońcy pozbyć...Po co nam tylu stoperów? Wiśniewski, Karwan, Rzucidło, Świstak, Skrzyński..Ktoś z nim musiał by odejść..
Ja mam nadzieje że Rząsa do nas przyjdzie...zamiast świra czy Karwana...
A kasę lepiej na napastnika przeznaczyć...
zuberg ten sezon pokazał że zawodników nigdy za wiele ...
nawet tych pomocników o których tak ciągle mówicie, że znowu kolejny ...
NAPASTNIKA !!
Profesorze Filipiak nie rób w Cracovii klubu emerytów.Ci zawodnicy są juz zgrani i nie bedą walczyć za nasz klub do upadłego .Zajmą tylko miejsce utalentowanej i wcale nie gorszej młodzieży .EMERYCI WON NA REYMONTA!
Nazwa wątku powinna chyba zostać zmieniona na "Stare wzmocnienia".
Mam nadzieje ze to tylko głupawe spekulacje prasowe co do emerytów Hajty i Świerczewskiego, bo moim zdaniem to oni mogą wzmocnic ale co najwyżej nasze IV-ligowe rezerwy (jeśli juz)
A w ogóle skąd nagle ta zmiana polityki??? najpierw mieli być młodzi i perespektywiczni a teraz będziemi stawiac na zaciąg kulejących o lasce?
Widac ze nie ma zadnej polityki długofalowej :/
Jeszcze Karwana mógłbym ostatecznie strawic jako naszego grajka, choc dwóch Karwanów to i tak zdecydowanie za duzo :D ale panowie Ś i H to raczej powinni zabiegać o angaż w ZUS-ie a nie w KS-ie... Moze jeszcze ku..a trzeci muszkieter sie u nas pojawi - paralitryk Iwan... :P
Juz wole zeby przedłuzyli kontrak z Przytułą i Wackiem niz sprowadzali jakiś złom i szajs... Natomist Banie z przyjemnoscia pozegnam na dworcu PKP jak bedzie pakował walizki do Gdyni, nawet mu pomoge je wnieść jak by se chłop z nimi nie radził jak z piłka na boisku... :D
Hajto może być.Ale po co nam Świerczewski i Karwan???????
A ja sie powtorze...Tacy goscie o watpliwej wartosci sportowej i moralnej nie powinni miec miejsca w Cracovii!
zubereg: nie do końca tak jest, bo Rzucidło gra dobrze na lewej obronie (przypomnij sobie derby), a Wiśniewski i Hajto równie dobrze na prawej obronie; Hajto może też być defensywnym pomocnikiem (alternatywa dla Barana - każdy się zgodzi, że przy tej ilości kartek konieczna). Świstak (i Karwan chyba też) nieprędko zagra.
Co powiedziawszy, zgadzam się, że z wspominanej trójki tylko o Hajcie warto rozmawiać. Mamy w składzie lepszych niż aktualny Świr czy B. Karwan.
Co to za polityka długofalowa?Ile oni moga wg pograć w piłkę?Rok pograją ,skasują ogromne kontrakty -a za rok jesteśmy w punkcie wyjścia.Nie sądze poza tym że ci pilkarze będą lepsi od tych co już mamy.Czy nie powiniśmy uczyć sie na błędach innych?Ubecka wisła dość już się sparzyła na emerytach .My mamy iść ich śladem?Karwan do Zus ,reszta do krus.
Kurde jebnelo was czy co. Jedni z najmniej wiarygodnych pismakow skrobna cos sms-em po drodze z Chorzowa i to po pijaku. wyzsane z brudnego palca. Wy na tej podstawie rozwazacie polityke transferowa klubu. jaja.
to nie sa tanie sensacyjki:) z kazdym z tych zawodnikow bylo prowadzone ostatnimi dniami rozmowy:)
gdzie tu konsekwencja w deklaracjach Profesora:)
konsekwencja jest.
jak stawialiśmy na juniorów to mu podsunięto listę reprezentacji U-17
jak stawiamy na seniorów to mu podsunięto listę reprezentacji A. Tyle, że sprzed 10 lat :)
a Profesor tak się wspaniale zna na piłce, że dla niego ważne są nazwiska (nawet przebrzmiałe) a nie umiejętności
Dziwią mnie negatywne opinie na temat trójki piłkarzy (Hajto, Świerczewski, Karwan), którzy ewentualnie mieliby wzmocnić drużynę.... Przyjdą, pograją trochę i wtedy będzie można oceniać.... Owszem są to piłkarze starej daty, ale w najbliższym sezonie, czy dwóch mogliby wiele wnieść do drużyny swoją rutyną, zwłaszcza ten pierwszy.... Odszedł Kazek Węgrzyn, który był piłkarzem znacznie starszym od każdego z tej trójki oraz znacznie mniej utytułowanym (wystarczy porównać osiągnięcia jego i Hajty) i wyraźnie widać było lukę w całej formacji obronnej.... Po prostu zabrakło kogoś, kto umiał pokierować młodszymi zawodnikami.... Samą młodzieżą bez rutyniarzy nie osiągniemy wiele.... Póki żaden z nich nie zagrał przynajmniej jednego meczu to trudno oceniać i wyciągać zbyt daleko idące wnioski.... Powiem krótko tak - kiedy przeczytałem ten artykuł w PS to ucieszyłem się, że tak utytułowany (wicemistrz Niemiec) i rutynowany piłkarz jakim jest Hajto może zasilić naszą drużynę, a przede wszystkim piłkarz z charakterem.... Oby ten transfer wypalił!!! Dlatego tym bardziej dziwią mnie takie opinie.... Wieści o ewentualnym wzmocnieniu pozostałą dwójką piłkarzy (Świerczewski, Karwan) przyjmuję bez entuzjazmu, jednak na pewno ich nie przekreślam z góry.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)