[quote]#post1638247
(...) jest po prostu za stary na te rozgrywki(Z ciekawości sprawdziłem z 10 kilku innych po prostu wiem że są młodsi od biedrzyckiego i znalazłem z rocznika 2003, Smolarczyk i Gogół chyba tak jest w przepisach że może zagrać lub być w składzie trzech starszych) (...)
[/quote]
Na nasz ostatni marcowy mecz (ta sama edycja rozgrywek, więc zakładam te same zasady) powołanych było ośmiu chłopaków z 2003, a nawet jeden z rocznika 2002 (Kacper Karasek). Na ten mecz faktycznie, kadra jest w dużym stopniu odmłodzona.
Regulaminu rozgrywek nie znalazłem, bo niestety turniej nie jest organizowany przez UEFA.
-
-
Pasiasty reprezentant c.d.
Z tego co ja widzę to chyba nowa edycja tej zabawy się zaczyna. Nie znam się. Dopiero teraz siędowiedziałem o takich rozgrywkach. Pewnie i skład nowy i zasady minimum o rok zmienione.
https://www.flashscore.pl/pilka-nozna/europa/elite-league-u20/wyniki/
[quote]#post1638278 [quote]#post1638247
(...) jest po prostu za stary na te rozgrywki(Z ciekawości sprawdziłem z 10 kilku innych po prostu wiem że są młodsi od biedrzyckiego i znalazłem z rocznika 2003, Smolarczyk i Gogół chyba tak jest w przepisach że może zagrać lub być w składzie trzech starszych) (...)
[/quote]
Na nasz ostatni marcowy mecz (ta sama edycja rozgrywek, więc zakładam te same zasady) powołanych było ośmiu chłopaków z 2003, a nawet jeden z rocznika 2002 (Kacper Karasek). Na ten mecz faktycznie, kadra jest w dużym stopniu odmłodzona.
Regulaminu rozgrywek nie znalazłem, bo niestety turniej nie jest organizowany przez UEFA.[/quote]
Właśnie marcowy czyli z poprzedniego sezonu
Problemem były:
- terminarze na części portali mieszające sezony ze sobą (podając mecze wcześniejsze i jeszcze nie rozegrane jako tą samą edycję)
- końcowa tabela w której część zespołów ma po 6 a część po 7 rozegranych meczów, co sugerowało mi, że rozgrywki jeszcze będą trwać. Tymczasem powodem było wycofanie się Norwegii po trzech meczach.
Tak czy siak żaden z naszych młodych gniewnych nie został zaproszony. Woleli dwóch kundli (w tym jeden rocznik 2003).
[quote]#post1638312 Problemem były:
- terminarze na części portali mieszające sezony ze sobą (podając mecze wcześniejsze i jeszcze nie rozegrane jako tą samą edycję)
- końcowa tabela w której część zespołów ma po 6 a część po 7 rozegranych meczów, co sugerowało mi, że rozgrywki jeszcze będą trwać. Tymczasem powodem było wycofanie się Norwegii po trzech meczach.
Tak czy siak żaden z naszych młodych gniewnych nie został zaproszony. Woleli dwóch kundli (w tym jeden rocznik 2003).[/quote]
Wzięli tylko dwóch z rocznika 2003, tak czy siak ta drużyna została odmłodzona i to jest główny powód że biedrzycki nie został powołany a w roczniku 2004,2005 nie mamy nikogo oprócz kontuzjowanego śmiglewskiego
48 dni później
Atanasov bramka przeciwko Łotwie. Macedonia prowadzi do przerwy 1-0.
[quote]#post1646444 Atanasov bramka przeciwko Łotwie. Macedonia prowadzi do przerwy 1-0.[/quote]
Dla Cracovii ostatni gol z Górnikiem 3 maja. Pamietam jak jesienią strzelił dwa gole Włochom, liczyłem, że się to przełoży na bramki dla nas, ale się to nie wydarzyło. Może tym razem się przełamie.
Hoskonen w podstawie Finlandii, Benek na rezerwie, w sumie dobry układ, Benek oszczędza siły 😉
Amir Al-Ammari (Cracovia) wystąpił w reprezentacji Iraku w wygranym 1-0 (1-0) meczu 3. kolejki grupy B trzeciej rundy eliminacji mistrzostw świata w strefie azjatyckiej z Palestyną. 27-letni pomocnik rozegrał pełny mecz.
10 października 2024, 20:00 - Al-Basra (Basra International Stadium)
Irak 1-0 Palestyna
Aymen Hussein 31
http://www.90minut.pl/news/334/news3344567-eMS-Amir-Al-Ammari-zagral-w-reprezentacji-Iraku.html
Czyli nasz gościu (Żyd) jeb.e Palestynę.
Grecie Thunberg to się nie spodoba.
Amir dzięki reprezentacji łapie rytm meczowy.
Hoskonen i Kallman w wyjściowym składzie przeciw Anglii.
- Edytowany
Oceny wg Flashscore w 73 minucie meczu. Kallman (który już nie gra) i Hoskonesn jednymi z najlepszych na boisku
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/screenshot-20241013-193323-flashscore-jpg-96620140.jpg[/img]
Hoskonen bramka .
- Edytowany
[quote]#post1646901 Hoskonen bramka .[/quote]
i to całkiem ładna ;-)
https://x.com/oltsport_/status/1845522246565015584
- Edytowany
Hoskonen piłkarzem meczu. Z Anglią. U nas do tej pory, w tym sezonie zmiennik.
@RZ1975#42459
Jugi wypadł na dłużej. Będzie miał okazję się wykazać.
Szkoda Jugasa, ale wygląda na to, że u Hoskonena coraz lepiej z formą, Można więc mieć nadzieję, że nie będzie jakiegoś widocznego osłabienia w defensywie, a może nawet Fin da coś extra od siebie. W końcu ze środkowych obrońców nie tylko Ghita może zdobywać bramki główką w ostatnich minutach. Niech i Hoskonen się skutecznie zakręci w polu karnym.
- Edytowany
[quote]#post1646901 Hoskonen bramka .[/quote]
Strzelić bramkę Anglii, wielka rzecz!!
- Edytowany
[quote]#post1646921 [quote]#post1646901 Hoskonen bramka .[/quote]
Strzelić bramkę Anglii, wielka rzecz!!
[/quote]
To już mamy w składzie (paradoksalnie w tym sezonie na ławce rezerwowych) gościa, który strzelił w zeszłym sezonie 2 bramki Wlochom i teraz kolejnego, który załadował bramkę Anglikom.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)