Baniamin Kallman powołany do reprezentacji Finlandii na wrzesniowe mecze Ligi Narodów z Rumunia i Czarnogóra .
za www.90minut.pl
-
-
Pasiasty reprezentant c.d.
Kakabadze też z powołaniem....
No to jeszcze reprezentant kosowa czeka na bilecik na repre...
W tym ostatnim przypadku to aż chce się zaśpiewać:
https://m.youtube.com/watch?v=g_jUtiKSf1Y
[quote]#post1550447 No to jeszcze reprezentant kosowa czeka na bilecik na repre...[/quote]
Mówisz masz ;)
"Florian Loshaj (Cracovia) został powołany do reprezentacji Kosowa na wrześniowe spotkania Ligi Narodów z Irlandią Północną i Cyprem.
Mecz z Irlandią Północną odbędzie się 24 września w Belfaście, a spotkanie z Cyprem trzy dni później w Prisztinie"
jarał się tym transferem Potter jak pochodnia. szkoda, że privy zniknęły ; )
wcześniej też się jarał Zenjovem "reprezentant Estonii o takiej transfery chodzi". Brakuej go na forum, roli jaką spełniał będąc barometrem tego co wygrzebane ze śmietnika.
55 dni później
Benjamin Kallman powołany do reorezentacji Finlandii .
za https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/benjamin-kaellman-z-powolaniem-do-reprezentacji-finlandii/
9 dni później
B.Kallman strzelcem bramki dla Finlandii w meczu z Norwegią
78 dni później
A jedź na tę kadrę u-16 co ci tatuś załatwił i nie wracaj, nikt cię tu nie chce.
Może zobaczą go skauci Barcy i będą chcieli kupić ? 😂
[quote]#post1565192 A jedź na tę kadrę u-16 co ci tatuś załatwił i nie wracaj, nikt cię tu nie chce.[/quote]
Kadra to za dużo powiedziane , bardzo szeroka konsultacja , w której weźmie udział 50 zawodników . To dopiero klatka schodowa do kadry
Jakby nie tatuś, to tego małego szkodnika dawno by już w Cracovii nie było, było by za to wielu wartościowych zawodników, którzy przez tego pajaca musieli odejść z klubu.
tatusia już nie ma to się przekonamy na wiosnę
- Edytowany
Z tej listy powołanych, która jest na 90 minut , warto zapamiętać nazwisko Popielec z Zagłębia Lubin , mega utalentowany chłopak z rocznika 2007 , który był już w zimie na obozie z seniorami Zagłębia
Jestem przeważnie daleko od Rącznej, więc omija mnie ta cała awantura z synem wiceprezesa, choć słyszę od ludzi, że jest coś na rzeczy.
Ale ja nie o tym. Czy ktoś wie, jak młody Tabisz wygląda piłkarsko?
Na jakiej gra pozycji? Czy ma liczby? Czymś się wyróżnia na boisku?
Zawsze wolę ocenić sytuację z kilku stron, żeby wyrobić sobie opinię.
tutaj się nie dowiesz. szukaj innych źródeł.
z tego co twierdzi forum to syn Tabisza to buc i hujowo gra. tyle wiemy z przekazu niezadowolonych tatuśków
nie jestem nie zadowolonym tatuśkiem, i nie mam nikogo w Cracoviii, ale interesuję się trochę piłka młodzieżową, lubię bardziej ja oglądać niż ekstraklapę. w młodzieżówce jest więcej zaangażowania i walki.
I z kilku meczy w których widziałem młodego vicka to jest buc i hujowo gra a cała drużyna ma napierdzielac na jego sukces. trzeba wziąć pod uwagę ze trenerzy z przymusu prowadzili z nim treningi indywidualne żeby błyszczał.
Ale pewnie tatuśkowie mogą powiedzieć więcej.
"Jest buc i hujowo gra" - widzę, że problem ze skautami w Polsce jest bardziej złożony...
Mógłbyś nieco rozwinąć raport? 😄
Wg. oficjalnej gra na pozycji ofensywnego pomocnika .
- Edytowany
Dzisiaj nasza kadra U17 pokonała Belgię 5:0 , w wyjściowym składzie wyszedł Filip Rózga z rocznika 2006 i strzelił jedną z bramek ! Brawo Bulti 💪👍
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)