... A CO TO ...k.. JEST...????
-
-
KARWAN....
najgorszy transfer jaki widziałem...
Gość nie ma pojęcia o ustawieniu, surowy i zawsze spóźniony, ale spójżcie jak go większość wychwalała ... w temacie transfery!
do kata z karwanem, skrzyni a przy nim to wirtuoz
Może Karwan chce Górnika ratować i dlatego wali takie babole bo mi się w głowie nie mieści jak można być takim surowym grajkiem przecież on ma szanse gry tylko w rezerwach i to nie w 100% Kupować Węgra Karwan do rezerw a najlepiej go sprzedać tylko komu przecież takiej kaleki nikt nie kupi!!!
Podstawowym czynnikiem gry stoperów jest w dzisiejszych warunkach wzrost. Jak Białas nie wystawi Karwana, to będzie bigos przy stałych fragmentach gry.
Karwan zaraz po przyjściu do Pasów grał dwa pierwsze mecze (z Koroną i Amiką) bardzo dobrze. Wówczas jego partnerem był Świstak. W tych meczach graliśmy na zero z tyłu. Potem było średnio. Pierwszy katastrofalny występ zanotował dopiero w Grodzisku, w pojedynkach ze Ślusarskim. Od tego meczu co jakiś czas zdarzają mu się wpadki.
Jakby nie pewien trener z wąsem to byście teraz nie płakali że stoperów nie ma....
Grałby u nas Wiśniewski, że o Wawrzyczku już nie wspomnę..
I słusznie, że nie wspomnisz o Wawrzyczku, bo Gitara nie był "sztoperem" :)
Blady Niko
czy jak trener wystawi Karwana to nie będzie bigosu przy stałych fragmentach? Groclin nas załatwił ze stałych fragmentów właśnie dwie centry Rockiego na Gęsiora.
A kto Gęsiora miał pilnować? Podejrzewam że Węgrzyn by się lepiej spisał nawet choć od kilku miesięcy nie trenuje
MÓJ APEL!
JAKO KIBIC... PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE (ZAWIESZENIE) NA JAKIS CZAS WSZELKICH DYSKUSJI W "WĄTKACH NEGATYWNYCH"
dołączmy wszyscy do "WĄTKÓW POZYTYWNYCH"
.... i może to właśnie będzie nasz, Kibicowski Udział w "dziele naprawy i ratunku"????
UWAGA: wpis ten powielony zostanie w wielu, wielu innych wątkach!
leżącego się nie kopie ... echh ...
Wiśniewski też nie jest stoperem tlyko lewym obrońcą
Wg mnie głupotą było też, o czym mało kto wspomina wypożyczenie Piątka.
MOże do tej pory nie grał rewelacyjnie, ale w Lechii gra ponoć b. dobrze, a pryz takich brakach bocznych obrońców na pewno grąłby lepiej niż np Pawlusiński czy Nowak na nie swojej pozycji
Z Górnika było do wyjęcia dwoch stoperów Hernani i Karwan.Jeden trafił do nas drugi do Korony i to właśnie Korona ,a nie my zrobiła dobry interes.Ciekaw jestem jaki znawca futbolu decydował o tym,że akurat nasz wybór padł na Karwana.
no to chłopak odpocznie
Ktoś ma pomysł jak zestawić obronę na Wodzisław?
Pan Białas ma pomysł
np.
Wacek, Wojciechowski (Baliga), Skrzyński, Nowak
wcale by taka zła nie była
WOjciechowski chyba naderwał mięsień
Wątpie by był na Wodzisław.
Prędzej Rzucidło
A co z tym Węgrem co miał być podobno dobry?
ponoć skręcił nogę na treningu. Ale wesoło nie jest. Białas mówi kordylowi:
[i]Jeszcze nie wiadomo, co z Tomaszem Wackiem, który dograł mecz z kontuzją, bo nie miałem możliwości przeprowadzenia zmiany.[/i]
jak nie urok to sraczka :(
Ale będzie musiał się Białas nakombinować przed sobotą...
Dobrze, że nam choć juniorów w klubie paru zostało.
to co karwan pokazał w gdynio to jest porażka.... w ogóle po co taki trans to ja nie rozumiem... Puyol by sie przydał w sumie heee
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)