Pozwolę sobie przekleić wpis BartAcida z innego tematu, bo to bardzo ważne aby uniknąć niespodzianek, a ktoś mógłby tam nie zajrzeć:
[i]Bełchatów przekazał 300 biletów. Są już do kupienia u nas w klubie. Będą wpuszczani tylko Ci kibice, którzy będą mieli zakupiony w Krakowie bilet (15 zł) i będą na liście. [b]Lista zostanie zamknieta jutro tj, piatek o 15.[/b]
Dzwoniłam przed chwilą do sklepiku. dziewczyny sprzedały 4 bilety!!!!
aha, nasz klub nie organizuje żadnego transportu [/i]
-
-
Przydałby się masowy wyjazd do Bełchatowa...
dlaczego lista zostanie zamknięta o 15? Przecież ludzie pracują, a nie każdy może wyjść z pracy. Zawsze w ostatnim dniu była nawet przedłużana praca sklepiku, aby kibice mogli kupić bilety. Powinno być co najmniej do 18.00. Zostaje 26 godzin, to wystarczająco dużo czau aby przefaksować a nawet dowieźć taką listę do Bełchatowa
Czyżby komuś zależało na tym aby nas jak najmniej pojechało?
nurek
Mógł sobie np. zażyczyć Bełchatów listę kibiców już w piatek wieczorem...
hmm mozna "zapisac sie telefonicznie" a bilet odebrac pozniej (tzn. w piatek po 15)??
zadzwoń do sklepiku to się dowiesz ;)
http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=535 wszystkie informacje na temat wyjazdu sa na tej stronie!!! ile jest kilometrow do belchatowa???????????
nie wszystkie, bo nie ma, że Bełchatów dał tylko 300 biletów, ani np. czy można telefonicznie zamówić. Pozatym te informacje są od 15.30 dopiero ;)
A do Bełchatowa jest (zależnie od obranej trasy) do 210 - 250 km
Najlepsza jakosciowo i najszybsza droga: Krakow, A4, Czestochowa, Belchatow - tzw. gierkowka. Kazda inna krotsza, ale wolniejsza i po gorszych drogach...
Bilety beda jutro dostepne w sklepiku, mozna sie zapisac telefonicznie i odebrac do konca pracy sklepiku.
I decydujcie sie na ten wyjazd, bo jest znowu lekka kicha... Wiem, ze graja nasi szmatlawo, ale to jednk ekstraklasa po 20 latach... Skoro jezdilismy w IIIciej i IIgiej na zadupia, to moze na mniejsze zadupie w I lidze prosciutenka droga tez sie wybierzemy w przywoitej liczbie? Poza tym - wiosna jest, nie?;-)
Wyjazd będzie masowy jak chyba niejaki Masa z nami pojedzie. Na razie do 13.00 sprzedano ok. 20 biletów :(
Jeszcze godzine mozna sie na bilety zapisywac, a ja nie moge sie skontaktowac z gosciem z ktorym mialem jechac :(
info z ostatniej chwili: podsłyszane w sklepiku, bilety można zamawiać do 18.
organizuje ktoś jakiegoś busa?
z pod klubu są busy !! byłem dzisiaj na wielickiej i koszt przejazdu to wsumie 15 zł !! czyli chyba niedrogo ?? plus bilet oczywiście !
wszyscy do bełchatowa !!
Znając życie i tak będzie można bilety kupić w Bełchatowie w kasach. Ja nigdy nie kupuje biletu w klubie , a i tak zawsze na sektor gosci wchodze bez problemu .
No to ruszamy... Do boooooooooooooooooooju CRACOVIA!
spod klubu odjechały busy a w nich ok. 300 osób !! szykuja się niezła frekwencja
Do boju marsz zwycieństwo czeka nas Cracovio.
przydałoby sie dziś przełamać impas, kur!@, nie moge przeżyć że z groclinem znów zero na trybunach ,a piłkarze w potrzebie....
Santo, wybacz, ale jakos tym razem mnie nie bawi Twoje poczucie humoru... Prima aprilis akurat gowniany zapodales z tymi busami... Zamiast polewac, moze rusz pupe i pojedz na wyjazd...
Krotko na temat Belchatowa:
- gry nie komentuje, w radiu musialo i tak "wygladac" lepiej niz na zywo...
- naszych 50 osob
- Dolnoslazak: dla Ciebie gratki jak zwykle za przybycie! Tak 3maj, masz Stary jaja!
- wlasnie w takie dni slowa "czy wygrywasz, czy nie..." nabieraja swojego znaczenia! Szkoda, ze tylko dla 50ciu najwytrwalszych... Reszta kibicow dopinguje na Forum... Ide spac, bo humor mam jakby sredni. nARKA!
PS. jakby cos to na mnie mozecie napierd... do woli, ze bylem nieco zgryzliwy... Jakos zniose i pewnie znowu pojade w Polske za Pasami...
[img]http://www.e-gks.info/fotki/gkscracovia/61.JPG[/img]
:-(
Pozdro dla tych co byli.
Szacunek i podziw dla kibiców Bełchatowa.
Zero bluzgów na nas i nieustający (90 minut!!!) doping dla swoich.
Dziw bierze, że w takim małym miasteczku są takie klimaty.
gtx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szacunek i podziw dla kibiców Bełchatowa.
> Zero bluzgów na nas i nieustający (90 minut!!!)
> doping dla swoich.
> Dziw bierze, że w takim małym miasteczku są takie
> klimaty.
Mnie to nie dziwi. Dziwi mnie natomiast nasza megalomania.
No było nas trochę więcej niż na tym zdjęciu ;-)
Oczywiście, 100% racji dla Twixxxa - bez koniuktury ;-)
Bełchatów dopingował cały mecz - ale też mecz się im ułożył. Prawda - bez bluzgów.
Szkoda, że nie było nas przynajmniej 2,3 razy tyle - to byśmy też się chyba pokazali z dopingiem bo tam właściwie żywo reagował prawie tylko młyn.
kolejny nierewelacyjny wyjazd, a co do dopingu Belchatowa widzialem lepsze ale wole 100razy GKSBelchatow od Groclinu czy Wronek
teraz trzeba sie zastanowic co zrobic zeby bylo lepiej...
[b]11-04-2006 18:30 ... Arka Gdynia - Cracovia
15-04-2006 15:30 ... Odra Wodzisław - Cracovia
21-04-2006 20:00 ... Polonia Warszawa - Cracovia
10-05-2006 18:00 ... Wisła Płock - Cracovia[/b]
Van Gerrard piękny układ przy tym Trenerze każdy mecz wyjazdowy przegrany.Obym się mylił ,ale jakoś ostatnio wszystko się sprawdzało co napisałem.
Ludzie nie ptrzcie czy każdy z tych meczy przegramy , czy nie , trza jeździć i tyle . Ja juz kombinuje , jak ustawić sie w pracy żeby być w Gdynii i Wodzisławiu , i nie zastanawiam sie jakie będa wyniki
Do Warszawy i Wodzisławia powinno troche osób pojechać ( zwłaszcza do Wodzisłąwia, bo przeciez nie daleko ).
Mikus... prosze Cie... a Belchatow jest niby daleko? Juz latwiejszej drogi od prostej jak drut Gierkowki to chyba nie ma... Wiec obym sie mylil, ale czuje znowu lipe w Wodzislawiu... Do Gdyni moze byc lepiej, bo pojada na szczescie starzy wyjadacze, ktorzy zwyczajnie maja tam Przyjaciol od lat...
PS. ja juz dzis prosze o wybaczenia, ale... wyjazdem do Belchatowa zamknalem pewien rozdzial w zyciorysie:-) Za kilka dni "zaczne grac na pozycji swiezoupieczonego TATY", wiec przez raczej dluzszy czas kibicowanie jedynie na Swietej Ziemi. Wyjazdy moze sporadyczne, super wazne, az do momentu, kiedy Moj Syn bedzie w stanie sam nosic szalik;-) Wtedy znowu bedzie mozna na mnie, ups - nas... liczyc;-)
Nie ma co gadac o wynikach...sa jakie sa, trzeba jezdzic i tyle,
jezeli wymagamy od pilkarzy, trenerow wymagajmy tez od siebie-kibicow, najprosciej siedziec przed tv czy radiem w kapciach pier.dolac wszystko za przeproszeniem a garstka kibicow na wyjazdach gardla zdziera zeby pomoc druzynie.
uczucie nie jest rewelacyjne jak bedac juz w klatce przypominasz sobie ze 2 lata temu bylo nas tu 600 teraz...40
Van Gerrard uczciwie mówiąc jest tragicznie , wszyscy narzekaja na forme piłkarzy , a trzeba przyznac , że nasza forma wyjazdowa jest jeszcze tragiczniejsza . I zastanawiam sie jak to jest , ze do Zabrza czy Kielc potrafiło pojechać po kilkaset osób i nalezy jeszcze wziąść pod umawagę że Kielce były we wtorek . Fakt było blisko , a skoro nie tak dawno do Szczecina potrafiło w piatek pojechać kilkaset osób , to czego teraz do Bełchatowa ,gdzie jest bliżej i jest to Sobota nie potrafi pojechac nawet 10 % liczby ze Szczecina .
I jeszcze jedno powinien byc temat o wyjazdach trzeba ten problem poruszać bo jest on bardzo wielki , a mam wrażenie że większośc ludzi jego nie dostrzega lub nie chce.
Moze ostatni wyjazd do Groclinu ich zniechęcił ?
Frekwencja na wyjazdach jest wprost proporcjonalna do formy drużyny. Do Szczecina pojechaliśmy jak drużyna była na fali wznoszącej, a teraz jest "klasyczna padlina"
gtx wlasnie to jest nasz glowny problem, trzeba oddzielic forme druzyny od formy kibicow bo nic z tego nie bedzie i do II ligi spadniemy ale kibicowsko...
alocha: jesli chodzi Ci o przedostatni Grodzisk to chyba nikt z nas nie chce wracac do tych wydarzen...
van Gerrard Napisał(a):
-------------------------------------------------------
do II ligi spadniemy ale
> kibicowsko...
>
Sorry Panie Gerrard, ale do drugiej ligii kibicowskiej to my możemy, ale awansować...
Na razie to jesteśmy w III, i kibicowsko i mentalnie.
Po prostu kibice nie nadążyli za drużyną.
I piszę to bez cienia satysfakcji :(
P.S.
Oczywiście mam na myśli kibiców jako masę, a nie jakichś konkretnych Pasiaków.
van Gerrard...tak z czystej ciekawości ...od kiedy kibicujesz Chalsea?
jesli chodzi Ci o przedostatni Grodzisk to chyba nikt z nas nie chce wracac do tych wydarzen...
i do jeżdżenia też nie
gtx:
[url]http://i2.tinypic.com/sxdpur.jpg[/url]
CRACOVIA KRAKOW [b](A)[/b]
;)
a tak powaznie to troche trzeba sie z tym co mowi gtx zgodzic, za II lige ogolnie kibicom mozna dac "5", wyjazdami bilismy na glowe cala Polske;
w I lidze jest calkowicie odwrotnie i to jest dramat, jak z 600 w Belchatwoie zrobilo sie 40, z 550 w Szczecinie -30 itd...itd...
Khalid prv
A kto gasi ducha w narodzie?
"kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamien..." miast calego postu;)
Skoro wszystko zaczęło sie od Grodziska , to czego potem były liczne wyjazdy do Zabrza i Kielc ?
Ja myśle ,że po prostu ludziom nie chce się jeździć, gdzieś zniknęło to ciśnienie wyjazdowe ten tok myślenia , jesteśmy zawsze tam gdzie Cracovia gra .
I to jest największy problem i trzeba by sie zastanowić jak to odbudować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)