A Darek Pawlusiński kolejne dwie brameczki i Termalika pokonuje Arkę 3:2
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
Szkoda że u nas w ostatnim okresie swoich występów, jak dochodził do sytuacji to walił obok bramki albo w słupek.
nie gra w pierwszej drużynie, nie gra w rezerwach, nie zagrał nawet tu :(
http://www.90minut.pl/news/197/news1976769-LM-kobiet-Unia-1-5-Wolfsburg.html
Niestety. Na jego miejscu spróbowałbym opuścić klub, poszukać czegoś w słabszej lidze, nawet w Polsce i spróbował wznowić kariere, bo jest jeszcze młody i traci cenny dla niego czas.
Wisła Płock 1-0 Motor Lublin
[b]Marcin Krzywicki 52[/b]
Garbarnia Kraków 3-2 Stal Rzeszów
Bartłomiej Piszczek 37, Sebastian Leszczak 70, Mateusz Broź 89 - Andreja Prokić 29, [b]Arkadiusz Baran 49[/b]
Kuba Świerczok nie trafił z koszulką
[img]http://imageshack.us/a/img197/5596/37269039.jpg[/img]
Kędziora dzisiaj bramka i asysta z Wisłą.
Kędziora był naszym zawodnikiem?
19pasiak06
Re: Przygotowania do nowego sezonu 2011/2012
12 lip 2011 - 21:41:56 Zarejestrowany: 1 r. temu
Już ruszyła tongue sticking out smiley Opóźnienie 10 minut grinning smiley
U nas 5 zmian: Krieger za Dudzica, Struna za Nykiela, Boljević za Bartczaka, Kędziora za Suvorova i Żytko za Nawotczyńskiego.
No właśnie.Był tylko w Cracovii w okresie przygotowawczym,ale tak zwanej karty zawodniczej czy też zgłoszenia nie miał.Suma sumarum ja go nie traktuję jako naszego byłego zawodnika,bo nim nie był :) Ale ok nie chcę się czepiać ;)
co nie zmienia faktu ,że na forum masowo "krzyczano" na Filipiaka i Szatałowa ,że Kedziora "sie nie nadaje" :D
Wniosek?
Prezesi , trenejra , deesy etc. nie powinni słuchac forumowiczów:D
To była autorska decyzja Szatałowa. Podobnie jak z pozyskaniem, następnie (nie)wykorzystaniem i odstawieniem Masaryka. Podobnie jak z kupieniem Niedzielana jako balsamu kapucyńskiego na wszelkie dolegliwości naszego ataku. Podobnie nie wykręci się z tego, że jakoby nie chciał Puzigacy - bez przesady, nie dostał go przywiezionego w teczce, mógł się mu przyjrzeć. Per saldo, złą decyzją było również pozbycie się Trivunovica - owszem, popełnił straszny błąd z Widzewem, ale to był jednak pech, a także - to był tylko [b]jeden[/b] straszny błąd. Tymczasem Żytko, którego oceniamy teraz jako filar naszej obrony... no, dajmy już spokój.
Wniosek? wszyscy trenerzy popełniają jakieś błędy. Nawet dobrzy (a Szatałow jest przecież dobrym trenerem). To jest teraz nasza nadzieja w frontalnej konfrontacji z Zawiszą.
Szatałow nie mówił, że nie chciał Puzigacy - wręcz przeciwnie, przyznał się, że popełnił błąd dając "zielone światło" na jego transfer. Warto jednak w tym miejscu dodać, że [b]ponoć[/b] akceptacja transferu Puzigacy była konieczna do ściągnięcia Trivunovica ponieważ oni byli "w pakiecie".
4 dni później
Tatara strzela
http://www.eurofutbol.pl/news/605148-Gol-Polaka-w-III-lidze-niemieckiej/
4 dni później
A Nasz Paweł Zegarek mimo 38 wiosny ładuje bramki w V ligowym Złomeksie aż miło. W 11 meczach strzelił 14 bramek.
Brawo Paweł, wyrazy szacunku za talent, chęci i radośc z gry.
Szatałow po spotkaniu Zawiszy z Łęczną:
[i]"Czy na boisku był sędzia? Kogoś tam widziałem biegającego z gwizdkiem..."[/i]
Szatałow po meczu Zawiszy z nami też twierdził, że karny dla nas był wątpliwy. Niech tak dalej jedzie na sędziów, a o jednego kandydata do awansu mniej.
Nie dziwię mu się bo z trybun tak to wyglądało, dopiero powtórki pokazały, że sędzia jednak miał rację.
Jurij jest uczulony na sędziów. Co nie zmienia faktu, że to nie powinno w żaden sposób wpływać na ich pracę. A (teraz już na nasze szczęście) chyba dalej wpływa. Chociaż muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony wysokim poziomem sędziowania meczów w 1 lidze. Przynajmniej tych z naszym udziałem. Jak żyję takiego poziomu ( uwzględniając 12 dotychczasowych kolejek) w Polsce sobie nie przypominam.
no ja mam wrazenie, ze sedziowanie w 1 lidze jest nawet lepsze od Ekstraklasowego, tak jakby mniej walow.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)