Sandecja - Wigry Suwalki 1:1
Wyrownujaca bramke dla Sandecji strzelil Bania.
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
Czy Kamil Karcz i Ślęzak zostali wypożyczeni czy sprzedani ?
wypozyczeni.
81 minuta meczu Lewskiego Sofia z Botewem Płowdiw.
Nasz niedoszły sportowiec, Georgi Hristow właśnie ustrzelił hat-trick przeciwko swojemu dawnemu klubowi, Botewowi Płowdiw.
Szczota w niedziele strzelil bramke dla Okocimia w wygranym 1:0 meczu z Hetmanem Zamosc.
A z innych naszych niedoszłych:Robak dla Widzewa i Świerblewski dla Podbeskidzia zdobyli po golu.
Co to znaczy ?A ....nic...
Tefal, to taka ciekawostka, jak w tytule "smakowita historyjka". I jest dla tych, którzy są tym zainteresowani.
Jeśli uważasz, że naruszyłem regulamin pisząc posta nie w tym wątku co trzeba, możesz to zgłosić moderatorom, nie obrażę się ;)
Ja tylko dopisałem innych goleadorów którzy woleli 2 ligę niż grę pod wodzą Majewskiego,broń Cie Bóg nie miałem żadnych niecnych zamiarów:):):)
Łukasz Skrzyński piłkarzem Polonii
Były stoper Cracovii Łukasz Skrzyński podpisał w czwartek kontrakt z Polonią Warszawa. Umowę zawarto na rok z opcją przedłużenia o kolejny rok.
- Jestem bardzo szczęśliwy, że w końcu mogę wykonywać swój zawód - mówi dla "Terazpasy.pl" Skrzyński. - Jestem bardzo wdzięczny trenerowi Zielińskiemu i sztabowi szkoleniowemu Polonii za to, że mi zaufali. Pokażę, że działacze Polonii podjęli słuszną decyzję, podpisując ze mną kontrakt. Przede mną okres w którym swoją postawą na treningach będę chciał udowodnić, że zasługuję na grę w podstawowym składzie Polonii Warszawa.
Jeśli działaczom Polonii Warszawa uda się zatwierdzić piłkarza do gry, to znajdzie się on w kadrze meczowej "Czarnych Koszul" już na sobotni mecz z ŁKS-em w Łodzi.
30-letni Łukasz Skrzyński przez ostatnie sześć lat występował w Cracovii z którą wywalczył awanse od III ligi do Ekstraklasy będąc przez pięć i pół roku podstawowym zawodnikim "Pasów". W barwach Cracovii rozegrał 89 spotkań w Ekstraklasie i zdobył 2 bramki.
Nasz kolejny niedoszły Wallace Benevente zdobył gola dla Floty Świnoujście i wygrali 1-0 ze Stalówką.
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=1666&x=0
4 dni później
Marcin Bojarski nie pojawi się na boisku do końca rundy jesiennej. Kontuzja, jaka Bojarskiemu odnowiła się w meczu z Arką Gdynia, wykluczyła go z gry do końca roku.
Widze SPOKOJNA EMERYTURA;-)
No to mial Stefan nosa...
tak mial zajebistego nosa hahaa zeus odpusc sobie takie debilne posty
Ze wszystkich mozna sie nasmiewac na tym forum, tylko nie z Bojara?
Ogarnij sie chlopie.
Pewnie Stefan zaszczepil mu kontuzje z opozniaczem...
Ja nie mowie ze nie mozna sie nasmiewac ale co to znaczy ze Stefan mial nosa? Ten debil pozbył sie najlepszego piłkarza i pewnie teraz sie gbur cieszy z jego kontuzji
Nie cieszy się tylko kamień mu spadł z serca bo był zesrany po tym jak Bojara się pozbył i nic dobrego z tego nie wynikło,a tak to przynajmniej kontuzjogenność Bojara będzie jego usprawiedliwieniem.
Baniowy ugrzmił trzykrotnie w meczu z ŁKSem Łomża, a nasi przyjaciele wygrali 4:0
Bramki Baniowego dokladnie w 48,65 i 89 minucie, dodatkowa dolozyl Lewandowski w 93 ; )
Krzysztof Piszczek dziś wieczorem opuścił IV-ligowy zespół Mogilan!
Zarząd LKS Mogilany, tuż po zakończeniu dzisiejszego meczu z Gościbią Sułkowice, zdecydował o zakończeniu współpracy z dotychczasowym trenerem I drużyny Krzysztofem Piszczkiem. Oficjalnym powodem dymisji są słaba gra oraz niezadowalające rezultaty w małopolskiej IV lidze.
Również trener Piszczek nie widział dalszej możliwości pracy w klubie i niemal równocześnie z decyzją zarządu złożył pisemną rezygnację ze stanowiska.
Do czasu znalezienia następcy Piszczka, obowiązki I trenera obejmie asystent Wojciech Puskarczyk.
Takze Łukasz Szczoczarz strzelil kolejna bramke dla Okocimia tym razem z karnego. Okocimski zremisowal ze Startem Otwock 1:1
A Wojtek Obrzut gral w Gorniku Wieliczka.
Cóż za ironia losu... Obecny szkoleniowiec Mogilan to mój nauczyciel Wychowania Fizycznego z gimnazjum i maratończyk :)
Poza tym, skoro już poruszamy temat Górnika Wieliczka, warto wspomniec, że w tej drużynie przebywa również Sebastian Juszczyk.
POZDRAWIAM, Hancura
Ale jaka tu ironia losu ? :)
I Jarek Guzik tez w Gorniku jest.
Suchan ustrzelił 3 gole dla Hutnka w meczu z Naprzodem
Lukasz Paluch ma dzis urodziny :) 100 lat !:)
Swoja droga, dzis urodziny ma tez Jacek Cyzio. Wstyd sie przyznac, ale nie wiedzialem, ze Jacek "idzie srodkiem Kowalczyk, jest dosrodkowanie do Cyzia, jest Kowalczyk!!!" Cyzio grał w Cracovii.
A chodziłeś wtedy na mecze?
Jeśli tak to wstyd,jeśli byłeś za młody to nic złego nie wiedzieć.
Ja osobicie opuściłem u siebie od 20 lat może 10 spotkań a w piździec zawodników już mi umknęło z czapki:D:D:D
Na przykład ostatnio dzisek Janik...ale wtedy to była mizeria i niw utkwiło tak w głowie.:P
Kolejna bramka Bani dla Sandecji.
W 86 minucie mogl strzelic kolejna bramke, wychodzacego sam na sam z bramkarzem Banie faulowal obronca Hetmana, za co dostal czerwona kartke.
Podoba mi sie ostatnio gra Bani, duzo biega, szuka gry i walczy.
Wygrywamy 2:0.
Nie chodzilem :) Jak Cyzio z Pasow odchodzil, to nie wiem czy w planach bylem :)
Ja wiem, że Kobiety lubią się odmładzać.. Ale ta rzecz dopadła chyba i szybko-giętkiego :):):)
Nie wiem, może statystycy-rabini ustalą.. ale chyba by się zmieścił w pierwszej 10. najmłodszych debiutantów
Cyzio z tego co pamietam zagrał większość meczy wiosną 1985 i odszedł do Szczecina.
Teraz Lopez musi ustalić czy latem 1985 był już w planach :D
Za jakieś 40 minut osiagnę wiek, w którym w niektórych stanach USA będę mógł kupic piwo :)
To wszystkiego najlepszego:P i dymisji SZtefana !!!
Poprawka, osiągnę wiek, w którym w każdym już stanie USA będę mógł kupic piwo :)
7 dni później
Łukasz Skrzyński zagrał cały mecz w Polonii Warszawa
w 5 kolejce Ekstraklasy
był to jego debiut w Polonii w tej klasie rozgrywek
i zagrał przyzwoicie, zwłaszcza jak się weźmie pod uwagę
informacje jakoby przyszedł do klubu w dość słabej formie
bez iluś tam jednostek treningowych, czucia piłki, itp
chłopak (pan prawie trzydziestojednoletni?) pewnie myśli sobie:
"Kurcze dlaczego nie poszedłem z tego syfu rok wcześniej???"
I tak samo pewnie myśli teraz Plastik, Baranek, i kto wie kto jeszcze...
"z tego syfu" ?
Ty tez chcesz z niego odejsc?
Zenada.
Azurro mylisz pojęcia. My jesteśmy kibicami, a piłkarze wykonują swój zawód i zarabiają na życie. Skoro taki gość jak Bojar, który KOCHA CRACOVIĘ całym sercem, miał dość, to łatwo sobie wyobrazić co myślą inni.
extra debiut;-)gosc wali ewidentnego karnego ktorego na szczescie sedzie nie zagwizdal bo kto wie jakby sie ten mecz zakonczyl...
azurro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "z tego syfu" ?
> Ty tez chcesz z niego odejsc?
> Zenada.
Tematu o LM na forum nie śledzisz ??
U nas jest syf , nie to co w tej Wiśle gdzie wszystko jest poukładane , a idioci z KSC z jakiś nielogicznych powodów nie kibicują im w walce o LM.
Gdyby się nawet w klubie wszystko waliło i sypało nigdy bym tego słowa nie użył.
Dla Tytusa taki Tomek Wacek jest frajerem skoro nie zwiał z Pasów w czasach III ligowej biedy .
Aston , Bojar kocha Cracovię czy forsę Filipiaka ??
Ilu jeszcze internetowych płaczków wyleje łzy za wiślakiem , który kiedyś pokopał u nas na obronie ??
A.W.B., co za bzdury wypisujesz?
"U nas jest syf"
nie wiem jak u Ciebie, u mnie staram się nie doprowadzać,
mam na myśli sytuację kadrową u pracodawcy MKS Cracovia z myślą szkoleniową Stefana Majewskiego
jeśli widzisz ład u Pana Trenera, wyłóż mi to łatwo i przystępnie,
gdzie grają rok/pół roku temu eksperymentowani w 1szym składzie,
np. Jeleń, Baliga, Urbański, Uszalewski,
i dlaczego odsuwani są od składu zawodnicy starsi, choć lepsi?
na przykład?
"nie to co w tej Wiśle gdzie wszystko jest poukładane"
nigdzie nic takiego nie napisałem,
pisałem że mają dobry marketing,
byłeś kiedyś u nas w sklepiku? skusiłeś się na jakiś zajefajny gadżecik?
"a idioci z KSC z jakiś nielogicznych powodów nie kibicują im w walce o LM"
nie nazwałem nikogo idiotą, to Ty tak nazywasz kibiców Cracovii
namawiałem każdego Polaka do kibicowania mistrzowi Polski w LM,
bo w ten sposób podniesie się marny poziom polskiej ligi, którą z braku wyboru
jesteśmy zmuszeni oglądać na Kałuży
dlaczego Pasy nie są mistrzami Polski, nie zdobywają pucharu Polski,
żeby nam oszczędzić bolesnych dylematów "kibicować Mistrzowi naszego kraju,
czy zachować tradycję i być przeciw Wiśle?"
dlatego że nasz klub, na czele którego od lat niezależnie od nomenklatury trwa bardzo produktywny i płodny zarząd,
zatrudniający trenera którego wizje skazują nas na dołowanie w lidze
a kibiców dopingujących zespół, i dziennikarzy próbujących nawiązać z trenerem dialog,
na głębokie frustracje
"Gdyby się nawet w klubie wszystko waliło i sypało nigdy bym tego słowa nie użył."
Twój wybór, Twoje metody,
nie zmienia to faktu, nie przekreślając etosu i 102 letniej historii.
że w sekcji piłkarskiej jest burdel i piłkarskie dziadostwo
"Dla Tytusa taki Tomek Wacek jest frajerem skoro nie zwiał z Pasów w czasach III ligowej biedy ."
Znowu nadinterpretujesz,
nigdy tego nie napisałem, i nie sugerowałem,
bo po prostu tak nie myślę
Jeśli Ty tak myślisz to napisz wprost nie zasłaniaj się mną, chłopaku
jak już nie potrafisz kląć poprawnie po polsku
podpowiem jak to zrobić
Twój podpis powinien brzmieć
''Cracovia lubi prowokować i kurwom niesmak - wiadomo nie od dziś''
zmień, jak chcesz być luzak,
bo inaczej razisz sztywniactwem
jak aktorzy mówiący swoje kwestie w "M jak Miłość"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)