Tej bliskości mi brakowało, szczególnie za bramkami, tak że już się nie mogę doczekać pierwszego meczu!
-
-
REMONT HALI !!!!!
Czy już wiadomo kiedy będziesz hala gotowa do odbioru?
Coś wiadomo o sprzedaży biletów i karnetów?
Można gdzieś zobaczyć foty z postępu prac?
Podobno bandy już są i wiszą już pierwsze lampy.
Podobno kiełbasa z "nyski" podrożała😁
Na razie 50/50, że się wyrobią na sparing z JKH 9 września...
5 dni później
Zdjęcie z dziś
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1788548045-468.jpeg[/img]
Ale pusto bez zegara. Od razu rzucza się po gałach, że czegoś brakuje.
Będzie ten oldskulowy zegar czy nowe ekrany?
A może stary wróci do łask? To by było coś! 😁 Ja naprawdę mam do niego sentyment...
Mnie się wydaje że tablica ta sama co była tylko przykryta folią żeby się nie zakurzyła…
Panowie zegar jak był, tak jest nadal
- Edytowany
A stare telebimy że stadionu nie dały by radę na lodowisku? Lub te że stoczni
- Edytowany
Mrożenie tafli rozpoczęte!
[quote]#post1745622 Mrożenie tafli rozpoczęte![/quote]
Zaczynamy to zamieszanie
Wracamy do gry
Cracovia to my
Aaaauuu
Dziś odbył się pierwszy trening na naszym lodowisku 😎
Czyli…. Jednak pomimo wszystkich przeciwnosci udało się!
Super 👏👍
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1789108131-999.jpg[/img]
No mnie aż gęsia skórka przeszła. Wygląda dobrze. Tylko jak to teraz będzie bez stojącej wody tu i ówdzie? Nic, trza się będzie przyzwyczaić :)
Ten zegar to może jednak jakiś nowy?🧐
Nie.
wreszcie widac reklamy pod lodem :)
Dajcie już spokój temu zegarowi. Oddajcie proporce!
- Edytowany
Kostka multimedialna jeszcze i białe siatki za bramkami, żeby sie zlewaly z lodem, a nie trybunami ;)
#marzyciel ;)
Generalnie, kolejny etap to nowe nagłośnienie.
Zaniepokoił mnie post o proporcach, bo nie dopuszczam nawet, żeby nie wróciły!
Zapewne były schowane na czas montażu oświetlenia. Na wcześniejszych zdjęciach było je widać i martwi mnie ich stan, bo się troszkę kurzyło, krzesełka zostały zabezpieczone, a proporce wtedy wisiały.
Były po prostu zdjęte na czas robót. Widziałem je nawet na hali, więc spokojnie, nie zginęły. 100%
Pytanie w jakim stanie po tym pyleniu.
- Edytowany
Mam nadzieje że oczywistym jest ich przeczyszczenie i niezwłoczne powieszenie przed pierwszym meczem.
[b]Edycja z 13.09.2026 o godz. 10:49 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1743007 Podobno kiełbasa z "nyski" podrożała😁[/quote]
Byłem ostatnio i 25zł za zestaw to chyba tyle samo co przed 2-3 laty. ;)
Kiełba z Nyski się strasznie popsuła, lepsza jest (była?) u nas na hali. I hajs leci - zdaje się - na konto klubu.
4 dni później
Proporce wróciły i chyba mamy już nowe nagłośnienie ale jeszcze sporo kabli wisi.
Tablica ta sama jakby ktoś liczył na niespodziankę.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1789682127-094.jpeg[/img]
Ale zniknął stary zegar.
[quote]#post1747350 Ale zniknął stary zegar.[/quote]
😢
Nie byłem jeszcze przy S7, ale po zdjęciach widać, że oświetlenie robi robotę.
[quote]#post1747355 Nie byłem jeszcze przy S7, ale po zdjęciach widać, że oświetlenie robi robotę.[/quote]
Przypomniało mi się jak lata temu rozmawiałem z pewnym bramkarzem, takim "uznanym w lidze", to nawet na nagraniu było więc w jakimś archeo da się to wykopać. Po meczu w Opolu była rozmowa, czasy Orlika Opole w plastikowej. Znaczy po meczu domowym, ale wcześniej graliśmy w Opolu. No i w tym Opolu raz po raz padały dość zaskakujące wyniki, Orlik generalnie miał dużą dysproporcję punktowania "dom" wobec "wyjazd" (na marginesie - my w sumie w zeszłym sezonie też mieliśmy) a do tego na meczach w Opolu padało więcej bramek niż gdzie indziej. No i się go pytam o co kaman, skąd taka magia tej tafli w Opolu, a on mi mówi "Bo tam ciemno jest. Jak idzie strzał to po prostu ja krążek widzę sporo później niż na innych taflach".
A czy widać różnicę po powiększeniu tafli? Chodzi mi o różnicę dla kibiców, czyli lodowisko bliżej trybun, zwłaszcza za bramkami.
[quote]#post1747340 Proporce wróciły i chyba mamy już nowe nagłośnienie ale jeszcze sporo kabli wisi.
Tablica ta sama jakby ktoś liczył na niespodziankę.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1789682127-094.jpeg[/img][/quote]
Na nagłośnienie nie było przetargu.
Pamiętam żal jaki czułem gdy zobaczyłem, że zniknął legendarny głośnik na palecie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)