Kolejne 5 osób przekonane, dwie dorosłe i co najważniejsze trójka 10-11 letnich dzieci. Chłopaki są w euforii. Wszyscy z Przemyśla.
-
-
Przyprowadź kogoś na Cracovię!!
Tylko idźcie wcześniej kupić kartę i bilety. Jutro kasy czynne od 10.
Spoko, spoko bilety już w kieszeni. Kto by tam stał w kolejkach jak ludzi masa........
ja namówiłem już 3 osoby które przyjadą jutro z Tychów na Cracovię. Tychy-Pasy po wsze czasy!
[quote="Miszczu2007" pid='1365144' dateline='1550933737']
Niestety brak kibiców gości zniechęca wielu kibiców, którzy chodzą tylko na wybrane mecze.[/quote]
Jak chodzą na wybrane mecze tylko dla kibiców gości to dla mnie nie są to kibice Cracovii
A jak mają stosować takie kryterium meczów na które chodzą to niech w ogóle nie chodzą tylko się z nimi umawiają gdzieś w szczerych polach...
Mozemy zaklinac rzeczywistosc I mowic o grupach nie liczonych na kolowrotkach,ale z perspektywy A cala przeciwna trybuna wygladala na do polowy pelna,a biletow na h I f nie bylo.
[quote='bodzio969' pid='1365267' dateline='1551008340']
[quote='Miszczu2007' pid='1365144' dateline='1550933737']
Niestety brak kibiców gości zniechęca wielu kibiców, którzy chodzą tylko na wybrane mecze.
[/quote]
Jak chodzą na wybrane mecze tylko dla kibiców gości to dla mnie nie są to kibice Cracovii
A jak mają stosować takie kryterium meczów na które chodzą to niech w ogóle nie chodzą tylko się z nimi umawiają gdzieś w szczerych polach...
[/quote]
Idąc tym tokiem rozumowania, Cracovia ma tyle kibiców ile wynosi najniższa frekwencja w ostatnich latach (pomijając protesty i kary). Nie chodzi mi o napinaczy i nawet bardziej rozumiem takich kibiców niż tych, którzy przestają chodzić kiedy drużynie idzie kiepsko.
Ja uzbierałem ponad 200 osób na karnety.I działam dalej :rolleyes: Potter zebrał ok 60 osób I też działa dalej
[quote='misiekm' pid='1365147' dateline='1550935195']
Kolejne 5 osób przekonane, dwie dorosłe i co najważniejsze trójka 10-11 letnich dzieci. Chłopaki są w euforii. Wszyscy z Przemyśla.
[/quote]
Chłopaki oszołomione, ciężko Im było zasnąć. Podziękowania min. dla MKS-u za skierowanie Ich do eskorty. Jeden z chłopców miał marzenia, żeby stanąć kiedyś na prawdziwej murawie i spełnił marzenia z nawiązką, bo mógł wyjść z piłkarzami. Do tego szaliki, gadżety itp.
Od wczoraj : CRACOVIA W PRZEMYŚLU + 3 :)
Dzięki focus za Twoje zaangażowanie. Jestem mocno zbudowany. To naprawdę coś się rodzi wielkiego.
7 dni później
Po takim przesłaniu trzeba chyba zwiększyć ilość kibiców w typowaniu frekwencji :)
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1102637557572136966?s=20
Dziadek Władek - Pasiak, on - Pasiak, ale wnuczki/córki coś tak nie bardzo...
Córki poszły z modą jeszcze niedawno modą na gts tam można było się polansować.
namówiłem 2 osoby . zrobili karty kibica i 2 mecz pod rząd idą :)
Na Sosnowiec kolejne 4 osoby których nie było na Jadze, rozpędzamy się!
18 dni później
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2171106372948975&id=109126042480362
kupujesz bilet na Koronę na betony -50%
13 dni później
Akcja Lechia rozpoczęta, pozostało 6 dni. Pora od poniedziałku namawiać znajomych na mecz z Lechią. Cóż chcieć więcej:
1/ gramy z liderem
2/ bardzo dobra pora meczu, sobota g.18
3/ Cracovia sportowo już jest w pierwszej ósemce.
Emocje gwarantowane.
95 dni później
Taki fajny wątek, a podupadł :P
Hop! :)
Musi być komplet!
83 dni później
https://twitter.com/denasek93/status/1179763108967059456
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)