znowu zero gry stoja na boisku jak swiete krowy na stojaca chca wygrac. nie wspominajac o grze naszych napastnikow . panie Stawowy wez pan cos z tym zrob. Bania na lawke
-
-
Wstyd cz.2
Bania? A co z innymi?
ogólnie lipa nic znowu nie grali ... masakra :/ żal było patrzeć
zawsze byłem za Stawowym ale teraz już myślę że albo on coś zmieni ( narzuci mu coś prof. ) albo trzeba zmienić trenera...
a te rożne na krótko ? nie grają bezpośrednio bo nasi piłkarze są niscy a co jak zagrają króto i wrzucą drugi raz to wtedy rosną ??
a co Cabaj zrobił przy pierwszej bramce ?
kartka druga dla Wacka niesłuszna
ogólnie WSTYD !
Cabaj do zmiany!!! Chyba kredyt zaufania sie wyzerpal. Wydaje mi sie, ze przy kazdej bramce mial swoj udzial. No moze przy trzeciej niewiele mogl zrobic. Ale piewsza robi za wszystkie!!! Obawialem sie tego meczu. Sedzia dodal swoje trzy grosze. A przed nami mecz z Korona. Boje sie, ze nic dobrego nie bedzie!!!
Zgadzam się z przedmówcą - Cabaj do zmiany !
Jak najbardziej - Cabaj dzisiaj kompromitacja. Pierwsze 2 bramki zawalone ewidentnie, a i przy trzeciej powinien zrobić przynajmniej 2 kroki w kierunku napastnika i skrócić kąt (wtedy by najprawdopodobniej obronił), a on jeszcze przed strzałem przyklęknął na kolano i zostawił bramkę całkiem pustą.
Ale z drugiej strony nie można winić tylko jego: obrona niepewna, w pomocy grał tylko Nowak (czy ktoś mi kiedyś wytłumaczy dlaczego nie wystąpił na Reymonta?), atak nieobecny (chociaż Moskałę też trudno winić, bo szybko zszedł).
Aż strach bierze przed Koroną i Amicą, boję się że 1 punkt w tych 2 meczach to maksimum i przed zimą niestety miejsce 6-8.
Stawowy: [i] Przed Marcinem cabajem duża przyszłość. Zawsze piłkarzowi może zdarzyć się słabszy dzień. za utratę bramek nie można winić tylko Marcina. Wszyscy odpowiadają za stratę i wszyscy pracują na zdobycie. Nie jesteśmy maszynami i może każdy z nas mieć slabszy dzień. [/i]
To co Cabaj zrobil przy dwóch pierwszych bramkach to jest tragedia!
Moze Olszewski nie broni tak"efektownie" jak Cabaj ale nie puscilby na pewno tak idiotycznych bramek!!!
zaraz zaraz a genialny taktyk W.S.
Wcek winny pierwszej bramiki wyraznie sobie nie radził na prwj stronie dobry trener natychmiast by go zciągnął. A juz zmiana Moskały na Bastera to była totalna kompromotacja trenera. Zdjęcie jedynego zawodniak kóry przypomina napastnika jest szczytem głupoty!!!
Wojtek masz juz zółtą kartke, dziś ostrzeżenie i pracujesz na czerwona ...
W dwóch ostatnich meczach Cabaj zawalił co najmniej trzy bramki. Tak dalej być nie może.
niech Cabaj odpocznie , Olszy dac szanse ! ale i tak uwazam ze sedzia dal 60% zwyciestwa gospodarzom !!
Cabaja akurat bym nie zmienial zdarzyl mu sie slabszy dzien ale Bania to do wyrzucenia
Nasi nie grali dobrze w tych trudnych warunkach. Trudno jednak powiedzieć jaki byłby wynik gdyby grali w pełnym składzie. Sędzia Piotr Siedlecki ze Szczecina wyraźnie "wydrukował" drugą kartkę dla Wacka. Coś za często sędziowie pomagają miedziowym.
Jak wy uważacie ,że dziś nam drużyna wstyd przyniosła to sory ale ja nie mam więcej pytań.
Była kicha u Cabaja. Idiotyczny błąd Wacka. Ale pozatym to grali przeciętnie ale na pewno nie katastrofalnie.
STAWOWY IDIOTO ilu zawodników jeszcze nie będzie ci pasowalo do koncepcji .Chałbiński ,Rocki ,Piechna .Bania baniowski za to jest od nich lepszy ,szczoczarz i wspaniały karol ,,wielki ''piatek
wstydu nie bylo - ja sie balem, ze jak chlopaki mieli pokazac, ze sa prawdziwymi mezczyznami, to okolo 89 minuty wszyscy sciagna spodenki... nic takiego sie nie wydarzylo, wiec wstydu nie bylo. no, chyba, ze jednak z ta meskoscia cos nie za bardzo...
potter otórz to dzisiaj byliśmy w knajpie z arro i tak samo mówiliśmy
Stawowy pewnie myśli "kurwa wszyscy chuaj graja tylko bania walczy" nie wiem jak to jest mozliwe że on gra w piłkę a jak Bania był znoszony na noszach to knajpa skakała z radości bardziej niż przy strzeleniu bramki ! może to dziwe no ale z cały szacunkiem dla Pana Piotrka za to co dla nas zrobił w drugiej lidze i w ubiegłym sezonie... poprostu Pana czas Panie Piotrku dobiegł końca nie ma się co kompromitować i denerwować kibiców...
Cabaj przy pierwszej bramce - co to było?
Cabaj przy drugiej bramce - GDZIE BYLI OBROŃCY??????
Baran - dramat! Tak słabego tego gościa to dawno nie widziałem.
Stawowy - błąd przy zmianie Moskały za Bastra. Moskała jest teraz w formie i walczy, w przeciwieństwie do Bani.
Ogólnie to tak sobie pomyślałem - nie mamy zawodników aby zająć wysoką lokatę (pierwsza trójka). Trzeba sobie jasno powiedzieć- na razie mamy skład na środek tabeli, a i to jest BARDZO DOBRYM WYNIKIEM! W końcu to jest tabela Ekstraklasy.... :)
Mówiąc w skrócie "czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cię....." :)
P.S. Pieprzony los kibica...
Huj z tym trzecim miejscem!!! Jakbyśmy kurwa byli w strefie spadkowej to może by się otrząsneli!! Co wy myslicie że meczami u siebie zdobędziemy miejsce w pucharach??To was chyba pojebało.Teraz drastycznie ale inaczej sie nie da: BANIA wypierdalaj!!! Albo zaczniez biegać albo won pajacu!! Cabaj dramat, baran na ławke, giza gwiada wielkiego formatu słabo, bojar bezproduktywny. To tyle.
Rabarbar , jak narazie sie udaje zdobyc meczami u siebie to miejsce ! po drugie otrzasnelibysmy sie w strefie spadkowej ,ale nie jestesmy gosciu w niej ,a jestesmy 3 zespolem w Polsce obecnie , a u nas jest gorzeja na forum niz u biednego Górnika Zabrze czy Polonii ! luuuuudzie ! a zebys juz pisal na Banie od pajacow to soryy gosciu ,ale kto Ci strzelil w 2 lidze tyle goli? kto strzelil rok temu pare waznych bramek ? chociaz za to nalezy my sie szacunek , przeciez nie zdjal koszulki Pasów i nie powiedziale " pierdole wale to " ! z tego co Ty piszesz to z pol skladu trzeba zmienic !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)