Brama palce lizać! Gratulacje!
-
-
A Tomek Wacek to co?
DZIĘKUJEMY !!!!
piekna brameczka, brawo
:D super
Ciekawe czy podbiegl pokazac JF kozakiewicza ?:D
Ja tez zwracam honor za ta brameczke.
Eh jak to fajnie być czasem niechcianym i nieperspektywicznym...
>
> Prezes Cracovii Janusz Filipiak o:
>
> Odsunięciu Tomasza Wacka od pierwszej drużyny:
>
> - Oczywiście, jestem niezadowolony, że nie poszedł
> do Górnika Zabrze. Zrobił źle, zrobił wbrew sobie,
> zrobił wbrew klubowi. W Cracovii, jeśli wejdzie na
> chwilę, nie zmieni to jego pozycji. Za rok kończy
> mu się kontrakt, którego my na pewno nie
> przedłużymy, bo do tego czasu pozyskamy lepszych
> piłkarzy. Wacek za rok będzie miał 30 lat i dwa
> lata siedzenia na ławie. To kto go weźmie? Jak
> ktoś z piłkarzy siedzi, nie widzą go trenerzy, nie
> ma go w tych waszych gazetach, to on jest
> bezwartościowy. Wacek sam sobie zrobił krzywdę.
> Mnie denerwuje tylko jego głupota. Zaprzeczam
> jednak: nie będzie dołowania Tomka Wacka przez
> zarząd i będzie mógł trenować z pierwszą drużyną.
>
>
> Źródło: gazeta.pl - Wak
>
Jak ktos zna sie na swojej robocie i jest profesjonalista to nie martwi i nie denerwuje go glupota innych tylko robi co ma do zrobienia; wytrzyma presje i da sobie rade w kazdych warunkach. Dobrze, ze Witia robi sobie krzywde zostajac w Cracovii "wbrew sobie i wbrew klubowi". Niech tak robi jak najdluzej. Za to Ci dziekuje, Tomku! Caly stadion murem za toba stoi ;-)
Jedno jest pewne: w gazetach na pewno Wacek sie teraz znajdzie i to byc moze na pierwszej stronie. W przeciwienstwie do... innych :>
TOMUSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CUDO!!!!!!!
I CO FILIPIAK????????????? GLUPIO CI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOMEK TO JEST JUZ PRAWIE LEGENDA CRACOVII!!!!!!!!!!!!!
Wielkie dzięki Tomku!
o qtva - nie widzialem tego wywiadu :/
Filipiak @#$% !!! Naucz sie w koncu szanowac ludzi!!!
WAcek!!! :D:D:D:D
Tomek Wacek to jest ktoś
Dał Filipiakowi w kość!
To jest zawodnik, który zawsze wkładał całe serce w to co robił.... Jeden z dwóch zawodników (oprócz niego Bania), który grał w okresie kiedy klub był praktycznie na dnie i na mecze chodziło po 300 kibiców.... Kiedy w klubie było tak źle, że nie płacono zawodnikom On zawsze grał na maxa.... Inni nie wytrzymali i odeszli jak choćby np. Zegarek (któremu absolutnie nie możemy miec tego za złe), natomiast Tomek przetrzymał te ciężkie chwile i doczekał się mocnej Cracovii.... Niestety pechowa bardzo poważna kontuzja zaburzyła mu karierę.... Z obecnych zawodników faktycznie jest prawdziwą legendą.... Gratulację za dzisiejsza bramke, której jesli by nie było, to byc może po dzisiejszej kolejce bylibysmy czerwona latarnią bo prawdopodobnie mecz zakończyłby się naszą porazką.... Właśnie ta bramka sprawiła, że druzyna, która nie miała wogóle pomysłu na grę złapała wiatr w żagle.... Decyzja o odesłaniu tego zawodnika bdo innego klubu była bardzo nierozsądna pomijając nawet Jego zasługi dla Cracovii - po prostu sytuacja wytworzyła się taka, że nie ma kim grać!!! Życzę powodzenia w kolejnych meczach, wierząc że Tomek będzie już grał od pierwszej do ostatniej minuty (tak jak przed dwoma laty w drugiej)....
Witja to jeden z najlepszych bocznych obroncow w Polsce. Miał pecha
w karierze, kontuzja poważna...ale doszedl do siebie i jest o klase lepszy od gości których "Koza" wpychał.
Brawo Tomek.
gratulacje dla Tomka Wacka ! Mam nadzieję, że dzisiejszy mecz, będzie oznaczał powrót Witii do podstawowej jedenastki!!!
NO I CO FILIPIAK?????????????NO CO NO CO NO CO?????
WITIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prof. klaskał Tomkowi bardzo mocno i radośnie
mam to na zdjęciu....
Strasznie się ciesze, że to właśnie Tomek strzelił kontaktowego gola. Na przekór wszystkiemu jest w Cracovii i miejmy nadzieje, że tu już zostanie.
Ta bramka Wacka ucieszyła mnie tak jakby strzelił zwycieska bramke w finale LM.
Mozna było usłyszec w okolicach trybuny VIP -rechot historii.
Każdy pilkarz jest również człowiekiem i nie kazdy lubi mieszkac na walizkach.
Szacunek dla Witii!!!!
Wielu w Cracovii gra i nie przyznaje sie do barw.Tomek Wacek wolal grac w rezerwach Pasów niż w Górniku -wielki szacuneczek. I tak potwierdził że Cracovii jest wierny ...a to wświatku pilkarskim to wielka rzadkość.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)