ale wszyscy chyba wspaniałej Budki (bynajmniej nie z piffem) poleźli słuchać
a poza tym nie wiem czy mi się chce czy nie chce
podobno przez internet można się szybko i łatwo umówić. Ale jak widać tylko na szybki numerek...
chyba trzeba iść naładować komórę...
albo rzucić monetą:
orzeł - idę, reszka - nie idę, na sztorc - opróżniam lodówkę (z piffa rzecz jasna)...
wpadło za lodówkę i stanęło ukosem... jak to zinterpretować?
Dobra koniec tej filozofii
idem sobiem (na piffo). Qmaci wiedzą, gdzie mnie szukać :)
-
-
POlazłby człowiek na piffo
kurna a właśnie chciałem czym jest q-maty w tę czy w tamtą strone i mesydż na priva posłałem ... a tu se Mis polazł...
A wy Panowie to tylko o smarowaniu
ja tam żłopię piffsko przed kompem.... :)
dobry pilznerek, dobry...
;)
ale lepszy w towarzystwie... (miłym)
no lepszy, ale dzisiaj nikt nie organizował
a przynajmniej mnie nie zaprosił ;(
a jak w sobotę usilowałem w niedwuznaczny sposób zmontować towarzych to pies (bez skojarzeń) z kulaw noga się nie odezwał.
W związku z tym w sobotę, niedzielę i poniedziałek zmontowałem wyż/wyszcz w sposób pozaforumowy :P
niedwuznaczny może i tak ale może w szesnastoznaczny ;P
Picie z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach.
Coż Geo - ja niestety piję tylko dwa razy w roku:
na swoje imieniny i przy okazji
Ojw niedzielę było pite a tu już wara wisi
PIFFO is in da hałs!!!!!
otco
Miś : czy ta okazyjność jest nadwyraz częsta ?
bo bardzo to zależne stwierdzenie było ;p
hmm.. tak od soboty to się codziennie zdarza, jutro też będzie, bo młode kopią :)
dobry pilznerek, dobry...
Jesteścieniepoprawni politycznie.Wafryce dzieci głodują,na Saharze nie ma wody ,a wy Qrde co ,o markach piwa będą gadać ido tego jeszcze smaka robić
a Amber to niby nie marka piwa? I to jest dopiero obraza dla głodujących dzieci. Chyba muszę się udać w kierunku sklepu 24/7
Żeby mi tego tematu nie było tu na górze w czwartek o 3:30! Zaczynamy piffko i grilla w kolejce po karnety 7:25.
za późno, oj za późno
;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)