nie dla polityki transferowej
nie dla cen biletów i karnetów
a reszta może być
-
-
Sonda - Poparcie dla prof. Filipiaka?
TAK !!!
ps.
Rev-czyżbyś miał kilkadziesiąt milionów złotych do zainwestowania w Cracovię?
Czy gdy tylko "idzie" wszystko we właściwym kierunku, zawsze musimy to popsuć?
Porównaj sobie rev sytuacje sprzed 2-3 lat do dzisiejszej i daj sobie odpowiedź, a nie zakładaj takich tematów. Wiem, że jest sezon ogórkowy, ale nie zwalnia nas to od odrobiny odpowiedzialności.
Zdecydowanie : TAK
Niektórym ciagle brakuje wyobraźni i zrozumienia. W piłce ( dobrej pierwszoligowej) władze ma pieniądz, a nie sentymenty!
N I E - dla cen biletów i karnetów
N I E - dla polityki transferowej
N I E - dla rządów dyktatorskich
N I E - dla wazeliniarstwa na wszystkich szczeblach naszego klubu
N I E - dla picniku country na naszym stadionie
Tak, bo zrobił dla Cracovii bardzo dużo, ale z zastrzeżeniami ze względu na to, co dzieje się ostatnio.
NIE
Nie popieram mniej więcej połowy całej polityki Filipiaka. Ciężko jednak wyobraża się obaz Cracovii bez Comarchu (i tym trudniej, że nie jest to obraz nieosiągalny :( )
Miś, popierasz politykę prezydenta RP?
TAK
3 liga mi sie już znudziła...
Mimo pewnych zastrzeżeń (wszystkie zostały wymienione wcześniej)-TAK!
Tak dla Filipiaka z tym żeby była bardziej rozsądna polityka kadrowa bo łatwo jest zrezygnować z bardzo dobrego piłkarza ,gorzej go na jego miejsce znależć wartościowego
dublera.JUż nadeszły czasy Cracovia ASy Wisła Spadnie z Ekstraklasy!!!!!!!!!!!
Cracovio Obiecałaś Nam że na MIstrza Idziemy Dziś Napewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko Pasy Wkrótce Będą Liderem Ekstraklasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie!!!!!!!!!!!!!!
50:50, tak dla profesjonalizacji klubu, nie dla jego stosunku do kibiców, minusy przeważają ostatnim czasem, bo się (z całym szacunkiem dla pana profesora) mu coś w głowie poprzewracało, wydaje mi się, że profesor nie czuje specyfycznego klimatu Cracovii, pilka to nie software, trochę się na tym (drugim) znam, :) ...
W TEMACIE BILETÓW NIE MAM POPARCIA DLA FILIPIAKA!!!!!!!!
sportowo - TAK - (nic na siłę)
biznesowo i marketingowo - NIE - (Cracovia nie tylko dla nowobogackich)
TAK
Tak
Tak -ale ceny karnetów mogą być tańsze
tak
TAK = w całości
NIE dla cen karnetów, stosunku do kibiców i polityki kadrowej w klubie.
Reszta na TAK
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)