Panowie no to kiedy demonstracja pod klubem?
Może w ten weekend w sobotę przed Wiankami tak ok 16, a potem wszyscy atak na(d) Wisłę.
-
-
APEL DO KLUBU !!!
oczywiscie jestem za obnizeniem cen!
I za wprowadzeniem obiecanych!!!!! karnetów rodzinnych i ulg dla mlodziezy i osób starszych!
Wiecej napisalem w temacie karnety.
Ja tez jestem przeciw podwyzce?? Za co mam niby płacić więcej? Prosze o odp.bo chyba nie tylko ja nie rozumiem tej decyzji...:/
Tylko_Pasy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nasz klub idzie w ślady Legii :/ pamiętacie co się
> działo jak u nas była frekwecja po 10k ludzi teraz
> niewiem czy będzie 5000 ludzią niestarcza
> pieniędzyi te ograniczenia. Przecietny człowiek
> zarabia 1000 zł na czysto miesięcznie może troche
> więcej płaci się opłaty mieszkanie prąd i zostaje
> malutko i jeszcze do tego ponad 200 zł na karnet
> tragedia. Jest przerwa letnia prosze władze klubu
> żeby przemyślały ceny i zrobiły cos ze stadionem
> żeby znowo chodziło na niego po 10 tyś przecież
> teraz można cos wyremontować i zrobić
> zabezpieczenia. NIE IDZMY W ŚLADY LEGII
Na Legii to dało pozytywne efekty
Może Profesor w tych cenach gwarantuje Mistrza Polski ?
Chytry traci dwa razy, tom z przysłowia wiedział,
A ile pazerny? Maniex podpowiedział*
Więc rachunków nowych nie będę przedstawiał,
Bo dla Panów ze spółki za trudna to sprawa.
Chcecie wzmacniać Pasy,to najwyższa pora,
Użyć częściej mózgu, miast kalkulatora!!!
*5000 karnetów po 200 zł = 1 milion PLN
1500 karnetów po 300 zł = 0,45 miliona PLN
Niniejszym dołączam się do apelu.
Popdisuje sie pod tym!!! Droigi zarzadzie, obniz cene
Wykupię karnet Canał + -bez wzmocnień Pasy będą w środku i po co przepłacać....
a za wszystkie podwyżki to dziękujemy...kibolom
Profesor przecież nie płaci naszym piłkarzom takich sum jakie płaci Cupiał - tylko gdzieś połowę z tego - wniosek powinny być karnety przynajmniej połowę tańsze...
Profesor wspominał o karnetach rodzinnych. W tym roku moja Dziewczyna i ja mieliśmy karnety na B... Teraz, no cóż... - bezrobotnego na taki wydatek po prostu nie stać... Karnet rodzinny - żebym na niego mógł z dziewczyną wejść (taki do 300) w moim przypadku rozwiązałby sprawę... Ale czy możemy się łudzić?!? Nie wiem czy aby Canal+ się nie opłaci zaprenumerować bardziej niż przepłacać za karnety... Ale co to za rozwiązanie... Po prostu chciałbym wejść z dziewczyną na mecze Cracovii i tyle, ale za rozsądniejsze pieniądze... Szkoda.
ok czekamy , aaaale , tu hcodzi ogolnie tez o ceny , taka podwyzka , zupelnie bez argumentow i podstaw ! tu tez o to sie rozchodzi ! noi mam nadzieje ze podadza 1 lipca ulgi , rodzinne karnety i ze buduja sektor D , tj burza calkowicie i zaczynaja robic tuz tuz za bramka !!
a jeszcze , otworzcie te cholerne kasy biletowe ludzieeeeeeeee !!
podzielić sektor D na trzy podsektory , oddzielić i wpuszczać np. na każdy podsektor po dajmy na to 500 osób i cena karnetu 150 zł i na pewno będzie wielu chętnych a i z monitoringiem wtedy nie powinno być problemów
[i]informacje na ten temat zostaną podane do publicznej wiadomości na początku lipca[/i]
czysta sciema:
- podadzą informacjeę PRZED rozpoczeciem sprzedaży czy też PO?
- co ma murawa do karnetów rodzinnych?
OCB? sektor "Family" na trawie za bramkami?
tym pan(i)om z wielickiej to ja mogę powiedzieć tylko jedno:
[b]CRACOVIA TO MY !!![/b]
"w NASZYM Hrabstwie na KAŁUŻY ..."
podpisuje sie pod apelem
Wiem ze byc kibicem Cracovii bezcenne ale...
PANIE PROFESORZE ZAMIAST PRZYCIAGNAC TLUMY LUDZ NA MECZ UKOCHANEJ CRAXY MOZE BYC ODWROTNIE A SAMI PILKARZE MOWIA ZE ATMOSFERA NA MECZACH JEST WSPANIALA I TO WLASNIE TEN DOPING NA KALUZY DODAJE IM SKRZYDEL DOPING 10 000 KIBICOW W BIALO-CZERWONE BARWY KIBICOW KTORZY NA KAZDYM MECZY ZDZIERAJA GARDLA ABY PILKARZE SLYSZELI ZE MAJA DLA KOGO GRAC I ZEBY TO NIE BYLO 4000 LUDZI TYLKO TAK JAK BYLO 8 000 - 10 000
PROSZE O PRZEMYSLENIE PODJETEJ DECYZJI W SPRAWIE CEN KARNETOW I BILETOW
WIEKSZOSC CHCE BYC NA STADIONIE A NIE OGLADAC TRANSMISJE (LUB SKROTU) W C+
"Drożeją wejściówki na jesienne mecze Cracovii. Prezes Janusz Filipiak uważa, że karnety nie są drogie, bo - wyliczył - za jeden mecz kibic zapłaci 22,22 zł, a to prawie tyle samo co za wejście do kina na produkcję z Hollywood. - A my taki sam spektakl serwujemy, tyle że na żywo - dodaje prezes."
no nie Prezesie, ale to już jest kit - jeśli Cracovia zaprezentuje na boisku to czym jest Hollywood w filmie to ja ten karnet kupię. Ale to na razie tylko quazi - football. Jak patrzę na to co się gra w solidnych ligach europejskich to stwierdzam, że my gramy inną dyscyplinę sportu.
Porównanie widowiska sportowego (w tym piłki nożnej) z produkcją Hollywood jest z natury rzeczy absurdalne. Takie porównania robią ludzie, którzy nie są w stanie poczuć prawdziwego ducha sportu. W dzisiejszym skomercjalizowanym świecie staje się to jednak powszechne.
I to jest niestety żałosne.
Bilety powinny być do kupienia w kasach!!!
Mamy przyciągać kibiców do klubu aq nie odwrotnie.....
Profesor strzela samobója!!!
Proszę opamiętajcie się bo od momentu sławnej mszy świętej na naszym stadionie osoby odpowiedzialne za politykę marketingową strzelają samobójcze gole.
Polityka ograniczenia liczby widzów, podniesienie cen biletów, zamknięcie kas dla osób których nie stać na karnety. TO JEST CELOWE DZIAŁANIE NA SZKODĘ FIRMY JAKĄ JEST CRACOVIA
Dla kogo chcecie organizować "super przedstawienia" jeżeli dporowadzacie do tego, że bilet na mecz jest już dla 50% kibiców niedostepny?
Czy pamiętacie ilu było kibiców na III lidze na meczu z Koroną - 10.000 a na meczu z Odrą w I lidze również.
OPAMIĘTAJCIE SIĘ
Maniex murawa do karneto w rodzinnych ma tyle ze pewnie wtedy by na D zrobili sektor rodzinny, a jak bada robic murawe to sektor D musza rozmontowac.
Nie pytajcie co Cracovia może zrobić dla Was, pokażcie co Wy potraficie zrobić dla Cracovii i kupcie karnet bez gadania.
Jak widać wielu tego nie jest w stanie (budżetowo) zrobić.
Mają kraść?
"Dla Ciebie mogę bić, dla Ciebie kraść...", była taka piosenka, no nie wiem, Panie Profesorze, czy o ten typ widza Panu chodzi. Jest grupa ludzi, którzy lubią Cracovię, to fakt, i nie pytają o cenę. Złote łańcuchy, gustowne kurteczki...
no ja np wprowadzam reżim oszczędnościowy i po miesiacu oszczedzania juz bede na prostej troche schudne, ale co tam .
Oplaty jakies 600zł czynsz prad, gaz, telefon ( np zmienilem na rachunek socjalny i nie dzownie nigdzieplace zamiast 80 zł na miesiac to place 30zł ) oplata za internet 35 zł.
Zatem majac 1400 zł zostaje mi jakies 800 zł czyli 200 zł na tydzien czyli 30 na dzien .
A po kupnie karnetu zostanie mi 600 zł na miesiac , zatem palenie ograniczam do minimum ( raz ze juz nikomu nie daje, ch.u.ja nie ma juz dawania na sepa), wszystko tylko na zarcie dojazdy do roboty .Miesiac troche pobiduje ale warto.
Dorwasie
- piękna sentencja....choć nieco zmieniona przez Ciebie...
ale Temu Pasiakowi, który to wypowiedział bynajmniej nie o pieniądze chodziło...
mnie stać - i pewnie nadal na swoich miejscach siedzieć będziemy
mnie żal tych chłopaków, autentycznych Kibiców Cracovii którzy na to po prostu nie mają pieniędzy, ktorzy na karnety na D przez ostatnie 3-4 rundy zapieprzali fizycznie (m.in. u mnie) ... ale oni nie mają możliwości zaoszczedzenia na czymkolwiek, bo już teraz oni i ich rodziny oszczędzają na wszystkim
:(:(:(
OK, wszystko fajnie, ale
ani apelami ani bluzgami NIC się nie wskóra
do biznesmena przemawia tylko taka alternatywna propozycja na której może zarobić.
więc może skoro Kartagina (vel "D") ma być zburzony:
a) do momentu rozpoczęcia prac nad trawą wpuszczać tam ludzi (za biletami)
b) podczas prac - nie wpuszczać, ale wiadomo ze i tak zadnego meczu wtedy nie będzie
c) po zmianie murawy do czasu rozpoczecia prac nad nowym stadionem postawić tam siatkę, a za siatkę wpuszczać ludzi na miejsca stojące
oczywiście - w związku z tym, że warunki oglądania będą niezbyt ciekawe - za symboliczną kwotę 5-10 zł za mecz?
albo - jeśli to niemozliwe - proponowana wcześniej przeze mnie akcja (rozpłynęło się to w morzu tematów o karnetach) - "odpracuj karnet"?
Nie wierzę, że np. na Kablu nie ma do wykonania zadnych prac np. porządkowych. Młodzież ma teraz wakacje to może popracować, a wynajęcie do takich prac normalnych pracowników na pewno kosztowałoby Klub więcej niż karnet
Misiu... no musze przyznać, że nie każdy Miś jest "misiem o bardzo małym rozumku"...
Twój pomysł jest bardzo dobry - przecież "sposobem gospodarczym" jest robione jedno z boisk na Wielickiej... a może by taki pomysł udało się zamieścić w federacyjnych pomysłach?
no nie kadzić mi tu. Jakbym nie miał małego rozumku to bym się nadawał do pracy w pewnej społce córce ComArch-u :).
A pomysłów mam jeszcze kilka - ale ich publicznie tu nie podam bo by mnie zjedli albo ci, którzy uważają mnie za wroga publicznego ComArchu nr 1, albo ci co mają mnie za wazeliniarza :P
Zlodziejstwo i bandytyzm! Ja prosze spowrotem III lige! Tam tez bula moja ukochana Cracovia i stac w kolejce nie musialem i karnetu kupowac a na kazdym meczu siedzialem gdzie chcialem! Zartuje!!!!
Ale ceny sa wyjebane w kosmos! KU.rwa nie podoba mi sie to!!!! Jestem zwyklym zjadaczem chleba i mam dwoje dzieci na utrzymaniu przy zarobkach 1200zl a Pasy chce ogladac! PROTESTUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście Apel popieram - nie potrafie zrozumieć dlaczego poddajemy bez walki "bitwe" o młodych kibiców.
Ja sam osobiście chętnie bym kupił karnet rodzinny (oczywiście jeżeli byłby w rozsądnej cenie) i wprowadzał jakiegoś dzieciaka co mecz.
A ile zapłacimy za karnety w rundzie wiosennej???? Dopiero wtedy przy Kałuży rozegrane zostaną atrakcyjne pojedynki - ile wtedy wzrosną ceny??? 300 będzie kosztował najtańszy karnet czy więcej może???
I jakie 9 meczy ??? Gdzie jeszcze wciskają z meczami ligowymi mecz z PP???? Toż to będzie mecz z 3/4 ligową drużyną - na takie Panie wchodziły gratis a VIPy płaciły 17 zlotych!!!! A jak do tego meczu nie dojdzie (kolejny blamaż) to co???? Oddacie kasę???? Za darmo wpuścicie na derby????
Jak już coś to powinno się płacić za 8 meczy, a mecz w PP powinien być gratis - za to, że kupujesz karnet- za to, że płacisz za 8 spotkań w niewiadomo jakich warunkach (co pokazała ostatnia runda) i nie wiadomo, jak i o co będą nasi grali - no bo przecież nie zanosi się na konkretne wzmocnienia... Tak więc płaćmy za mecze ligowe!!!!
A że przeciwnicy mniej atrakcyjni niż wiosną będą - to na pewno wladze Klubu będą tak argumentować kolejną podwyżkę cen karnetów - na wiosnę!!!! Chcemy karnetów rodzinnych!!! Chcemy płacić za mecze ligowe!!!
Dyskusja w tym temacie nie pierwszy raz się w necie odbywa...
Czy jest szansa, żeby tym razem coś się zmieniło?!?
Czy podobne apele staną się normą?? Czy będą wygłaszane co rundę - gdy Profesor będzie podawał do wiadomości nowe ceny karnetów... Smutne to...
Ludojad,
zgadzam się z Tobą co do cen biletów, tylko jedno wyjaśnienie - mecz PP na pewno będzie, ponieważ zmieniono system rozgrywek, nie ma rozgrywek grupowych, czyli także rundy wstępnej, co oczywiście nie zmienia faktu, że będziemy grać z przeciwnikiem z 2 lub 3 ligi, a więc bilety powinny być prawie za darmo.
Może się zdarzyć, ze trafimy w PP na Arkę i wtedy to nabiera kolorytu.
A może się zdarzyć, ze trafimy na Brzyskorol Brzyskorzystewko (finalista z kujawsko-pomorskiego) i co wtedy? To powoduje konieczność przeliczenia wszystkich wskaźników tak jakby było nie 9 a 8 spotkań.
Trzeba przyznać, że PP na gts jest rozwiązany nienajgorzej.
Posiadacze karnetów mogą zakupić bilet na swoje miejsce na mecz pucharowy po cenie ulgowej (50 proc.). Reszta po pełnej
Klaros: na Brzyskorol w razie czego jedziemy do tego Brzyskorzystewka oczywiście :P
Nieprawda i prawda Misiu.
Nieprawda, bo my startujemy dopiero od II rundy gdzie jest mecz i rewanż.
Prawda, bo jak wylosujemy ten Brzyskorol, to ja tam pojadę. :D
no wyjazd zapowiadałby się obiecująco ;)
Podczas ostatniej rundy z Dziewczyną zajmowaliśmy wygodne miejsca pod zadaszeniem na sektorze B7... I co? Wydaje mi się, że dawny B7 to będzie teraz B8. Czyli, jeżeli chcielibyśmy siedzieć w tym samym miejscu to musiałbym zapłacić 600 (sic!) złotych... Wychodzi w tym miejscu jak Klub realizuje plan przywiązania kibiców do krzesełek... Jakbyśmy chcieli te same miejsca to musielibyśmy zapłacić dwa razy tyle co w rundzie wiosennej!!! Oczywistym jest chyba, że uzasadniłoby to podwojenie ilości meczy, w stosunku do minionej rundy lub kolosalna poprawa warunków na stadionie, na co się nie zanosi...
Apel: Panowie opamiętajcie się...
co do sektora B pod dachem jest teraz wielka afera bo przedtem karnecik na takie miejsce kosztowal 150 a teraz 300, a wszystko jest spowodowane tym ze w klubie nie pomysleli i zrobili sektor A1, a tyz obok B z roznymi cenami natomiast tymi samymi warunkami. Teraz pozmieniali ceny zlikwidowali A1, zeby naprawic swoje bledy z poprzedniego sezonu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)