Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
  • Ranking Typera
    • Regulamin
    • Ranking Typera
    • U naszych rywali (prywatne pogaduchy będą kasowane)

• Hokej
    • Rozpoczęto 22.06.2005 o 01:51
      Ostatnia aktywność 2 dni temu o 15:53
      610452 wyświetleń
    • vamos

294
      438
    • ponad 2 miesiące temu o 09:43
      Post #1730860 21.06.2026 09:43
    Do końca czerwca jest termin na zgłoszenia drużyn do nowego sezonu THL. Ciekaw jestem czy Sanok i Podhale sprostają wymaganiom i będziemy mieli 10 klubów w sezonie 2026/27?
    • żółta kaczka oraz Lakbeti lubią to.
    • CHT

3.7K
      2.9K
    • ponad 2 miesiące temu o 12:23
      Post #1731155 24.06.2026 12:23
    https://tychy24.net/mostostal-warszawa-wybuduje-caloroczne-lodowisko-treningowe-przy-wodnym-parku-tychy-sa-wyniki-przetargu/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQPMjc1MjU0NjkyNTk4Mjc5AAEe12ulb9vhEjy3y7TAGm0lBrm1BwB5x19yOgIwwHN-n3S1oZ0OGjCU_X_7NPo_aem_sSjgafLrMNpZvRxyvH1GWw
    • żółta kaczka, hank, PanSzym oraz 2 innych osób lubią to.
    57 dni później
    • Excal

357
      942
    • ponad 2 tygodnie temu o 06:58
      Post #1740914 21.08.2026 06:58
    • Edytowany
    https://www.facebook.com/share/p/1DBdMEqU1L/?mibextid=wwXIfr Notarski duch współpracy ponad podziałami dla dobra sportu - walka na oświadczenia w sociala mediach. Najlepsze są komentarze ze wszystkich trzeba wywieźć na taczkach… na pewno tłumy działaczy i sponsorów w takiej sytuacji dołączą do klubu i czeka ich świetlana przyszłość. Obyśmy nie szli tą drogą bo nigdy z tego nic nie będzie l.
    • żółta kaczka oraz hank lubią to.
    6 dni później
    • kaleb

8.9K
      7K
    • ponad 2 tygodnie temu o 12:45
      Post #1742299 27.08.2026 12:45
    No i mamy nowy klub na hokejowej mapie Polski - trzymam kciuki za powodzenie: https://hokej.net/artykul/nowy-klub-na-hokejowej-mapie-polski-zespol-buduje-reprezentant-kraju?utm_id=97757_v0_s00_e0_tv2_a1demonj18bxpm&fbclid=IwY2xjawT87j1wZG9mBWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkEDIyMjAzOTE3ODgyMDA4OTIAAR4EGF_orXu2c_jIlN3PncjbPI3kgUFmT5TCifk1Jc2saEv7Bx713brkwxWquA_aem_q519XtARHGBoB3VTvqEGwA
    • Diabel, Islander, hank oraz Jake Blues lubią to.
    12 dni później
    • żółta kaczka

6.8K
      2.1K
    • 3 dni temu o 10:11
      Post #1745663 09.09.2026 10:11
    • Edytowany
    Zanim napiszę to zaznaczę - mega się cieszę, ze o Sanoku nadal możemy pisać jako o "naszych rywalach". Dodam też, że mój wpis to nie jest "przyp...nie się", piszę bo serio mnie zaskoczyło. Przeglądam sobie czasem strony i socjale naszych rywali i naszych nie-rywali ale innych lig i klubów ze świata. No i dziś sobie zerknąłem na Sanok. Nie wiem czy wiecie, ale Sanok, choć w zeszłym sezonie biedny, to pod jednym względem był najbogatszym klubem w plastikowej - 2 fajanse miał. Poważnie. Nie siedzę w tym temacie głęboko i nigdy nie drążyłem, ale w kuluarach cośtam zasłyszałem i z tego co zrozumiałem (mogę się mylić) to tam poszło o "wojnę domową", tzn onegdaj fajansa klubowego prowadził nie sam klub, tylko "w ramach sympatii i znajomości" socjalmedia im ogarniał prowadził pewien człowiek z doświadczeniem medialnym ale nie będący w strukturach klubu. Potem mieli jakieś nieporozumienia, no i się drogi rozeszły, ale profilu na fejsbóniu i hasła im nie oddał, wiec klub się obudził bez "prowadzonego przez siebie fajansa". No i założyli sobie "nowego", a cytując Siarę Siarzewskiego "ich obecny wróg, a były przyjaciel" prowadził sobie dalej tego poprzedniego. No i tak sobie istniały dwa równoległe, to co na jednym głoszono jako sukces i dumę na drugim było widziane jako problem i zdrada racji stanu i vice versa, a ironii losu dopełniał fakt, że ten "wrogi-ówczesnej-władzy" miał 500% (5 razy więcej) obserwujących niż ten "nowy oficjalny, reprezentujący klub". Podejrzewam (niesprawdzalne, ale raczej dość logiczne) że gro z tych obserwujących profil nazwijmy go "anty" zapewne myślało, że tak naprawdę obserwuje ten nazwijmy go "oficjalny". To było tak tytułem wyjaśnienia, jeśli ktoś nie znał sytuacji, to zrozumienie tego jest konieczne żeby móc gadać o tym co dalej. No i tak sobie pomyślałem dziś - zajrzę co tam w Sanoku, fajnie, że przetrwali, że będzie z kim grać, a i władza w klubie się zmieniła, to zerknę, zobaczę co tam i na "oficjalnym" i na tym "historycznie oficjalnym, a później anty", no bo skoro władza się zmieniła, to może jakoś wspólnie coś, albo generalnie no - zerknąć jak się pozmieniało i co tam teraz. No i zerknąłem... I się przeraziłem. Ej, ale to jest... wiecie co, na dobrą sprawę to ja nie wiem co napisać i jak to skomentować... zresztą - zerknijcie sami. Oficjalny to jeszcze jako tako. Tzn profil działa, porządnie, są ogłoszenia, są informacje, pod tym względem tip top. No ale jak zajrzałem w sekcję komentarzy (ostatni wpis mają o karnetach)... Ja nie chcę się opowiadać, za albo przeciw, nie chcę zajmować stanowiska, to nie moja sprawa i nie mi ferować wyroki, wiem też że temat "fuzja z Sokołem" to temat nie tylko sportowy, ale też polityczny... niemniej... no po prostu trochę przykro (trochę - bo to co na oficjalnym to i tak pikuś). Zobaczcie zresztą sami https://www.facebook.com/stssanok.official/ A potem zerknąłem na ten "anty", na ten onegdaj oficjalny... Kurczę... to nawet nie jest, że ja nie chcę tego skomentować. Ja po prostu nie umiem tego nawet skomentować. Skrzydła mi opadły i... no nie szczęka, ale dolna połowa dziobu też mi opadła... Ej, bez jaj... zajrzyjcie i serio pytam - ktoś mi umie wyjaśnić co tam się do cholery stało? Ja się całkiem poważnie pytam - co to k...a jest?!?!? https://www.facebook.com/stssanok/ Rudolf miał 100% racji - [i]"panowie, to je polsky hokej, tu wszistko jest moźliwe. Naprzawdę wszistko"[/i]
    • hank oraz kaleb lubią to.
    • PanSzym

88
      124
    • 2 dni temu o 15:53
      Post #1745856 10.09.2026 15:53
    Po prostu shackowane konto
    • żółta kaczka lubi to.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie