Farciarz już wie, że zdobędą puchar 😆 . Może tak, może nie. Tam będzie jedna drużyna na pewno lepsza (Nomad) i jedna nie gorsza (Cardiff) niż GKS.
-
-
U naszych rywali (prywatne pogaduchy będą kasowane)
W Oświęcimiu przymiarki do przebudowy i rozbudowy hali.
https://hokej.net/artykul/konkurs-rozstrzygniety-tak-bedzie-wygladalo-lodowisko-w-oswiecimiu
Najważniejsza jest pełnowymiarowa tafla treningowa. To już powinien być standard. A przy niej widownia z trzystu krzesełkami, więc na rozgrywki młodzieżowe jak znalazł. Bardzo dobre rozwiązania - trzymam kciuki za dobre wykonanie.
38 dni później
Tychy tradycyjnie wygrywają finał PP. Dziesiąty finał w którym grali i dziesiąty wygrany.
Dobrze, że nie startujemy w tych nudnych rozgrywkach gdzie zawsze wygrywają Tychy.
Mecz był słaby i nudny, przynajmniej do 3 tercji. Jak nie gra Cracovia, to ja nie potrafią wymusić w sobie motywacji, żeby oglądać PP.
19 dni później
- Edytowany
Wprawdzie JKH ma jeden mecz więcej, ale już 10 pkt mają przewagi nad nami.
Myśle, że trzeba się skupić na utrzymaniu 5 lokaty, co nie powinno być trudne(wraca Bezwiński i Sawicki, no i dojdzie obrońca z bramkarzem).
- Edytowany
Będą nowe nabytki w kadrze na niedzielny mecz ?
- Edytowany
Bramkarz podobno już jest, ale nie wiem jak z papierologią.
ps: tak kukam na ranking bramkarzy, w tym sezonie Filip Krasanovský klasuje się na 10 pozycji.....
74 dni później
Zagłębie Sosnowiec zyskało sponsora tytularnego na 3 lata i będzie występować pod nazwą... EC Będzin Zagłębie Sosnowiec. 😂 🤦🏻
Dobrze że nie Huta Katowice Zagłębie 😂
[quote]#post1611382 Dobrze że nie Huta Katowice Zagłębie 😂[/quote]
Albo Cukierki Polskie Zagłębie Sosnowiec 🤣
10 dni później
Patryk Wronka przedluzyl kontrakt z Podhalem..jest juz takze kilka bardzo ciekawych nazwisk podpisanych ktore z roznych wzgledow beda oglaszane w pozniejszym czasie...
A co z Damianem?
No i cóż: Unia wygrała MP po dobrym meczu. Przegraliśmy więc z mistrzem, i to byłaby dobra wiadomość, gdyby nie to, że tej (naszej) drużyny już w zasadzie nie ma.
Zdecydowanie zła wiadomość jest taka, że GKS jest głównym dostawcą graczy dla naszej kadry, Unia tylko 1. Szokuje brak w kadrze Sadłochy, nie da się tego wytłumaczyć.
No i dodatkowo: drugorzędni Finowie, Szwedzi Ukraińcy i Litwin wygrywają z połową naszej kadry.
Może jak byś znał przepisy, to byś wiedział czemu Sadłochy nie ma
Przepisy generalnie znam, ale rozumiem, że musiałeś wbić szpilkę. Nie wiedziałem natomiast, że jest z USA.
A ja gratujuję Unii bo zgasiła rozdęte ego kiboli i działaczy Katowic.
Ja też im gratuluję! Trzymałem kciuki za nich! Raz że to zawsze łatwiej przełknąć że odpadliśmy z późniejszym mistrzem po wyrównanym i długim boju, a dwa naprawdę zasłużyli na to dobrym hokejem walecznością i widowiskową grą! Jak na razie to Zarówno sportowo jak i pod względem całej otoczki (kibice, mecze, doping itp.) najlepsza drużyna w minionym sezonie! Brawo!
W dawnych czasach jak Cracovia była w czarnej dupie z hokejem to zawsze trzymałem kciuki za Unią w bojach z owco ..... 😉
Mecz nudny jak przysłowiowe flaki z olejem (ale pozostałe naprawdę dobre były)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)