Teraz Pasy:
Paweł Misior złoży dzisiaj rezygnację z funkcji wiceprezesa MKS Cracovia SSA. (fot. Biś)
Jak dowiedzieliśmy się nieoficjalnie Paweł Misior złoży dzisiaj rezygnację z funkcji wiceprezesa Zarządu MKS Cracovia SSA.
24 maja br. informowaliśmy w Biuletynie Teraz Pasy!, że zapadła decyzja w sprawie odwołania Pawła Misiora z Zarządu Spółki. 31 maja prezes MKS Cracovia SSA Janusz Filipiak w wypowiedziach prasowych (m.in. Gazeta Wyborcza) potwierdził nie tylko takie zamiary, ale również sam fakt odwołania Pawła Misiora.
Po ukazaniu się informacji prasowych mówiących o odwołaniu Pawła Misiora prezes Filipiak nie potwierdził swoich wypowiedzi zamieszczonych w prasie: - W tej chwili Paweł Misior nadal jest wiceprezesem Zarządu - mówił 31 maja br. dla Teraz Pasy! prezes Filipiak. - W sprawie jego odwołania musi się jeszcze wypowiedzieć Rada Nadzorcza chyba, że... Paweł Misior sam złoży rezygnację.
Paweł Misior od marca 2002 roku do czerwca 2004 roku był prezesem MKS Cracovia SSA. Za jego prezesury drużyna piłkarska Cracovii awansowała z III ligi do ekstraklasy. Dwa dni po wywalczeniu awansu do I ligi prezesem Zarządu MKS Cracovia SSA został Janusz Filipiak.
"Crac"
-
-
Prezes Paweł Misior odchodzi z Zarządu!!!
No cóż, najwyższy czas, żeby Paweł Misior zajął się naprawdę poważnymi sprawami. Może uda mu się wyratować np. pasiacką koszykówkę albo piłkę ręczną??? Zobaczymy, ale prawda jest taka, że jako wiceprezes zarządu wiele do roboty nie miał i nie bardzo pewnie liczono się z jego zdaniem. Teraz może się to zmieni. I może dobrze.
Mam zdanie jak pasiak ksc lecz liczyłem na piłkę nożną-... Pomysł na większe niż tylko dla jubileuszu wykorzystanie zdolności organizacyjnych P.Misiora-oddanie mu pod pełne kierownictwo drużyny rezerw.Paweł mianuje trenera ,kierownika drużyny no całą ekipę.Ma zgodę na szukanie nowych zawodników, ma przyszłe udziały w ich kartach.Dysponuje przydzieloną częścią budżetu.Moze np.powołać spółkę stypendiujacą i promującą jego zawodników.Celem jest postawienie rezerwy na poziomie i wprowadzenie jej do III ligi.Myślę,że chętnych do pomocy Pawłowi by nie brakło a mecze rezerw mogłyby być wydarzeniem dla części fanów przy wyjazdach I drużyny....-stwierdzenie o ważności II drużyny poparł dzisiaj H.Kasperczak -...Uważałem, że oczywiście jest lokomotywa, czyli w tym przypadku pierwsza drużyna Wisły, ale muszą być też ciągnięte przez nią wagony - czyli drużyny młodzieżowe pracujące tymi samymi metodami....
Niestety Filipiak dopiął swego :(
Paweł Misior złożył dziś Radzie Nadzorczej MKS Cracovia SSA rezygnację z pełnionej przez niego funkcji wiceprezesa zarządu klubu. Nowym członkiem zarządu wybrany został Rafał Wysocki.
Rafał Wysocki ma 27 lat, z wykształcenia jest prawnikiem (absolwent wydziału prawa i administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego). Od lipca 2003 roku pracuje MKS Cracovia SSA, wpierw jako członek zarządu, a następnie jako prokurent spółki.
Amatorsko gra w piłkę nożną – ulubiona pozycja, prawa obrona
prawa obrona? Ciekawie brzmi.
Skoro w Ruchu Chorzów ma być grający prezes to u nas mógłby być grający wiceprezes :)
Aha, ten drugi wiceprezes podobno tez grywa w pilke, tak mi się obilo o uszy ?
Filipiak, ty Boga sie nie boisz !!!
Kilkakrotnie pytałem na forum, czy Cracovia ma prawnika, no to już wiem. 27 lat... w tym zawodzie... to jest, oględnie mówiąc, niewiele.
Ja bym go wystawił od razu do pierwszego składu. Niech kto spróbuje go ograć, proces sądowy murowany! Co prawda gra tam Radwański, mamy Wacka, ale co tam... Radwański na stopera, a Wacek... ja wiem? Chyba do pomocy, bo pomocników mamy mało... :D
Zakończyła się epoka w historii Klubu.
WIELKA EPOKA.
Pawle zawsze będziesz naszym Prezesem . Jak Cetnarowski jak Żur.
Khalid - 100%
Jestem szczerze zawiedziony, że tak się stało...
Paweł: wielki szacunek i gorące podziękowania za to, co zrobiłeś dla Pasów!!!
.
PAWEL,DZIEKI ZA WSZYSTKO-BEZ CIEBIE CRACOVIA BY NIE POWSTALA Z MARTWYCH!
POZDRAWIAM B.SERDECZNIE
wuju
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)