Aston możesz jaśniej ?
-
-
Znów ostatnie 15 minut - czyli pożegnanie Wojtka
Dziękuję za emocje w tym sezonie, za 5 miejsce w ekstraklasie po ponad 20 letniej degradacji. Szkoda utraconej szansy ale nie jest to powód do żegnania się z trenerem.
Z doświadczeniami tego sezonu ten zespół może wiele dobrego zdziałać w przyszłym.
Nie powinno się rozbijać Cracovi.
A na nas kibiców, cóż kubeł zimnej wody.
Już nie mogę się doczekać na przyszły sezon.
Byly zmiany - wszedl Swistak za Bastera i Citko za kogos.
Wszyscy są wkurzeni, bo niby jak można było przegrać wygrany mecz, a myślę że najbardziej wpieprzeni są zawodnicy, trener i Filipiak. Obawiam się że Wojtek sam poda się po tym meczu do dymisji
Myślę, że Wojtek jak bedzie odważny to rozważy sam pomysł o odejściu.Ja teraz troszke już ochłonąłem i wydaje mi się że owinien jeszcze zostać 1 sezon ale jak nic nie bedzie lepiej to see you.
A jeszcze na dodatek psiaki sie cieszą na rynku.
Dzisiejszy dzień to LIPA!!
juz jestem troche spokojniejszy choc nie moge dojsc do siebie po tym co sie stało.
Na chłodno mysle jednak, ze nie nasi piłkarze nie dorosli do tego zeby grac w pucharach. Moze uniknelismy wieszej kompromitacji. Prowadzac 2-0 do 74 minuty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przegrywamy z przecietna druzyna, w tym momencie zapachniała słoma z trzecioligowych butów co poniektórych piłakrzy. Nie mówie tego złosliwie ale niestety taka jest prawda. Juz kiedys pisałem. Po kaddym awansie druzyne nalezy wzmocnic a słabe jednostki ODRZUCIC. Niektórzy piłkarze nie maja prawa biegac po pierwszoligowych stadionach ... dla dobra Cracovii
A ja dziękuje całemu zespołowi i Stawowemu za piękny sezon. Bo 5 miejsce to sukces takimi grajkami.
Citko stał przy linii i czekał na zmianę bodajże od 0:2 do 2:2.
Niektórym się zdaje że zmiana trenera jest jakąś rewolucją, zamachem stanu, tymczasem to normalny etap w rozwoju klubu, owszem uważam że właśnie ze względu na to że nie będzie wielkich zmian kadrowych, zmiana trenera może się przyczynić do dalszego rozwoju tej drużyny, bo że potencjał mają widać było choćby dziś do 60min.
Hola hola! Alex - co to znaczy takimi grajkami? Grajki to sa ogorki, kopacze pilek, "kopnij biegnij" itd.
Dużo by można mówić co by było gdyby...no ale stało się :/ po wspaniałym początku nadszedł czas na tragiczny koniec :(
Osobiście na miejscu Stawowego odszedłbym, zrobił wiele, wyciągnął Cracovie do ekstraklasy, wielkie dzięki mu za to, teraz jednak jak dla mnie jesgo czas się już skończył, czas na zmiany.
Wielki dzięki dla piłakarzy, za wiele chwil emocji i wspaniałej gry, czekam na następny sezon, czekam na MISTRZOSTWO...
Pozdrawiam
Jedno jest pewne - zostały popełnione błędy - kolejny raz te same.
Aby w przyszłości nie powtarzały się takie sytuacje coś należy zmienić.
Jest mi obojętne co, byle takie jaja więcej się nie powtarzały !!!!
Czuję, że zaczyna czas wielkiej niewiadomej. Prawdopodobnie trener zostanie poproszony o odejście. Nie wiadomo kto przyjdzie za niego. Czy będą jakieś wzmocnienia? Kto nimi pokieruje jak zabraknie Wojtka? Kogo profesor sprzeda (Bania, Giza..)? Ciemność widzę ciemność .... Wiele znaków zapytania przed nowym sezonem.
Wiem, że Wojtek Stawowy spieprzył sporo (od Skalnika do Amici), ale również doprowadził trzecioligowy zespół w 2 lata na 5 miejsce w Polsce! Bądzmy obiektywni zarówno oskarżając jak i wychwalając Wojtka.
Poważnie: byłoby kompletnym idiotyzmem uzależniać dezyzję o dalszej pracy trenera od 15 minut z Amicą Wronki.
A popatrzmy z tej strony: może tak być miało? Może to lepiej? I ligi trochę musieliśmy się uczyć, to widać było w rundzie jesiennej. Widać po różnych meczach, że brak "doświadczenia boiskowego". Niech drużyna okrzepnie, niech się nauczy róznych rzeczy. Trener też się różnych rzeczy musi nauczyć. Ale od razu go zmieniać? Ludzie. litości!
Mogłoby się okazać, że przygoda z UEFA skończy się na rundzie wstępnej i to kiepsko. Dopiero by było! Idzie ładnie, doczekamy się.
Forumowicze - ci co domagają się w tymi innym wątku odejścia Stawowego - odpowiedzcie UCZCIWIE na pytanie:
gdyby rok temu ktoś proponował Wam 5 miejsce - bralibyście czy nie?
Bo ja bym wziął!
cześć irecki ;D
no nie poznaje kolegi...
1. ochłonąć
2. kto z Was przed sezonem myślał poważnie o walce o puchary? bo ja nie. owszem, jestem smutny, ale tragedii nie ma. sezon, jak dla mnie, udany.
3. Wojtek? moim zdaniem niech zostanie. choćby dlatego, że nie bardzo wiem, kogo dać w zamian. ale możliwe, że się poda do dymisji, albo do dyspozycji zarządu...
4. WIELKIE DZIĘKI ZA TEN SEZON, i za ostatnie 2 również!
A ja powiem tak .....
Filipiak wywali Stawowego (już wcześniej chciał to zrobić teraz ma pretekst) przyjdzie Wdowczyk i w przyszłym sezonie sponiewieramy (mam nadzieje) całą tą śmieszną idea extraklase !!!!!
i właśnie tego sobie, wam i wszystkim co KOCHAJĄ Cracovie życze ....
No cóż żal, zwłaszcza kiedy druga część Krakowa się cieszy ale kiedy opadną emocje to z przebiegu rundy zobaczymy,że na puchary było jeszcze ciut ...za wcześnie.
zastanowiłem się i myślę, że Bóg ukarał profesora.
no więc ochłonełem dzięki za sezon za piate miejsce Legia tez przegrywała z Widzewem i to u siebie 2-3 a mecz był o mistrzostwo Polski a my gralismy być może o puchar UEFA chłopaki poprostu jeszcze nie dojrzeli do tego i juz Bojar jak zawsze walczak , sprawa trenera pozostaje w kwestii Profesora mogło byc tak pieknie awans z 3, 2 i teraz byc może puchar UEFA
mogliśmy sporo stracić przez puchary - obciach , jakiś mocny łomot itd
ale mogliśmy zyskać np. jakiś ciekawy zakup właśnie z racji pucharów
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)