Dziękuję za emocje,dziekuję za walkę w derbach,dziekuję za bardzo wysokie miejsce w tabeli,dziękuje za WSZYSTKO...
a że dzis przegraliśmy....
CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WMOCNI !!!
-
-
Cracovio dziękujemy
Cracovio - dzięki za ten najpiekniejszy rok!
Dzis była lekcja pokory dla nas wszystkich - zapamietajmy ją i wyciągnijmy z niej wnioski bo za rok to my bedziemy fetować mistrzostwo!!!
Dzięki!!!
Dziękuje za 1 ligę po 20 latach!!!!
Było super, a będize jeszcze lepiej,
Dziękuję za najpięknijszy sezon jaki pamiętam a uswiadomiłem sobie że to ponad 40lat.
To naprawde jest coś bo do ostatniej minuty sezonu byliśmy w pucharch - trudno tak widocznie miało być.
Panowie Filipiak,Misior,Stawowy pamiętajcie "zgoda buduje" jest dobrze a na 100 lecie CRACOVII będzie CUDOWNIE TYLKO NIE ROZWALCIE TEGO CO TAK TRUDNO BYŁO ZBUDOWAĆ
Serdeczne gratulacje dla wszystkich, którzy przyczynili się do sukcesu ( piąte miejsce w kraju !!!) Cracovii! Tak trzymać!
Ja też dziekuję. I to bardzo. Żyję już trochę, ale TAKIE MIEJSCE znam wyłącznie z opowiadań. Najlepsze jakie widziałem na własne oczy to dziesiąte w 1958.
A dodatkowy powód do radości, jakie sprawiło mi [b]właśnie piąte[/b] miejsce - wyłuszczyłem gdzie indziej :)
LUDZIE. Pomyślcie sobie, że to miejsce jest przedmiotem marzeń dla np. Łęcznej.
A tu nastrój jak na pogrzebie. :(
Dziękowałem już wcześniej, ale muszę dodać kilka słów. W innym temacie (o UEFA) napisałem że postawienie sobie celu jakim był awans do UEFA było zmobilizowaniem piłkarzy. Wiadomo że gdyby stracili kilka punktów wcześniej i byli bezpieczni w środku tabeli nikt nie miałby pretensji. Jednak dzięki całej serii korzystnych rezultatów na innych stadionach walczyliśmy o pełną pulę do końca. Limit farta się wyczerpał. Trudno się z tym pogodzić, ale musimy podziękować wszystkim za to że skończyliśmy najlepszy sezon od...... (niech każdy wpisze sobie datę, ale nie odszukaną w statystykach, ale przeżytą na Kałuży).
Dziękuję że nie byliśmy bezpieczni w środku tabeli i nikt nie posądzał nas o "darowizny" dla drużyn walczących o cokolwiek.
P.S. odliczając bezpośrednie spotkania z Lechem okazuje się że na przeciwnikach zdobyliśmy tyle samo punktów. Od Kolejorza jesteśmy lepsi w końcowej tabeli dokładnie o 6 punktów zdobytych w meczach z nimi. O co walczył Lech a o co Cracovia?
Dziękujemy za najlepszy sezon odkąd sięgam pamięcią. A mam 28 lat.
To byl wspaniały pełen sukcesów sezon. Dziekuję całej ekipie Cracovii i Stawowemu za emocje, walkę i zwycięstwa.
Jesli chodzi o mecz z Amiką to coż, taki jest futbol. Pamiętacie Podbeskidzie? Jego smak poznała też w tym sezonie Legia i my. A w piłce jak jest każdy widzi, można wszystko stracić w parę minut. A więc mimo tego że jesteśmy rozgoryczeni dziekuje bardzo jeszce raz.
Mimo wszystko 5. miejsce jest sukcesem i dobrze rokuje na nastepny sezon. Mam nadzieję, że profesor Filipiak nie popełni błędu i nie zwolni Wojtka Stawowego, lepszego ytrenera nie znajdziemy nigdzie.
Dziękuję
Ja także dziękuję. To był bardzo dobry sezon dla Pasów.
Jest dobrze, ale brakło odrobiny czegoś (do wyboru: szczęścia, rozwagi taktycznej, spokoju)
btw pamiętam jak w 3-lidze zastanawiałem sie ile jest w Polsce lepszych drużyn od Pasów
myślałem że połowa 2-ligi i 90% pierwszej czyli około 20 drużyn
po tym sezonie wiem iż nie ma nikogo lepszego w Polsce, z każdym nasza dzielna drużyna może walczyć jak równy z równym
niczego po tym sezonie nie musimy sie wstydzić!! (vide "mistrzowie" co dostali 1:5)
D Z I Ę K U J E
A ja wreszcie ochlonalem po powrocie z Wronek... I teraz, tak na spokojnie skomentuje... Choc moze nie do konca w swoim stylu, moze zbyt chaotycznie, zbyt od serca, zbyt goraczkowo;-)
Po wczorajszym meczu mam niedosyt, ogromna radosc byla przeciez o krok... Ale i tak bylo PIEKNIE, bylo WSPANIALE, bylo... I nie tylko WCZORAJ - TAK JEST JUZ OD 3 LAT!!!
Kurde, ciezko cos napisac, bo od czasow Kanczugi, Boguchwaly i innych stolic polskiej pilki nie mialem tak scisnietego gardla... Co roku awans, teraz gora tabeli! Juz nawet nie mialem odwagi marzyc, ze tak to bedzie wygladalo... DZIEKUJE!!!
Profesorze - Pawle - Wojtku - nie ma sensu walczyc! Tylko kompromis i dalsza budowa tego, co idzie nam wspaniale, a wierze (z reszta co widac na tym Forum, nie tylko ja...), ze juz za dwa miesiace rozpoczniemy dalsza droge na szczyt! Bo CRACOVIA BYLA, JEST I BEDZIE WIELKA!
PS. a tym, ktorzy znowu przejechali ze mna trase rowna wyjazdowi na narty w Alpy chce serdecznie podziekowac! Dzieki, ze zdzieramy wspolnie gardlo dla CRACOVII! I dzieki, ze pijemy Jej zdrowie w najdziwniejszych zakatkach tego kraju;-)
I obiecuje, ze jesli praca i zycie prywatne pozwoli - ZAWSZE JEST DLA WAS OBOK MNIE MIEJSCE w drodze na MECZ WIELKIEJ CRACOVII!
Za najpiekniejszy rok, dwa lata, za trzy !
Za najlepszy sezon od pół wieku
Za wszystko
Byc kibicem Cracovii to próba charakteru
nikt nie mówil że będzie lekko :-)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
PS.
Myśle ze nasza niebieska super jedenastaka z Kałużą, Sperlingiem, Parpanem i innymi jest zadowolona. Tak trzymac!
Dziękuje!!!
Gratulacje!!!
Troszkę gorzko dziś w ustach, ale ogólnie wielkie, wielkie podziękowania i gratulacje za dobry sezon.
Cracovio jesteśmy z Wami!!!
Dziękuję za to, że ekstraklasa jest i będzie w wydaniu biało czerwonym :)
Co tu klepać - DZIĘKUJĘ i z utęsknieniem czekam na pierwszy mecz w sezonie 2005/2006...
ja chciałbym podziękować zwłaszcza za łzy szczęścia na meczu z Legią....nie wiem dlaczego ale ten mecz wywarł na mnie nie mniejsze emocje niż derby:)
dziękuje za to że jestem kibicem Cracovii i moge uczestniczyć w jej sukcesach i porażkach....
przyszły sezon będzie nasz... wspaniały dla wszystkich i dla każdego z osobna....
pozdrowienia dla całej Pasiastej Rodziny:)
5 miejsce pełnia szczęścia.
Z całego serca dzięki!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)