Kolejorz:
- Mysz!!!
- CO?!
- Ta traaaaaasaaaaaaa jest naszaaaaaa - ta droga do Lecha należyyyy! Nie damy nikomu nie damy nikomu - ta droga do Lecha należy!!!
90minut.pl: nie masz prawa do umieszczania komentarzy z tego adresu
-
-
Nocne Polaków rozmowy - dedykowane Panom Moderatorom
Boola:
Są już filmiki i fotogaleria z rozjechaną myszą. A jako bonys: mp3 z piskiem hamulców!!! Tylko u nas na strefie. Pospieszcie się ze ściąganiem, bo quota mała i będę musiał to wkrótce zmazać
Maniex, to w moich stronach będziesz, ale ja dziś mieszkam w Gliwicach. A jutro jadę do Grodu Kraka omówić pewne problema naukowe i poodwiedzać znajomych.
Geopijatyk
Oderka nigdy nie spadnie!
("Mysz" to stary wyraz indoeuropejski, por ang mouse, niem Mause, grec mys, łac mus (obok sorex, por franc souris).
forum.wislakrakow.com: Craxa i jej jej myszie kompleksy!
Kibice Legii: Cwel, Cwel, My-sze-czka!
Kibice Zaglebia: jestesmy zawsze tam, gdzie myszka sobie gra!
Kibice Resovii: nasza mysz jest najstarsza!
Julek C. "Tu quoque, mus mea filium?"
i o myszy zza oceanu
Neil. A. "That's one small step for a mouse, one giant leap for mice."
Luther K. "I have a dream that my four little mice will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character."
Richard N. "Well, when the mouse does it, that means that it is not illegal."
"Follow the white mouse"
I z kraju:
Janek III "Przybyliśmy, zobaczyliśmy, Mysz zwyciężyła"
Robert G "Myszka miala ladny biust..."
"KAŻDY KILOGRAM MYSZYZ Z WYŻSZYM WYKSZTAŁCENIEM SZCZEGÓLNYM DOBREM NARODU"
i na otatek
Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, nasza Myszka,prezes naszego klubu "Myszovia". Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki! To mówiłem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat!
To jeszcze ja - Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja - Jarząbek.
Kartezjusz:
"Myszlę, więc jestem"
klima, RoMan (ja w sumie też :P): ta mysz, niezależnie od jej preferencji seksualnych, miała pełne prawo iść tą ulicą. źle się stało, że jakiś homofob ją przejechał.
Michał Listkiewicz: Nic o tej sprawie tej myszy nie wiem. dowiedziałem się o niej z prasy. oczywiście, nie można lekceważyć tego zdarzenia, ale przecież jedna czarna mysz może się przytrafić w każdej organizacji. napewno powołamy specjalną komisję d/s wyjaśnienia okoliczności zgonu tej myszy. ale powtarzam: jeden incydent nie może być rozciągany na całą polską piłkę.
Eugeniusz Kolator: trudno, takie życie. nikt nie mówi, że jest sprawiedliwe. mysz powinna się z tym pogodzić.
Jan Tomaszewski:
Komisja Etyki rozpocznie pracę jednak od zgłoszenia do prokuratury sprawy rozjechanej myszy. Ja już wiem, zresztą to też wynika jasno z moich felietonów, że mysz przejechał sędzia F. Gdyby koło zapasowe zawierało jedynie felgę+oponę+powietrze samochód byłby lżejszy. Jednak waga pieniędzy przeciążyła auto i hamowanie musiało skończyć się źle. Ten wypadek wpisuje się w ciąg różnorodnych działań niszczących polską piłkę i ja mam zamiar się temu zdecydowanie przeciwstawić.
lekki offtop :)
Wchodzi pijana mysz na wesele i drze ryja:
- Kapela! Grać mi "Myszerej"!
- Ale my tego nie znamy.
- Ja płacę, ja wymagam. Grać "Myszerej"!
- Naprawdę tego nie znamy...
- Milczeć! Płacę podwójnie i ma być "Myszerej"!
- Nie mamy nut, to chociaż zanuć kawałek.
Mysz zaczyna zaczyna intonować:
- ...Myszerej pancerni...
Rebe Izaak- w tych trudnych chwilach wasz rebe jest z wami.
Ania - Koło Sympatyków organizuje wyjazd na pogrzeb myszy, zapisy w siedzibie,
ilość miejsc ograniczona. Serdecznie zapraszam.
a tak wogóle to ciekawe gdzie była 3 lata temu?:)
dukat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rebe Izaak- w tych trudnych chwilach wasz rebe
> jest z wami.
>
> Ania - Koło Sympatyków organizuje wyjazd na
> pogrzeb myszy, zapisy w siedzibie,
> ilość miejsc ograniczona. Serdecznie
> zapraszam.
>
> a tak wogóle to ciekawe gdzie była 3 lata temu?
Mysz ??? :)
Wojciech S.: To Przez Indywidualny błąd kierowcy
Bojar: Kibice Myszovii sa najlepsi na świecie. Rozjechali ją? Nic to, będzie inna Myszovia. Oczywiście z najlepszymi kibicami na swiecie :)
wchodzą dwie białe myszki do baru a barman do nich: ten gość jeszcze nie przyszedł....
Tabisz - to ja jestem tu vice-prezesem. złóżcie zapotrzebowanie na nową mysz.
Szczecińscy kibice Piotrcovii zwanej potocznie Pogonią:
"Jeśli nawet mysz została rozjechana, to i tak nie oznacza, że już nie żyje. Przykład naszego klubu pokazuje, że można umrzeć a potem ukraść komuś duszę. Mysz może w końcu zrobić to samo."
Piotrkowscy kibice Piotrcovii zwanej potocznie Pogonią:
"Jesli mysz rzeczywiście nie żyje, to tak jak w przypadku naszego klubu organizujemy pogrzeb pod Biedronką."
Filipiak - ta mysz wcale nie została rozjechana. To tylko kordyl tak napisał, a wy wszyscy uwierzyliście
WD PZPN:
Mysz została rozjechana przed gwizdkiem. W związku z tym kierowca, oprócz sankcji karnych zostaje dyscyplinarnie odsunięty od wożenia sędziów przez 4 kolejki. Koło zapasowe zostaje zdeponowane w PZPN.
NKO PZPN:
Po wszechstronnej analizie materiału, a zwłaszcza listu senatorów kujawsko-pomorskich stwierdzamy, że mysz wcale nie została rozjechana. W związku z tym nakazujemy powtórzenie całego wydarzenia od tego momentu, gdy pierwsze atomy gumy z opon stykają się z pierwszymi atomami sierści mysiej. W wydarzeniu winni wziąć udział ci sami uczestnicy tj. Mysz oraz Kierowca. Samochód winien być rozpędzony do tej samej prędkości a Mysz zajmować się tym samym, czym zajmowała się w chwili pierwotnego wydarzenia.
Listkiewicz komentujący orzeczenie NKO dla prasy:
Uważam, że orzeczenie NKO jest zgodne z duchem sportu. Kierowca ma jeszcze szanse uniknąć rozjechania myszy, zaś mysz ma szanse zwiać spod kół. Poza tym jak zwykle dodam, że w razie potrzeby Związek udzieli wszelkiego wsparcia organom ścigania. Oczekujemy na stosowny wniosek prokuratora w biurze PZPN.
W.G. Żelasko w "Kontro-wersjach":
Co prawda przepisy mówią o tym, że eeeeeee myszy się nie powinno eeeeee rozjeżdżać, jednak trzeba wyraźnie eeeeeee zauważyć, że karanie kierowcy eeeee nie byłoby zgodne z duchem gry. W końcu całe zdarzenie miało miejsce w pierwszej eeeeee minucie pobytu myszy na asfalcie i odbyło sie eeeeeee z dala od siedzib ludzkich, co odpowiada eeeeee bocznym sektorom pola karnego. Zresztą jak wiadomo wyniku i tak eeeeeee nie można już zmienić. Mysz nie żyje i to będzie odnotowane eeeeeeeeee w statystykach.
Zresztą każdy może mieć swoje zdanie, eeeeee.
Maniex: Mówisz - mysz ;-). A te słupy i tak są paskudne
(i z dedykacją dla pewnego północnego kolegi szperającego za obrazkami w sieci):
Liczka: Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dobre jest to, że mysz będzie miała od teraz już wakacje
Aleks - jak My ściągaliśmy młode myszy do Myszovii to nie było takich przypadków.
Ap: swojego czasu też byłam wielbicielką myszy, ale różne mądre osoby przekonały mnie , że lepiej bedzie jak mysz zostanie rozjechana. Ta mysz miała bowiem niezdrowe zapędy i lepiej jak jej w Cracovii nie będzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)