Szybkiego powrotu do zdrowia Panie Wojtku! Niech sie Pan nie daje!
-
-
Trener Stawowy w szpitalu!
panie wojtku-zdrowia życzę,i powrotu na trenerską ławkę.
Nawet postronny obserwator zauważy, że pan Wojtek żyje swoim zawodem, swoją drużyną. A jest rzeczywiście bardzo impulsywny. Ponadto ma nadwagę, z którą powinien walczyć. Prowadzenie Cracovii w kresie ostatnich lat musiało się wiązać z ogromnym obciążeniem psychicznym i fizycznym. Pamiętam jak po szczęśliwie zakończonym dramatycznym meczu z Podbeskidziem, kiedy większość kibiców opuściła już stadion, nasz trener wchodził samotnie bardzo zmęczony po schodach dzisiejszego sektora A (wówczas nie było oznaczeń sektorów) zmierzając na konferencję prasową. Widać było jak wiele zdrowia go ten mecz kosztował.
A ważnych meczów było sporo.
Dołączam się do życzeń. Ponadto postuluję, choć wiem że to w tym zawodzie bardzo trudne, więcej stanowczości w dbałości o własne zdrowie, panie Wojtku.
Ekspresowo wprowadził Pan Pasy na salony piłkarskiej Polski,
i również szybko zwalczy Pan swoje wiosenne przesilenie !
Trzymam kciuki
Panie trenerze, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i na boisko. Niech Pan pamięta że Cracovia ma całą rzeszę wspaniałych kibiców, i w trudnych chwilach nie jest Pan sam.
Szybkiego powrotu do ZDROWIA i szacunek za to co Pan dla tego zespołu zrobił i co Pan jeszcze zrobi!!!!!!!!!!!!!!!
Kto Tak Pięknie gra To Cracovia i To Dzięki Panu Trenerze Stawowy!!!!!!!!!!!!!
Panie Trenerze, dzięki za wspaniałe chwile! Teraz przez jakiś czas trzeba wyluzować, bo ze zdrowiem nie ma żartów.
A w nowym sezonie zaczynamy grę o wszystko!
Gramy do końca, Stawowy gramy do końca :)
zdrowie jest jedno, tak jak i jedna jest Cracovia
[img]http://bi.gazeta.pl/im/8/2739/z2739638N.jpg[/img]
Nie widziałem drużyny już kilka dni i muszę ją zobaczyć w meczu
sparingowym przed ostatnimi dwoma meczami ligowymi.Lekarze mi
odradzali, ale jednak przyjdę na stadion. Podczas sparingu
nie będę się przecież denerwował. [Fot.Tomasz Wiech]
Woytek tu K....A nie rób se jaj. Przygotuj mecz ale daj poprowadzić Jończykowi!
Jeszcze wiele meczy przed tobą , po co los kusić.
Właśnie ważniejsze zdrowie niż Puchary, chociaż z drugiej strony ..nie poprowadż mecz tylko się nie denerwuj. Kluczem do braku zdenerwowania jest brak w składzie Moskały, Przytuły i Nowaka .
Szybkiego powrotu do zdrowia i niech mecz z paprykarzami bedzie dla Pana najlepszym lekarstwem.
Powiem rzecz niepopularną i wiem ze mogę dostać po głowie za to.
Co sie robi z kontuzjowanym zawodnikiem ?
Czy wpuszcza sie go na boisko?NIE
Czy terener nie jest bardzo ważnym
ogniwem zespołu ?JEST
Powiem tak do konca rundy mecze powinien prowadzic II trener Jończyk, Wojtkowi należy dac bardzo dobrą opiekę lekarską i modlić sie za jego zdrowie.
Ale w profesojnalonym klubie nie można pozwolic sobie na bezkrólewie.
Chłopaki z drużyny juz nie czują presji trenera, już zaczyna się odpężenie,to wszystko powoduje ze nie można ich dobrze zmobilizowac do dwóch pozostałych meczów.
Jeżeli Wojtek jest chory i nie moze prowadzić drużyny bez skutków zdrowotnych dla siebie, sam powinien złożyć rezygnację, bo dobrze wie że z takiego trenera zespół pożytku nie ma.
Sorry ale CRACOVIA jest NAJWAŻNIEJSZA. I LICZY SIĘ TYLKO CRACOVIA.
MY UMŻEMY A CRACOVIA DALEJ BĘDZIE , NA WIEKI.
Jaką rezygnacje znowu? Po co rezygnacje? Podleczy się i będzie OK.
Widzę , że kolega Vojnar chciałby już się pozbyć trenera Stawowego.A ja myślę że znowu drobna niedyspozycja trenera Stawowego nie da prezesowi Filipiakowi powodów do myślenia nad nowym trenerem.Od wielu lat nie miała tak dobrego fachowca w swoim zawodzie trenerskim Cracovia.Myślę , że trener Stawowy jeszcze wszystkiego nie poustawiał tak jak trzeba i są przed nim nowe wyzwania trenerskie jak hoćby na 100-lecie klubu zdobycia tytułu Mistrza Polski i głęboko wierzę , że ten cel osiągnie mimo różnych niepochlebnych opinii pod jego adresem.No tak jest ale przez niektórych kibiców zawsze będzie się niedocenionym tylko ci właśnie kibice nie pamiętają z jakiej otchłanii III-ligowej nas wyciągnoł( przecież przez wiele lat to się nie udawało ,bo to nie było pieniędzy ,albo nieodpowiedni trener itp) i stworzył drużynę w bardzo szybkim czasie drużynę która już uplasowała się w ścisłej czołówce I ligi.A więc tak trzymać Panie Trenerze STAWOWY i nie przejmować się malkontentami!!!!!!!!
Kto Tak Pięknie Gra To Cracovia !!!!!!!!!!!!!
Urbanowicz (i inni podobnie myslacy forumowicze ) jak czytam wasze wypowiedzi to czasami sie zastanawiam czy na te same mecze co wy chodze i czy Cracovia ktora wy obserwujecie to ta sama co ja widze.
Mam nadzieję że kłopoty zdrowotne bezpowrotnie znikną, jednak prowadzenie zespołu już w najbliższym meczu to wielkie ryzyko. Rozumiem jednak, że opuszczenie ławki trenerskiej w tym momencie może być stresem jeszcze większym. Nie ma więc dobrego wyjścia i sam trener musi zdecydować.
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powiem rzecz niepopularną i wiem ze mogę dostać po
> głowie za to.
> Co sie robi z kontuzjowanym zawodnikiem ?
> Czy wpuszcza sie go na boisko?NIE
> Czy terener nie jest bardzo ważnym
> ogniwem zespołu ?JEST
> Powiem tak do konca rundy mecze powinien prowadzic
> II trener Jończyk, Wojtkowi należy dac bardzo
> dobrą opiekę lekarską i modlić sie za jego
> zdrowie.
> Ale w profesojnalonym klubie nie można pozwolic
> sobie na bezkrólewie.
> Chłopaki z drużyny juz nie czują presji trenera,
> już zaczyna się odpężenie,to wszystko powoduje ze
> nie można ich dobrze zmobilizowac do dwóch
> pozostałych meczów.
> Jeżeli Wojtek jest chory i nie moze prowadzić
> drużyny bez skutków zdrowotnych dla siebie, sam
> powinien złożyć rezygnację, bo dobrze wie że z
> takiego trenera zespół pożytku nie ma.
> Sorry ale CRACOVIA jest NAJWAŻNIEJSZA. I LICZY SIĘ
> TYLKO CRACOVIA.
> MY UMŻEMY A CRACOVIA DALEJ BĘDZIE , NA WIEKI.
>
> 100% POPARCIA DLA PROFESORA FILIPIAKA
Myślisz czasami?
SKIBA - czyżbyś kwestionował osiągnięcia Cracovii w ostatnich 3 latach? Jeśli nie zauważyłeś naszego awansu z 3 ligowych nizin do ekstraklasy to pewnie łazisz na Garbarnię!
Pozdrawiam!-podobnie myślący forumowicz (jak Urbanowicz)
jestem podobnie myślacy forumowicz jak Urbanowicz i stary kibol :-)
Widze ze niektorym sie wydaje ze byle jaki trener z budżetem (a co za tym idzie i skladem) jakim dysponowalismy w III, II i teraz I lidze osiagnalby przynajmniej tyle samo co Stawowy a w sumie to i wiecej bo czemu by nie?
No to Wam proponuje przypomniec sobie sposoby chociazby pana Wdowczyka ktory do Korony nasciagal nie wiadomo kogo i przegral z nami batalie o II lige.
Na dzien dzisiejszy nie ma Wojtka kim zastapic. Inna sprawa ze nie ma takiej potrzeby!
Denerwuje mnie tylko fakt, ze jeszcze pol roku temu Wojtek wiedzial na czym stoi i pod to przygotowywal druzyne (przebidowanie tego sezonu i szczyt formy druzyny w przyszłym) a tu sie nagle okazuje ze w Klubie sie niektorym w dupach poprzewracało.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)