Na słabą ligę jesteśmy dobrzy.
Na mocniejsze drużyny już nie za bardzo...
(Konieczne są zmiany, potrzebne są zmiany,
bo jeśli nic się nie zmieni
może nadejść dzień REBELII - Dezerter)
-
-
Żenada w Płocku
Ja mysle, ze presja pucharu troche peta chlopakom nogi. Oni jeszcze nie nawykli do walki o wysokie cele, musza sie "otrzaskac", pograc troche, zrzucic z siebie nerwowosc.
Dla mnie nie ulega watpliwosci, ze ogromnie chca i to byc moze nie pozwala im na swobode w grze, finezje, itp. bo kazdy stara sie nie zepsuc, a wtedy wlasnie wychodzi niezbyt dobrze.
Absolutnie nie powinno sie na pilkarzy i trenera napadac za te porazke, jest im juz dostatecznie przykro i na pewno sami nie sa z siebie zadowoleni.
To jest tylko jeden mecz. Bedzie ich jeszcze wiele, a szanse wciaz istnieja.
Nie dajmy sie i im zwariowac.
Zgadzam się z Alexem.Zespół musi okrzepnąć w I lidze.Jeżeli uda się wywalczyć 4 miejsce to będzie sukces.
szkoda wyuniki ale trzeba myslec o nastepnym meczu...
bo pogon nam nigdy nie leżala...!
czy wygrasz czy nie....
"Na słabą ligę jesteśmy dobrzy.
Na mocniejsze drużyny już nie za bardzo..."
To chyba nie zupełnie tak... Pozwolę sobie zauważyć, że w bezpośrednich starciach (dwumeczach) z czołówką okazaliśmy się na razie lepsi od Groclinu, Legii i płockiej Wisły - gorsi tylko od MP. Ale cóż z tego, skoro do czołówki tracimy tyle punktów... Szkoda.
Wojtek robi u nas naprawdę dobrą robotę! Myślę, że to przyszły selekcjoner... Wpierw jednak fajnie żeby poprowadził nas na piłkarskie szczyty. Takie MP w stulecie Klubu to byłoby coś. Jak dla mnie to przydałoby się na gwałt z 2 bramkostrzelnych napastników, 2 klasowych obrońców i jakiś mocny zmiennik dla Baranka... Coś się zmieniło od czasu gdy wygrywaliśmy mecze kilkoma bramkami... W końcu apetyt rośnie w miarę jedzenia. Wierzę, że przyszły sezon może być nasz!!!
2 lata temu bylismy w 3 lidze-niech kazdy z was pomysli o tym.......
Żenada to jest biadolenie jakie tu się odbywa.
[i]Jak dla mnie to przydałoby się na gwałt z 2 bramkostrzelnych napastników, 2 klasowych obrońców i jakiś mocny zmiennik dla Baranka... [/i]
Wszystko prawda.
Za wczorajsze bęcki Zarzeczny chyba niesłusznie obwinia Cabaja, . Przyczyną były koszmarne błędy obrony (niezwrotność Kazka, wybicie Radwańskiego do przeciwnika, nieradzenie sobie Bastera z Geworgyanem, gapiostwo Skrzyni itp.)
co wy pierdolicie?? takie jest życie raz się wygrywa raz nie!
robicie z tego taka afere jak byśmy conajmiej byli kandydatem na mistrza!;/
i bez pierdolenia jak moja matka po spierdoleniu ziemniaków!!!!!!!
i Jedziemy!!!! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
CRACOVIAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Czy Wygrywasz Czy Nie Ja I Tak KOcham Cie! w Sercu Moim PASY i na dobre i na złe!!!
jejeje
Malkontenci maja znowu swoje 5 minut
ciekawe czy jakbysmy w tym sezonie mieli szanse na mistrza i np stracili je w przed ostatniej kolejce to tez by sie sypaly narzekania na Stawowego...
Cosik mi sie zdaje ze niektorzy naprawde nie pamietaja jak wygladala 3cia liga (PRZED Comarchem)
-=KsC_Qr2nOw=- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co wy pierdolicie?? takie jest życie raz się
> wygrywa raz nie!
>
> robicie z tego taka afere jak byśmy conajmiej byli
> kandydatem na mistrza!;/
>
> i bez pierdolenia jak moja matka po
> spierdoleniu ziemniaków!!!!!!!
>
> i Jedziemy!!!! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
> Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
>
> CRACOVIAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
>
>
>
100% poparcia KSC. Kurdwanów rules.
Część pierdoli a część swoje "wizje" uskutecznia, tego wypierdolić tamtego wypierdolić
...;)
>
> Czy Wygrywasz Czy Nie Ja I Tak KOcham Cie! w
> Sercu Moim PASY i na dobre i na złe!!!
>
>
>
>
>
co wy tacy w gorącej wodzie kąpani?? nie odrazu kraków zbudowano,małymi kroczkami do celu.Jeszcze tak niedawno byliśmy w 3lidze...
Autor: Aleks (IP zapamiętane)
Data: 26 Maj 2005 - 06:29:54
Ja mysle, ze presja pucharu troche peta chlopakom nogi. Oni jeszcze nie nawykli do walki o wysokie cele, musza sie "otrzaskac", pograc troche, zrzucic z siebie nerwowosc.
"Wysokie cele" były co roku, dwa awanse.
Przegraliśmy i tyle, na tym życie się nie kończy, gramy dalej.
Malkontenci na Madagaskar!!!
Co wy tak pieprzycie gdzie byliśmy dwa trzy lata temu nie żyjmy złymi czsami jest rok 2005 i mamy swoje cele i ambicje mamy możnego sponsora i trzeba to wykożystać ta drużyna wtym składzie już nic nie osiągnie trzeba szybkich i radykalnych zmian.myśle że z całej kadry musi odejść 8 zawodników po cholere pLacić grubą kase zawodnoką którzy nie są wzmocnieniem a co gorsze nie mają szans na gre nam trzeba świeżej krwi JUŻ MAM DOŚĆ słuchania wielkiego trenejro"gramy super tylko te błędy"Jak nie umiesz od dwóch lat poprawić błędów to coś trenerze z TOBĄ nie tak!!!
k... daj Boże takie błędy trenera że co rok awans był a teraz mogą być puchary....
mnie sie wydaje ze z nasza forma jest slabiutka ale nie od wczoraj - jakby zrobic tabele najlepszych druzyn wiosny, to z kazda z nich przegralismy
no ale coz, taka jest pilka :D
niewazna jest rzecza czy mecz ten wygramy Cracovia zawsze Pany!
Teraz nie czas na kłótnie,dogryzania trenerom,zawodnikom.Teraz wzsyscy powinni sie spręzyć na mecz z Pogonią.Wylewanie pretensji, nic nie pomoże-na to przyjdzie czas przy podsumowaniu rozgrywek.Ta ekipa doskonale sobie zdaje sprawę, że tych straconych punktów b.szkoda.Jeżeli będziemy po nich teraz jechać ,to ich tak zdołujemy, że w meczu ze śledziami będą sparaliżowani.Zostały dwa mecze-pokażmy, że wszyscy zasługujemy na to, by być kibicami tego wspaniałego klubu.
To że była żenada w Płocku-wiedzą wzsyscy....ta ekipa też.
Będzie tak jak po Tłokach.Tam tez mial być koniec a skończyło się wiwatami.Mamy narazie to czwarte miejsce.Od piłkarzy wymagajmy zrobienia wszystkiego w jego obronie,a od siebie zrobienia takiego dopingu że śledzie wymiękną.
Łatwo jest kibicować jak idzie super.....
Jak trener nie wie co zrobić to nic nie robi, chyba że citko wreszcie strzeli samobója (przecież to osioł kompletny)
Nic się nie zmieniło i tak zkładaliśmy że musimy wygrać z Pogonią.
Wierzę że Stawowy da szanse Pawłowi Drumlakowi a on zostanie bohaterem meczu nam zapewni 4 miejsce/Wisła P.i Amika stracą punkty/ i wyrówna swoje rachunki z Ptakiem.
Oj będzie się działo!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)