No i jak w zeszłym roku mamy horror pod koniec rozgrywak :) Eh Pasiacka dola...
-
-
Żenada w Płocku
żenada to za mało powiedziane ....
ja to sobie ten remis wymażyłem ale chłopaki
sie chyba troszku rozluźnili po 1 połowie :(
i tym sposobem trzeba bedzie wygrać dwa ostatnie mecze żeby coś myśleć o uefa ...
Mimo to Puchary BLISKO Bardzo BLISKO amica gra jeswzcze większą pyte niż PASY wychodzi na to że trzeba pyknąć pogoń i zrobione. Płock ma jeszcze legie raczej nie zdobędzie kompletu
tylko ze znowu jestesmy od wislackich psow uzaleznieni. a Ci nie zachwycaja ostatnio
No od Legii, która akurat może Wiśle Płock odpuścić w ostatniej kolejce - nieciekawie.
Jak można starcić trzy bramki w przeciągu kilkunastu minut??!! Do przerwy dobrze było a potem jakaś padaczka!!!!!!!!!!! No ale jeszcze nie wszystko stracone.Trzeba ograć pogoń i najlepiej amice ale conajmniej 3 pkt trzeba zdobyć w dwóch ostatnich kolejkach. No i trzeba liczyć na to że płocczanie nie zdobędą kompletu punktów oraz na to żeby amica dostała raz po dupie.
Szykuje sie nam ciekawa końcówka sezonu.Byle by sie zaokńczyła tak jak w tamtym roku.
Aha i jeszcze zagłębie w finale nie może zagrać.
Sprężać się chłopaki i zdobywajcie jak dla mnie 4 pkt i będzie git.
Z Płockiem też wystarczyło zremisować-jakie to proste///.Jeżeli mentalnie lub sportowo w to nie uwierzą-pozostanie niesmak.TO JUŻ OSTATNIE DZWONY tego sezonu.
CRACOVIA to my wszyscy, anie TY.
W tym momencie wszystko w nogach naszych pilkarzy jak wygramy 2 ostatnie mecze to 4 miejsce mamy na 100% do tego Płock gra z Legia i ODRĄ ktora za wszelka cene chce uniknac barazow i nieodpusci wisle z plocka no i amica gra z Zagłębiem i moze miec z nim trudnosci. Teraz jest chyba dluga przerwa, wiec niech pilkarze biora sie do pracy dopracuja wszystko i 4 mijesce bardzo realne.
A jutro przeczytamy, że to sędzia nas przekręcił (oj tym razem będzie trudno, ale czy na Słowacji tylko ryby biorą? ;) )A tak w ogołe to cytat z piątkowej gazety..."zagraliśmy niezłe spotkanie, choć wynik tego nie odzwierciedla. Bramki padły po indywidualnych błędach. Winę za porażkę biorę na siebie"...Sprawdźcie piątkowy dziennik, albo relację na teraz.pasy z konferencji prasowej.
Rok temu po Tłokach miałem podobny nastrój, ale wtedy summa summarum się udało, teraz też jeszcze może się udać!!!
Dopier...li nam jak cygance do tobolka !!
A taki remis sie szykowal zajebisty! Normalnie drugie Gorzyce, ale czy bedzie happy end to nie jest taki pewien.
Wygrac te dwa ostanie mecze to bedzie niezly wyczyn.
Staw mowił ze jedziemy po 3pkt, a z relacji wynikało,ze gramy na remis.
Ktoś kiedys powiedział: Zeby osiągnąć remis trzeba grać o zwyciestwo.
On wine bierze na siebie ok, ale niech odda wąsy.
Może sie w końcu opamiętają "optymiści" i zrozumieją, że ta drużyna nie nadaje się do gry w Pucharach...
Był chociaż jeden strzał na bramkę ?
Dobrze że już jest po wszystkim ,teraz to mogą sobie wszystko przegrać .. i na pewno przegrają - trzeba wrzucić na luz...
Teraz wlasnie nasi, jak w zeszlym roku, zlapia pewnie szczyt formy. Apogeum przypadnie akurat na przerwe letnia. W zeszlym roku byly baraze, a teraz bedzie Intertoto.
panie trenejro czy to nie jest najleprzy moment aby przyznac sie do blędu?
o ja głupi!!! od kogo oczekuje takich słów.
Chłopaki dają z siebie wszystko ale" tak krawiec kraje ile mu materiału staje albo" z pustego i Salomon nie naleje".Tym składem to osiągnięto już nadspodziewanie dużo,nawet za dużo
Nie pozostaje mi nic innego jak tylko stwierdzić : _ _ _ _ _ MAĆ !!!
Nie płaczcie tak, plisss
TYLKO PASY!!!!
Żenada!!! Trzeba coś z tym zrobić, tak nie może dalej być... Tylko co?
Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Był chociaż jeden strzał na bramkę ?
>
> Dobrze że już jest po wszystkim ,teraz to mogą
> sobie wszystko przegrać .. i na pewno przegrają -
> trzeba wrzucić na luz...
>
nawet bramka była ale jej qwa knedlik nie uznał :(
pewnie wtedy byśmy wygrali a to sie niepodoba niektórym ludziom !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)