Marcin jest bardzo dobrym bramkarzem, ale niestety rozumu nie ma za grosz. Z trzydziestką na karku powinien wreszcie zachowywać się jak profesjonalista, a nie jak gówniarz.
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
Czy to wina Marcina, że legła zawsze jest faworyzowana? Jakby na to nie patrzeć to ten mecz mogliśmy przegrać wcześniej ale on nas uratował, więc przestańcie już na niego najeżdżać.
Dzisiaj, Marcin, nie będę Cię potępiał, bo chciałeś dobrze, ale - swoją drogą - masz pecha. Współczuję.
Marcin TRZYMAJ SIE!!!!!!!!!!!!!!
Panowie spokojnie.
Cabaj bronil bardzo dobrze ale:
1.Przy bramce znow gosc stal jak wryty i patrzyl jak pilka metr od niego wpada do bramki po nieczystym uderzeniu glowa czy barkiem i naprawde na powtorkach to widac ze bardzo powoli leci do bramki
2.Gosc majac juz zolta kartke ukrecil bata sobie na dupe takiego ze hej. Mial dwie opcje i obie nietrafne niestety:
a)sedzia mogl,co zrobil, podyktowac rzut wolny posredni za przedluzanie gry
b)dostac zolta kartke co w jego sytuacji rownalo by sie z czerwona
Wiec gosc poprostu wiedzial co moze go za to spotkac i znow zbiera za swoja glupote!!!!
A wystarczylo by wybic jak najdalej ten kawalek swinskiej zasranes skory przed siebie jak najdalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brońcie go dalej. Przez niego już drugi punkt w plecy w tym sezonie... ma gościu coś z głową dla mnie.
Marcin bronil dobrze to ze sedzia to kurwa to nie jego wina
Czy któryś z napierdalaczy widział w jakimś meczu rzut wolny za przetrzymywanie piłki?
Jeszcze w doliczonym czasie.
Legia ten mecz MUSIAŁA wygrać i wygrała,
A że dzięki sędziemu.....
Nie pierwszy i nie ostatni raz.
Marcin w tym meczy dobrze bronił, nie jego wina że sędziowie na siłę starali się aby legia wygrała mecz każdy normalny sędzia puścił by grę ale w naszej lidze jest faworyzowanie drużyn. BRAWO MARCIN TRZYMAJ SIĘ !!!
Ja uczciwie powiem, że taką decyzję sędziego widziałem pierwszy raz w życiu. Mogę czegoś nie wiedzieć o przepisach, nie zmienia to faktu, że NIGDY nie widziałem odgwizdania wolnego za grę na czas bramkarza. Można dać drugą żółtą kartkę i w konsekwencji czerwoną. Wtedy na bramce musi stanąć któryś z zawodników z pola i takie sytuacje widziałem, nawet nie raz. To co się stało, w pale się nie mieści.
Natomiast co do Marcina Cabaja: grał przez cały mecz znakomicie. Absolutnie nie winię go za pogrywki z czasem w ostatniej minucie, wszyscy bramkarze to robią i trzeba było wyjątkowego skurwysyna sędziego, żeby tak zareagować.
Dla mnie osoby, mieniące się kibicami Cracovii i napierdalające na Cabaja i całą drużynę po takim meczu są godne pogardy
Marcin jesteś zwycięzcą tego meczu.
Brawo za skopanie bramki Ległej :)
Mógłby ktoś wkleić tą cała sytuacje chciałem zmierzyć ile to wszystko trwało, coś nie wierzę temu z C+ że 11sekund.
Marcin, takiego chce Cie widziec zawsze!
Byles rewelacyjny grales jak w transie ocena za dzisiejszy mecz jest 9 Twoje zaangazowanie, walka, zlosc i chec zwyciestwa byla taka jaka chce ogladac zawsze.
Determinacja- 10
Kurestwo tego przepisu polega na tym, że NIGDY SIĘ GO NIE PRZESTRZEGA.
Dobra, ok, brawo "sędzio" stechujfański, ale od dzis ze stoperem liczymy WSZYSTKIE sytuacje, w których bramkarze przetrzymują piłkę, we WSZYSTKICH meczach Ekstraklasy i robimy po każdym takim pomiarze i braku interwencji sędziego mejlowy nalot na Ekstraklasę S.A., C+ i resztę mediów, coś czuję, ze będzie takich sytuacji po 2-3 na mecz, a gwizdek żadnego sędziego nie zabrzmi już do końca sezonu....
co to ma wogole byc ? ;/ pzpn smie nas nazywac "bandytami" i wogole a to dopiero jest gowno ;/ mecz ewidetnie sprzedany.. nasi nie chcieli chyba wbic im tej bramki na 2:0 dziwna decyzja sedziego ;/ MARCIN BRAWO DLA CIEBIE ogolnie szacunek dla zawodnikow bo zostawili serce na boisku :) POLSCY sEDZIOWIE TO kUR*WY SPRZEDAWCZYKOWIE! tyle w temacie ...
A kto ustawiał mur ?
Piłka kopnieta po ziemi, obrońcy nie wyskoczyli, piłka nie podkręcona, i trafia do siatki.
Czas Cabaj sie skończyl nie dlatego że broni zle, nie dlatego że miewa wpadki, ale dlatego że przyciąga nieszczęcie, to własnie cabajowi wiecznie przytrafiaja sie jakieś klopsy, dziwaczne historie. Bramkarz musi miec także szczęscie Cabaj JEST BRAMKARZEM PECHOWYM.
pomijając fakt że wolny kontrowersyjny, to sam strzał był do obrony. Ani mocny, ani w okno, ani Cabaj się nie rzucił, i to jeszcze w ten róg w którym stał/stać powinien. Poza tym cały mecz nieźle z dużym szczęściem.
Cabaj broni sytuacje nie do wybronienia a w sytuacjach gdzie atmosfera jest napięta jak baranie jaja robi takie głupoty że pala mięknie .Legła miała wygrać a Cabaj dał bałwanowi pretekst do gwizdnięcia .
z sektora widać było jak na dłoni, że Cabaj źle stoi. powinien stać na linii, a łaził przed nią, i kryć jeden (długi) róg, drugi "powierzając" murowi.
nie mam już sił do tego gościa. Pilarza, kogokolwiek, ale nie Cabaja!
KNUR ZARAZ NA CIEBIE NAPADNĄ ZA TEGO POSTA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)