Widziałem 2 bramke , ja twierdze że jest bardziej winny jej utraty niż zawodnicy z pola.
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
Szukanie winnych? Cabaj w 17 meczach puścił 21 bramek. To żadna tragedia. Słabośc Pasów to mierna skuteczność ofensywy. Tylko 11 bramek... To nie Cabaj jest pierwszym do wymiany!!!
zeus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Widze nikt wczesniej nie widzial jego zachowania w
> stosunku do Urbanskiego w meczu z Legia???
>
> Nerwy EKIPIE TRZYMAJACEJ WLADZE na boisku
> puszczaja,teraz tylko test,czy wygra Majewski czy
> ich wesola ferajna,z ktorej chyba zaden nie
> znajdzie miejsca w pierwszej lidze.Ciekwe jak tam
> GWIAZDOR Dudzinski sie miewa;-)
Od Dudzia to sie odp...Jest to jeden z naprawde niewielu piłkarzy który osiągnął wiecej niż mu na to pozwalał talent i umiejetności.W przeciwieństwie do wiekszości umie wykorzystać zawartość czaszki.
Fajnie się czyta. Piszcie dalej, głębiej, mocniej
Cabaj był naszym najmocniejszym punktem w tej rundzie - więc się od Niego od..........
PAS:
[i]Szukanie winnych? Cabaj w 17 meczach puścił 21 bramek. To żadna tragedia. Słabość Pasów to mierna skuteczność ofensywy. Tylko 11 bramek... To nie Cabaj jest pierwszym do wymiany!!![/i]
Oczywiście. Zwalanie na Marcina jest błędne, żeby nie powiedzieć głupie.
Winna jest sprzeczna ze zdrowym rozsądkiem, chora filozofia przebudowy drużyny, za którą odpowiadają prezes i trener.
Przy pierwszej bramce - bez szans
Przy drugiej - nie powinien wychodzić do tak wysoko puszczonej piłki,Natomiast błąd popełnił Karwan,który NIE TRAFIŁ w wyskoku glową w piłkę.Ludzie - OGLĄDAJCIE DOKŁADNIE !!! Pomijam fakt,ile piłek Cabaj wybił.Przeciez bramkę ostrzeliwali jak na poligonie.....
Nienawiść do Stawowego i jego kopaczy czasem przysłania zdrowy rozsądek !
Cabaj jednak jest pajac!!!
On zapierd.lił przy drugiej bramce bo wyszedł i nie wyszedł,to właśnie w jego stylu.Proszę sobie przypomnieć choćby mecz z zeszłego sezonu u nas z ŁKS -em wyszedł i niewyszedł i Hajto zabrał 2 punkty............
Wiele by wymieniać,na linii jest super ale to za mało na rzemiosło golkipera..,.niestety
TEFAL Napisał(a):
> Cabaj jednak jest pajac!!!
o prosze ...
nie jestem osamotniony w swoich pogladach ...
:D
Za naszą bardzo słaba grę w tej rundzie jest odpowiedzialny cały zespół, ale jednym z największych winowajców jest Marcin Cabaj. To nie jest bramkarz na pierwszą ligę i nigdy nie był. Jego dobrych meczy w pierwszej lidze było zaledwie 10-15 %. Powołanie do Reprezentacji to czysty przypadek, bo akurat zagrał kilka równych meczów. Jeśli chcemy na wiosnę mieć dobry zespół to musimy zacząć zmianę od bramkarza. Za dużym zaufaniem darzony jest Marcin przez trenerów i nie procentuje. Cabaj dziękujemy, ale twój czas dobiegł końca !
Czas Pajaca w Cracovii sie skończył. Dotąd go broniłem, ale moja cierpliwość się skończyła. Niech idzie do 2 ligi bo w 1 go nikt nie kupi.
a mozna go bylo sprzedac do Holandii pare lat temu...
Czas Cabaja w Cracovi dobiega konca!!
Ta runda uwidocznila tylko to co bylo juz wiadome od dawna,co z tego ze wybroni jakas ciezka pilke skoro za momet pusci jakiegos farfocla:(
Marcin jest niestety tylko ligowym rzemieslnikiem, ktory na dodatek nie ma najmocniejszej psychiki,bo te jego bledy wynikaja po czesci z psychiki a po czesci w zasadzie w glownej mierze z braku umiejetnosci i takiego boiskowego luzu!!
Jak dla mnie i to nie tylko moje zdanie szanse powinien dostac Pączek
Uderz jeszcze raz Kuliga a pożałujesz !
Cfan Napisał(a):
> Jak dla mnie i to nie tylko moje zdanie szanse
> powinien dostac Pączek
a dlaczego nie od razu Szwec;)
Pączek ma do bramkarza ligowego tak daleko jak Majewski do Benhakera.
Ja lubię Cabaja. To bardzo wporządku bramkarz. Jeszcze Leo sie przekona
Khalid Napisał(a):
> Cfan Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Jak dla mnie i to nie tylko moje zdanie
> szanse
> > powinien dostac Pączek
>
> a dlaczego nie od razu Szwec
>
> Pączek ma do bramkarza ligowego tak daleko jak
> Majewski do Benhakera.
>
>
> Wejdź, kliknij brzuszek pajacyka
> i pomóż głodnym dzieciom +Ustaw jako stronę
> startową!!!!
> 10 meczy 8 porażek 2-a zwycięstwa 1-0. 5 goli.
> Czy to naprawdę tylko wina piłkarzy. A może to
> PAN NIE UMIE prowadzić drużyny piłkarskiej
> Panie Majewski?
Pączek nie jest rozwiązaniem jest to młody bramkarz, uczący się jeszcze swojego kunsztu i nie wydaje mi się żeby był podporą drużyny i pewnym punktem. My potrzebujemy bramkarza z prawdziwego zdarzenia, który jest ograny ma pewność i doświadczenie w tym co robi. Ze względu na naszą złą sytuacje w tabeli nie możemy dawać ogrywać się Pączkowi bo to nie jest miejsce i czas na to!
Marcin to mimo wszystko jeden z najmniej ważnych problemów, a bramkarza w klubie nie mamy lepszego!
Rownież nie uważam PĄCZKA za pierwszoligowego bramkarza,tak jak i nie uważam za niego cabaja.Jednak bez własciwej obsady bramki,nie ma chyba o czym gadac...
Jesli sie w Polsce nie uda szukałbym na Słowacji,lub w Czechach(to raczej wiekszy wydatek)
Pączek moze byc rezerwowym bo ktos Olszewskiego powinien zastąpic.
Merda-Podbeskidzie,Janukiewicz-Śląsk,Fabiniak-Widzew,Skaba-Legia (ciężko ale może jednak) ,Cierzniak-Korona
Jest w czym wybierać........
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)