Stary kibolu- ukłony, fakt długość może szokowoć.Ale jak w każdej bajce ważny jest morał ,pytanie jest jedno czy ktos już go zna.Jak ''czuje'' NASZEGO PREZESA TO JEST dopiero prolog, przed nami dłłłłłłługa lektura.
-
-
Trener Stawowy , Treningi , Sparingi, Forma i Taktyka drużyny (temat zbiorczy)
7 dni później
W grupie jest jednak jeden wyróżniający się piłkarz, którego trener Stawowy określił "faworytem z grupy młodych zawodników". - Nie chcę zdradzać jego nazwiska, ale jeśli dalej będzie się tak prezentował, to wiosną zagra na pierwszoligowych boiskach - nie kryje szkoleniowiec.
łoj, to Szczota już nie w łaskach?
stem-roller to właśnie Szczoczarz jest tym zawodnikiem...............żartowałem
nie podniecajcie sie o Rzucidle tez mowił ze nie bedzie sie bał wystawiac go w pierwszej lidze efekty widzimy
tak właśnie Rzucidło zagrał dobrze w sparingu z kmitą na prawej obronie po czym już nigdy ....
jaka tu motywacja i logika??
Pozgadujmy-moim zdaniem chodzi o Tatarę ale grającego w linii pomocy.
Tatara w ataku, albo Dzwonekw ataku.
Dzwonek ma 16 lat chyba...cóz Lubański wtedy już grał w Zabrzu (inna sprawa ,że Zabrze i w 9-e opedzlowaloby wtedy wiekszosc Polskich druzyn)
Stawowy dziś powtórzył w Radiu Kraków, że ma w drużynie jednego wybitnego juniora w wieku 17 lat. I będzie go chciał stopniowo wprowadzać do I ligi. To chyba nie o Dzwonka chodzi.
Nie dajcie się zwodzić. To temat zastępczy! Mydlenie oczu. A ze Stawowego taki znawca jak z koziej ... On to jako wybitny znawca docenił talent Piechny i innych. Olewajcie tę propagandę. My mysimy sie sprężyć i jakoś zadziałać ... Stawowy dmie w dudkę Filipiaka, a obaj jedno wiedzą.
4 dni później
Obozy przygotowawcze - w wykonaniu Cracovii - to nie tylko ćwiczenia i sparingi. Na najbliższym zgrupowaniu piłkarze Cracovii zapoznają się z nową pomocą taktyczną, która przyjechała wprost z Norwegii. Mowa o programie komputerowym do analizowania gry. - Jesteśmy chyba pierwszą drużyna w Polsce, która ma taki program. Dzięki niemu zdecydowanie lepiej rozpracowuje się przeciwnika - nie kryje Stawowy. - Program analizuje najczęstsze zagrywki i schematy danej drużyny. Będziemy mogli także analizować grę naszych piłkarzy. Każdy zawodnik dostanie do domu płytę ze swoją grą i sam sobie zobaczy, jakie błędy popełnia - mówi Stawowy.
Zadowolony z zakupu programu zdaje się być także prezes Cracovii Janusz Filipiak. - Tyle że na razie wszystkie zespoły zmieniają składy i program na nic się nie przydaje - śmieje się prof. Filipiak.
Obsługą programu będzie się zajmował specjalnie zatrudniony człowiek, który dołączy do sztabu Cracovii. W klubie na razie nie chcą zdradzić jego nazwiska. Wiadomo jednak, że przeszedł on kilkunastodniowe przeszkolenia za granicą. Program ma być też udostępniony hokeistom oraz juniorom Cracovii.
źródło:GW
No, takie połączenie "geniuszu" taktycznego Stawa z komputerem to może przynieść piorunujący efekt.Aż strach pomyśleć co się będzie działo w rundzie wiosennej,niech zatem drżą nasi przeciwnicy.
No, Wojtek niech sie lepiej ma na bacznosc, bo ten program moze go calkiem zastapic. Podobno ostatnia linijka kodu tego programu wyglada nastepujaco :
IF NOT sukces THEN "winę biorę na siebie"
hmm nasuwa mi sie jedno jak sie bedzie nazywało połaczenie Stawowego z tym super nowoczesnym komputerem co Kasparow z nim rywalizowa ?
a mnie najbardziej rozsmieszyło to:
"Obsługą programu będzie się zajmował specjalnie zatrudniony człowiek, który dołączy do sztabu Cracovii. W klubie na razie nie chcą zdradzić jego nazwiska. Wiadomo jednak, że przeszedł on kilkunastodniowe przeszkolenia za granicą"
my narazie wzmacniamy sztab są nowi ludzie szkoda że nie wzocniliśmy drużyny!!!jestem ciekawy kto będzie ustalał skład CRACOVII STAW czy komputer!!!
"Obsługą programu będzie się zajmował specjalnie zatrudniony człowiek, który dołączy do sztabu Cracovii. W klubie na razie nie chcą zdradzić jego nazwiska. Wiadomo jednak, że przeszedł on kilkunastodniowe przeszkolenia za granicą"
Ciekawe czy tym kims moze byc Chuck Norris?
[url]http://pilka.interia.pl/news?inf=710671[/url]
[b][color=white]K[/color][color=red]R[/color][color=white] A[/color][color=red]J [/color][color=white]P[/color][color=red]A[/color][color=white]S[/color][color=red]K[/color][color=white]Ó[/color][color=red]W [/color]!!![/b]
Jeśli to taka rewelacja - to po co tyle rozgłosu?
Nie wiem czy to jaja jakies, plakac czy sie smiac to jeszcze trzeba zatrudnic wrozke
,acha i koniecznie na lawce rezerwowych musi byc szaman z kozlem jak kiedys
na mistrzostwach swiata zrobil kamerun i napewno tego w lidze nikt miec nie bedzie!!
W siatkówce takie program analityczny jest już standardem. Tu ma chodzić o analizę najczęstszych zagrywek i schematów przeciwnika, ale pewnie można tu analizować również własne błędy.
Mnie zastanawia tylko jedno: po co analiza taktyczna rywali, skoro my i tak zawsze "gramy swoje" i skład nie jest zestawiany pod kątem aktualnego przeciwnika? Czyżby zmiana?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)