1:3 :D
Ps. Gratuluje temu ktory skasowal mojego posta
-
-
TYPUJEMY WYNIK DERBÓW !!!!!!!!
3:0
Bojar, Drumlak, Bania (niekoniecznie w tej kolejności)
Do boju CRACOVIA !!!!!!
A mi się niestety śniło że przegramy 2 - 1 i stracimy drugą bramke samobójczą w końcówce spotkania :(
Ale to sen, a tak na serio to sądze że może być remis albo ktoś wygra jedną bramką!
Wierze że to my będziemy!
hhheeeeeeeeejjjjjjjjjjj hhhhhhhhhhheeeeeeeeejjjjjjj CRACOVIA!
0:3
Jest ankieta na Interii.
Pasiaki, do roboty !!!
1-0
3-0 trójka do zera, i żegnamy wiślackiego frajera
1:0 Węgrzyn
trójka do zera CRACOVIA żegna frajera !!!!!!
1-0 Dla Cracovii!!!
Czy różnica między nami i TS jest większa niż między Chelsea i Liverpoolem? Nie? No to po O:O na stadionie im. generała Baryły u nas 1:0 dla Pasów!
Lepiej wygrać bo przy bramkowym remisie oni beda mieć lepszy bilnas bezpośrednich meczy.
A na koniec jak bedziemy mieć tyle samo punktów co oni to przegramy Mistrzostwo :)
(Grunt to zdrowy rozsądek) :)
0:3
Frankowski, Zieńczuk, Błaszczykowski
0 - 0 ... niestety taka pogoda i nic nie wpadnie ...
1:1
9' Bojarski
78' Frankowski
2 : 2
ja stawiam na 1:0 po ciezkich bojach i napietej atmosferze na plycie. tym razem GIZA.
Tylko wysoka wygrana Pasów wchodzi w grę... Może wkońcu Moskała się przełami... Stawiam na 4:1 dla Cracovii!!!
Hat-trick Moskały byłby wspaniały!!!
Miałem bardzo dziwny sen. Wisła strzeliła sobie samobója, ale gol zaliczony był dla nich. Na naszym sektorze tylko ja podskoczyłem, ale szybko zakumałem, ze to pieski sie cieszą:)
No ale na zdrowy rozsądek 3 wyniki stawiam:
0:0
1:1
2:1 dla Cracovii Kraków
E tam, tak naprawdę to będzie 27:1 (do przerwy 14:0). Bramkę dla Wisły strzeli w 89. samobójczo Baster z litości i w duchu pojedniania :)
HEJ PASY GOL!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)