kkk: o paleniu szalików miałem niedawno rozmowę z Twoim kolegą ze Strefy - chyba w innym tonie, niż oczekujesz.
Z Twojego bezcennego zestawu tylko jedna rzecz była śmieszna (o odznace gts-u - wzorowane na odznace zms-u). Reszta - no, żenada. Podziękowania dla Modów.
-
-
APEL!!! Do kibicow z sektora "C"
O doznace gts-u to mi ktos podeslal, nie slyszalem tego wczesniej.
Wiem jakie moj kolega ze strefy ma zdanie na ten temat, nie mam nic przeciwko jego zdaniu ale jak czytam nie ktore wpisy tutaj to normalnie mna telepie, a jak sie to skumuluje wszystko to powstaja take posty jak te kilka wyzej. Wsumie to sobie robie od jutra przerwe z tym forum bo zacznie sie napiecie przed meczowe, a po derbach bez wzgledu na wynik bedzie kociol. Jeszcze bym napisal za duzo obrazil ludzi ktorych daze jakims tam szacunkiem, a nie potrzeba mi tego.
dokładnie takie mam zdanie jak kkk na to wszystko i naszczęście takie zdanie ma większość ludzi chodzących na mecze, narazie tylko częsci sie popierdzieliło w głowach i może to nie jest zaraźliwe...
Co do spiewania na sasiadke...
osobiscie nie spiewam, ale na derbach no coz gramy z wisla a nie z zaglebiem czy gornikiem wiec w piatek raz zaspiewam i ja.
KKK nie mogl znac tego wierszyka o odznace zms-u, bo... cosh - urodzil sie, gdy ta organizacja juz chyba dogorywala, z reszta pod zmieniona nazwa;-) Ale zyja ciagle tacy, ktorzy wierszyk znaja, czasem w kibelku rymuja, powspominaja i podsylaja;-)
Jak jeszcze im sie cos wesolego, acz bezczelnie zlosliwego przypomni to podesla;-) Teraz ida spac... Dabie ogarnia sen...;-)
brakuje strasznie "wczoraj obiecalas mi na pewno"
No ale jak trzeba to zaśpiewać to nie ma kto i strasznie cicho wychodzi..!
Pamiętam jak na początku lat osiemdziesiątych leciała "moja jedyna miłość...." to przy słowach: klubie klubie... ciary łaziły po całym ciele i słychać nas było do Huty
[URL=http://img66.echo.cx/my.php?image=stadion4pf.jpg][IMG]http://img66.echo.cx/img66/7876/stadion4pf.th.jpg[/IMG][/URL]
. Docent, kkk84 - ja bym prosil, zeby nie sugerowac tutaj jakie jest moje zdanie i gdzie swoje zdanie wypowidam, bo tak sie sklada, ze swoj poglad na te sprawy mam, ale napewno nie przeczytacie go nigdzie na forum, bo rozmowa na takie tematy w gronie ludzi, ktorzy i tak nie maja na nic wplywu jest dla mnie osobiscie bez sensu. Mozemy sie tutaj spierwac, udowadniac sobie, przekonywac sie, oburzac, dogryzac i dokazywac, a prawda jest taka, ze bedzie tak jak bedzie i niewielu tu takich, co maja realne szanse na wplyw na rozwoj sytuacji. A nawet gdybysmy wszyscy doszli do jakiegos wniosku i ustalili cos miedzy soba, to w dalszym ciagu jest nas tutaj moze 10% ogolu stadionowego, wiec i tak za malo. Poza tym prawda jest taka, ze doping na Kaluzy jest wtedy dobry jak jest spontaniczny i podyktowany sytuacja boiskową. Pamietacie baraze ? No wlasnie to byl doping. Bylo o co grac, bylo sie z czego cieszyc. A jutro wystarczy ze nam Wisla strzeli bramke i zobaczycie co to znaczy spiewac anty.
A do moderatorow - w sprawie tego ze kkk84 wam ............. forum ( wykropkowane to slowo ktorego nie pamietam, a nie chce mi sie szukac nagorze ). Nikt z nas bynajmniej nie chce, zeby z Waszym forum stalo sie cokolwiek zlego. Mozecie mi wierzyc. A kkk84 wkleil tylko przyklady piosenek anty - bo antydopingowac tez trzeba umieć. I szczerze mowiac wole antydoping urozmaicony, a naprawde repertuar nie jest maly, niz 90 minut "Wisla to stara"...
I na koniec jeszcze raz prosze o nie pisanie jakie sa moje poglady. Na strefie nie pozwalamy na napinki, bo taka jest nasza polityka, a nie dlatego, ze takie sa nasze poglady, bo w nich akurat czasem sie z kkk84 niezgadzamy, co wcale nie przeszkadza nam wypic wspolnie browarka :) Bo i on i ja serce mamy w pasy.
No i z konkretnego tematu (jednego z tych pozytywnych- nielicznych ostatnio....) znow zrobila sie jakas zenujaca przepychanka...
Ja proponuje zaspiewac gdzy strerzlimy bramke "Koniec jazdy bialej gwaizdy" :)
hmmmm, dobre... :)
to jest dobre po meczu:)
Koniec jazdy bialej gwiazdy jezus maria alez to jest nie w duchu pojednania!!;)
pomysl dobry
pisałem o tym już w grudniu:)
tylko oby była ku temu sposobność!
Może być niezła zadymka, ponieważ pieski wyrabiały sobie identyfikatory nasze i kupowali bilety. Niech no który zasiądzie obok mnie, nie ręcze za siebie. Brać Pasiasta niech zerka czy jakiś przybłęda się nie pląta na sektorach.
JUTRO MIAST BĘDZIE PASIASTE.
DUMĄ KRAKOWA CRACOVIA.
EPT wszyscy musimy wiezyc ze sposobnosc bedzie:)
Arro twoj pomysl tez moze bys mi sie podoba:)
czy na meczu bedzie wisiala flaga, oczyscmy krakow z wislackiego scierwa?
Panowie, nie przesadzajcie z tymi napinkami. Wiślak obok mnie? Kupił bilet, zasponsorował nasz klub? No i świetnie.
hehehe zasponsorował nasz klub dobre :) a moze zabrał miejsce jakiemuś pasiakowi... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)