Znowu po pięknej grze przegraliśmy. Znowu pierwsza brama po błędzie Bastera. Znowu 100% Bani i Moskały. Gdzie te puchary z taką grą
-
-
Groclin-Pasy 3:1 co dalej??
Basterka bym zostawił w spokoju, ale Moskała nie miał dziś najlepszego dnia. A Baniowy niestety waży tyle co ja, przy tym samym wzroscie, tyle, że ja bieganiem na życie nie zarabiam, i to niestety widać - tak patrząc na mnie jak i na Baniowego...
pmx wreszcie to ktoś napisał , zaraz ktoś sie odezwie że gość w 1 lidze uwalił 9 bramek.
Te pare minut Wacka tak mni naładowało że jestem w miarę spokojny o naszą stronę lewą na najbliższe pare lat .
Awaria - nie pierwszy pmx :] o wadze Piotrka sie rozpisywalem wczesniej - i zaraz bylo ze przeciez strzelil 9 bramek :)
Nie ma ratunku Red Man :) nic nas juz nie uratuje.
dalej juz tylko placz i zgrzytanie zebów.
szybkilopez - ale Ty chyba nie pisałeś, że on waży i mierzy tyle co Ty? :D
odpowiedź na durne pytanie założyciela wątku - JAJCO GRAMY DALEJ!
Dla Astona ( nie ja durnie podbijałem bębenek dotyczący pucharu medialnie jesteśmy mistrzami Polski w wypowiedziach Stawa a jak wygląda gra weryfikuje boisko)
o wadze mowilem :D
no tak pamietałem :D
ps jak dzis walne ze 4 dodatkowe piwska to o ten 1 kg bede cięzszy :)
Pierwszą bramkę rzeczywiście zawalił Basterek. Zobaczcie na powtórce. Miał czas żeby powrócić i nie pozwolić zacentrować Sokołowskiemu. Ale się zagapił. A Skrzynia wogóle nie przeszkodził Ślusarskiemu w oddaniu strzału głową.
Drugą bramkę zawalił Arek Baran. Fatalne podanie do przeciwnika w środku pola, potem niepotrzebny faul, bo już by nic z tego nie było. A i Marcin Cabaj mógłby przy tym wolnym rękę dalej wysunąć.
Panie trenerze Stawowy, jak to się dzieje, że Kaziu Węgrzyn kryje Sikorę? Przecież to jakaś totalna bzdura.
Arek i Marek zrehabilitowali się przy bramce strzelonej przez Piotrka. Piękne prostopadłe podanie Barana do Bastera i dośrodkowanie do Gizy.
A wy znowu to samo k*rwa a nie pomysleliscie ze Groclin gral u siebie i jest v-liderem ekstraklasy. To byl dobry mecz i mysle ze z gry Pasów powinnismy byc zadowoleni !!! Jakbysmy grali w LM to byscie liczyli ze odrazu z Chelsea albo Bracą musimy wygrac :/
nie dziwie sie ze zawsze nas nazywano "zydowskimi płaczkami".
NA JEDNYM PRZEGRANYM MECZU ŚWIAT SIE NIE KOŃCZY!!!
ale patrząc na to jak wisła dzisiaj wyszła to optymistycznie nie można być nastawionym. Pomimo wszystko wierze ze stać nas na to żeby powalczyć z pieskami!!!
ej Blady Niko !!! czy ty kiedys grales w pilke? to ze baseter sie spoznil to pikus, ale jak gosc biega sam po 5tce to chyba ktos powinien przy nim byc!!! wg mnie skrzynia, a przy drugim golu to pomijac fakt kto faulowal i od kogo sie zaczelo to gol w 100% dla cabaja, dostal w swoj rog, a trzeci gol to znowu skrzynia :( przykre to ale prawdziwe
A co ma być niby dalej? Mecz w Wisłą podobno gramy niezadługo. Ja bym tam po dzisiejszym nie tragizował - trochę nie wyszło i już.
Komu marzą sie puchary cele muszą być wyższe tylko ludzie małej wiary uważają ze mistrszostwo rodzi się z dobrej chęci. Zamaiast plucia na siebie przeanalizujmy dlaczego jest tak dobrze jeżeli jest tak zle ( chodzi o puchary UEFA )
CRACOVIA to my wszyscy, a nie TY
Przegralismy
To był meczyk do zremisowania nawet
ale czegos nam brakło
Taki nasz cracoviacki los.
Porazka to oczywiscie lipa ale szukajac plusów widze takie...
Zimny prysznic (nie jestesmy tacy zajebisci i moze to podziala jak spręż)
W dwumeczu jednak jestesmy lepsi o Groclinu :-)
Debiut w I lidze Tomka Wacka i to było dobre 12 minut :-)
Mecz z Groclinem to juz historia i teraz patrzymy na kolejny mecz
Po prostu trzeba wygrać w piątek i tyle :-)
Tak apopos ogladałem mecz w knajpie, w której w przerwie pojawili sie
Głowacki, Baszczyński...
za chwilę Żurawski... Kłos, Majdan
Przygladali sie meczowi dosc uwaznie,
a wiec chyba zdaja sobie sprawe z powagi sytuacji...
i tego co sie bedzie dzialo w piatek
Jak wygramy to jak dla mnie juz nic nie musimy robic do konca sezonu :-)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Pierwszy Mistrz Polski (1921), Jedyny Mistrz Galicji (1913)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
Ale teemat.
Rok temu płakaliśmy po Tłokach, dwa lata temu po Koronie - ja nie mogę - świat się wali, czy co?
Na razie mamy "pół-pucharowe" 4-miejsce.
Przed sezonem większość pisała, by się spokojnie utrzymać - tak dla przypomnienia.
Dziś mamy nad barażowym miejscem 13 pkt przewagi na 6 kolejek i byt spokojny jak u mamy.
eee tam, klaros. fajny temat ;-)
każdy Pasiak musi troche tego włosa podzieć na czworo, a nawet na ośmioro
ja uwazam, ze jakimś fuksem wśliźniemy sie na puchary, nie wiem czy "przez zdobywce PP" czy przez Intertoto
ale wśliźniemy
a ile wtedy będzie można pomalkontencić!! czego sobie i Wam życzę ;-)
Fajnie by było,tylko czy wtedy glównie bedziemy mówic o fuksie.Aby nie zapeszać nie piszę o rzeczach oczywistych,bo przecież licho nie śpi.Tylko przecież nasze Cracoviackie malkotenctwo trzymało nas paredzieśiąt lat w niebycie.PASY dlatego są wielkie bo ludzie nigdy oniej nie zapomnieli i zawsze o niej mówili.
CRACOVIA to my wszyscy, a nie TY
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)