miluś ty walnięty w czerep ....... !!!
a tym myślisz że po co ludzie chodzą na mecze ? żeby sie między sabą napier.al.ć i wyzywać ??
znasz wogóle wczorajszy wynik i kto strzelił bramke (tylko nie patrz teraz do gazety lub na net) ??
interesują was tylko burdy i lanie sie po mordach,sam jesteś prawdziwym mężczyzną skoro łazisz z 30 kolegami i lejecie dzieci,kobiety,starców i to na własnym stadionie !!!
lecz sie na nogi bo na głowe to już dawno za późno ....
aha i nie zdziw sie jak na następnym meczu dostanie w ryj z buta bo stałeś akurat w niewłaściwym miejscu o niewłaściwej porze,napewno by ci to pomoglo i może zastanowiłbyś sie nad swoim jakże nudnym i nic nie wartym życiem .....
-
-
Gdzie byliście 3 lata temu ?
Milus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pikniki, skoro tak odgrażacie sie na "bandytów
> którzy biją dzieci i starców" to gdzie byliście
> wczoraj? W kolejce po kiełbaske? Było sie postawić
> tak jak to teraz robicie i załatwione. Pieprzenie
> że sie chodziło 30 lat temu na Pasy to sie ma
> teraz jakis mandat czy immunitet - śmieszne.
> Polecem najpierw wypróbowanie swojej siły
> argumentów na swoim sektorze. Na C jest baardzo
> dużo "bandytów". Do roboty gamonie. Najwyraźniej
> wczoraj bronili waszych racji tylko starcy i
> dzieci, wy "prawdziwi mężczyźni", heh.
Niestety nie byłem wczoraj na meczu, ale nawet gdybym był nie próbowałbym siły swoich argumentów w sposób proponowany przez Ciebie. Nie dlatego, ze mam 38 lat i przychodze na mecze z 12 letnim synem, a czasy napierdzielania się mineły dla mmie mniej wiecej 20 lat temu, tylko dlatego, że mam inne argumenty i w przeciwienstwie do gówniarzy uważam, ze za sowje czyny ponosi sie konsekwencje. Szkoda, ze wielu z tych 'napalonych' i nawalonych małolatów przekonuje sie o tym dopiero w areszcie.
ps. do czego Ty chłopie nawołujesz? zastanowiłeś się w ogóle?
.. no gdzie byliscie wczoraj ?? teraz jestescie moci przed komputerem ?? wczoraj trzeba bylo cos powiedziec do tych ktorzy bili dziadkow!! ..
marek czegoś tu chyba nie załapałeś .....
najpierw czytaj później myśl a dopiero na samym końcu pisz !!
Ja trzy lata temu?
Nie wiem - ale napewno chodziłem na Cracovię... no ale to w zupełności nieistotne nie będę się licytował z ludźmi którzy śpiewają piosenki nie znając ich słów - bo gdybyś chodził zawsze na Pasy to wiedziałbyś jeden z drugim że śpiewa się "ten GTS" na końcu Waszego hymnu a nie "ten Wasz TS" (co to za gramatyka? - Towarzystwo jest rodzaju nijakiego stąd winno być "to Wasze TS") - podobnie jak śpiewanie w drugim hymnie ("Bo w nienawiści...") "Wisła krakowska" - jest także profanacja orginalnego tekstu gdzie od zawsze było "Wisła zomowska" (dopuszczalna wariacja "Wisła ormowska") - ogólnie rzecz biorąc wczoraj mieliśmy do czynienia z "festiwalem piosenki antywiślackiej" (prawie jak Kołobrzeg) szkoda tylko że tak ograniczony repertuar powodował znużenie nawet u wykonawców którzy coraz z mniejszą werwą wykonywali jeden i ten sam przebój...Tak przy okazji piosenek antywiślackich jest sporo więcej ale widać akurat nikt z organizatorów akcji - w końcu od niepamiętnych czasów kibiców Cracovii - ich nie znał - ciekawe... nie będę wnikał...
Generalnie mi nie przeszkadza - śpiewajcie sobie... byle poprawnie
Mi nie przeszkadza nic nie stadionie - oprócz ograniczania mojej wolności, a moją wolnością jest moje powstrzymanie się od śpiewania antypiosenek na Wisłę podczas meczu z Zagłebiem Lubin, mam prawo nie mieć ocoty? mam! Wy sobie śpiewajcie ale dajcie mi spokojnie przeżywać mecz na swój sposób...
nie życzę sobie być wyzywanym od kibiców sukcesu, od gejów, transwestytów, cweli i tym podobnych, nie życze sobie żeby mnie odsyłano na Reymonta, nie życzę sobie żeby ktokolwiek mówił mi że jak chce mecz oglądać to żebym sobie kupił Canal+ bo ten stadion, ten klub jest tak samo mój jak kogolwiek innego identyfikującego się z tym klubem i jest na nim miejsce dla wszystkich, tylko musza się wreszcie zacząć wzajemnie szanować...
Jeden z organizatorów akcji na pytanie gdzie był jak byliśmy w Sanoku na hokeju w cztery osoby nie potrafił mi odpowiedzieć na takie pytanie i ja teraz pytam - gdzie byliście kiedy Cracovia grała w hokeja w pierwszej lidze? Czemu wtedy nie jeździliście? W końcu "Cracovia to Wy" więc rozumiem że cała Cracovia? Tak to było trzy lata temu jak do Bytomia pojechaliśmy w trzy osoby, jak do Opola pojechaliśmy w trzy osoby, jak w Oświęcimiu byliśmy w 5 osób - gdzie byli Ci wspaniali wielcy kibice którzy teraz mnie wyp...ją na Reymonta?
I teraz kwintesencja tego wszystkiego - jestem człowiekiem ugodowym , nie będę nawoływał do linczu jednych bądź drugich, nie nawołuje do zaprzestania antydopingu, jak komuś się chce to robić niech to robi, ale niech uszanuje wolę innych, któryz tego robić nie będą... a tak naprawdę to już to nudne jest... co chyba sami wczoraj stwierdziliście coraz ciszej śpiewając "szlagier" naszego stadionu, który niczym piosenki Britney Spears z pierwszego okresu kariery (np. "Sometimes") coraz bardziej traci na świeżości i staje się raczej nudnym przerywnikiem w dopingu który naprawdę [b]był[/b] coraz lepszy...
pozdrawiam wszystkich bez wyjątku i zapewniam że mój post nie ma żadnego związku z:
"mszą pojednania", "ideą pojednania", a także śmiercią Papieża. Moje poglądy mimo tego pozostały niezmienione...
1. od chronienia obywateli jest policja
2. od chronienia kibiców jest ochrona, a jak nie daje sobie rady, patrz pkt.1. w żadnym wypadku nie można powiedzieć, że od ochrony kibiców są bandyci, patrz pkt.3
3. a miejsce bandytów jest w więzieniu
łopatologicznie Miluś: ja płacę za mecz niemałą kasę, i chcę go obejrzeć w spokoju. obowiązkiem klubu jest mi zapewnić bezpieczeństwo, od chronienia mnie i innych są ochroniarze, którzy dostają za to pieniądze. dlatego jestem tak wk..., bo ochronia nie zrobiła chyba nic, żeby bandytów spacyfikować
postfem - trzy lata temu hodziłem na hokej. Wiesz Ciebie tam wtedy nie było. Było fajnie jak dla kogoś kto lubi hokej. Potem jak zaczeły się wyniki to zaczęto regularnie (po ostatnim ważnym meczu) zamykano lodowisko. Wiesz, czasem mysle sobie że lepiej było jak was nie było.
Co by to było, gdyby was nie było?
Co by to było?
Żle by to było?
Dobrze że jesteście
hehe :D
.... dziekuję ci, merci, że jesteś tuuuuuu..... :-)))
napierd... sie z psami po za stadionem i nie srajcie do wlasnego gniazda
mg-jesli chodzi o TYCE to tyle co on zrobil dla CRACOVII to ty i caly sektor C niezrobicie do konca zycia a wiec nieosmieszaj sie z tymi banami.
Jak ban dla napinaczy to 1/2 forumowiczów go powinna dostać, np taki RAF_jedynka który śle pryw. wiadomości z napinkami.
A Tyca chyba nie należy do napinaczy.....tylko do konkretnych osób.
MG
Panowie - spokoj! mg tez!
TYCA - nie rozśmieszaj mnie, przed nikim poza psami nigdy w życiu się nie ukrywałem. Chcesz coś ode mnie to napisz na priv, podam Ci telefon.
Uważam, że fizyczne groźby pod adresem innego forumowicza powinny być eliminowane z forum a ich autorzy "nagradzani". Tyle.
a zreszta........
Mielec ja nie chce nikogo usówać
tylko wkur w ia mnie opcja nawalania ludi którzy sie nie chca bić
i nie chodzi mi tu tylko o hoolsów Cracovii tylko o wszystkich hooliganów z całej Polski
nie mam nic przeciwko ustawką jest to sport jak każdy inny ale opcja z obijaniem bezstronnych jest chora
a co pytania co by z was zostało
to wiedz iż wielbimy Pokój ale i bronić sie umiemy
Ja mam tylko jedno pytanie....
Kto trzymał kibicowsko Cracovię przed czasami Comarchu?
[img]http://img246.echo.cx/img246/4235/18up.jpg[/img]
cracov Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panowie bez Arki i Kolejorza nic nie
> znaczycie w ogólnopolskiej lidze chuliganów
> !!!!!!!!!!
Nie ośmieszaj się ( z dwóch powodów ) :
- powiedz mi na iluż to awanturach na meczach Cracovii ( wyjazdowych czy też w domu ) brali udział koledzy z Poznania i Gdyni ?
- w lige chuliganów to bawią się Tobie podobni internetowi smarkacze ( i niekoniecznie chodzi mi tu o wiek ... )
> I jeszcze jedno prostaczki znam bardzo wielu
> kibiców, którzy chętnie dali by wam po pysku
> !!!!!!!! Tylko do tego nie dojdzie - wiecie
> dlaczego ?????? bo jesteście cykorami, którzy
> działają tylko w grupie !!!!!!!!! Na solo nikt z
> was nie odwarzy się wyskoczyć !!!!!!!!!
Pewny jesteś ? To zapraszam przed meczem z Lechem ( będę pod Algą ) - podejdź do nas ( chyba wiesz do kogo ? ) i przedstaw się ksywą z tego forum ( weź ze sobą tych kibiców, których znasz i którzy maja ochotę dać nam po pysku, sprawdzimy czy skończy się tylko na ubliżaniu i "straszeniu" za pomocą klawiatury )
> Zobaczymy na wyjazdach - jak bedziecie jeżdzić w
> grupie 50 osobowej i będą was wszyscy klepać
> !!!!!!!
Mam nadzieję, że pisząc to zdajesz sobie sprawę z tego jak smieszny jesteś.
> Acha i jeszcze jedno: ciekawe, kiedy wygraliście
> jakąś poważną ustawkę ?????? (nie mówie tu o biciu
> małolatów, dziadków, i swoich kibiców) - kiedy co
> ???? musiało to być bardzo dawno !!!!!!!!
Powtarzasz się - gdzies tam piszesz, że jesteś obeznany w temacie ustawek - skąd, z Internetu, TV, gazetek ? No zapewne fachura z Ciebie nie z tej Ziemi ... Skoro jesteś tak świetnie zorientowany w tym temacie to nie zadawałbys takiego pytania bo odpowiedź jest dość prosta ( jakos nikt nie skorzystał z zaproszenia - no może raz, czy dwa, ale nie doszło do starcia z przyczyn niezaleznych - nie wyczytałes o tym nigdzie ? )
> RZYGAĆ MI SIĘ CHCE !!!!!!!!!
To zwymiotuj wreszcie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)