A i jeszcze jedno:
Idealny sobie termin znalezliscie na robienie podzialow na stadionie i zalatwianie tego typu spraw. Tuz przed derbami...
Pogratulowac...
Nie lubicie "Wisla to stara...". A lubicie "Jestesmy u siebie..."??
-
-
To jakas paranoja...
Taaaa... dzięki - rozumiem, ze JG też będzie szukał kompromisu...
Czy ja trzymam z Wisłą?
To, że ich nie chcę mordować, lecz darzę neutralną niechęcią ma być mi poczytane za błąd życiowy?
Ja też DSS od nich kiedyś kilak razy oberwałem.
Na szczęście w czasach kiedy kończono na paru kopach a nie na sprasowaniu czaski lub dzierganiu nożem.
Zdaniem JG powinienem żywić dozgonną nienawiść, a po co? Może po prostu więcej szacunku się sobie samemu człowiek okaże, gdy ich po prostu oleje...
Tak i ja czynie.
Jak ma być kompromis DSS, to niech przynajmnie zniknie ta durna pieśń, po której potrzebne wiadro na wymioty.
Czy nie można wymyśleć czegoś innego?
To po prostu nuży... Po prostu.
Jak się to słyszy to już nic się nie nasuwa innego jak "No nieeeeeeeee, znowuuuuuuu"
Ileż gracji jest w innych fajniejszych tekstach, czyż nie?
A zresztą, zrobię to co zawsze, JG zrobi co będzie uważał za stosowne, Zarząd też i może przyszłość pokaże co z tego wylezie. Może.
Ferenc, czy Twoje hasło odnosi się też do Ciebie?
nie pddoba ci sie spiewanie na wisle to nie spiewaj ale nie musisz oscentacyjnie gwizdac, ich to tak samo bulwersuje jak ciebie spiewanie na wisle, to wy tego nie umiecie zrozumiec...ze skrajnosci w skrajnosc ehh
DSS - wiesz ja też widziałem małolatow, którzy wrzeszczeli (co wrzeszczeli - mnie to nie przejdzie). Ale bicie swoich? W taki sposób? I dlaczego?
Można ludziom przypominać że mają dopingować ale nie w taki sposób. Wydaje mi się (bez obrazy) że jesteście ( bo z twoich wypowiedzi wynika że jesteś powiązany z Tymi co lali) na drugim końcu paranoii zwanej "Pojednanie dla Papierza".
Nie chce obrazić nikogo, a w szczególności szargać pamięci po Świętej Pamięci Ojcu Świętym. Idzie mi o to że z jednej strony są Ci którzy wołają W.... PASY H.. , a z drugiej Wy. Wiesz ja jestem jakoś w środku. Chciałbym spokojnie idąc z meczu wejść do knajpy ( mieszkam w centrum), pożartować ze znajomych którzy są za wisłą(sic) - OT WSZYSTKO.
Wydaje mi się że po to była ta msza. Pokazać innym że Człowiek który stoi koło mnie może mieć inne poglądy ale to nie znaczy że ja mam go zabić. Wydaje mi się że to właśnie przebijało przez nałke Ojca Świętgo, Szacunek dla Człowieka.
Co mali z niej zrobili to zrobili. Ale bicie staruszka? Pyskówka do Musiała?
To nie ma sensu. Dla normalności i spokoju zgodzę się nie śpiewać "wisła to ..........".
I jeszcze jedno w tej akcji szło o to aby pokazać że jak ktoś idzie w szalu na rozbuj to reprezentuje TYLKO siebie. Czytając te posty myślę że coraz więcej osób to rozumie.
klaros - nie napisałem, ze akurat ty wolisz trzymac z wisła i to ze nie spiewasz oznacza zes Judasz i ze masz spierdalac ze stadionu. Nie nie nie, ja napisałem, ze ludziom tak zadymiło w czachach, ze wola przysłodzic wisle niz nie prowokowac (nerwowych i narwanych) hooliganów. Nie pisze, ze wszyscy maja spiewac, ale nie prowokujmy sie nawzajem (pasiak pasiaka) i nie rznijmy sztucznego pojednania. Skoro nuzy was ta piesn to moze, troche old schoolu i "Na dnie wisełki lezy topielec";););)
KOTU - mylisz sie bo w zadnym wypadku nie jestem powiazany z ta akcja. Uwazam ja za obciach i sprzecznosc.Ja mowie tylko, ze to sprowokowane jest przez pojednanców, którzy własnych hooliganów na necie gnoja, a z wislakami wiaza szaliki!!!
Mysle, ze najrozsadniej byloby gdyby ludzie chcacy spokoju odcieli sie od hooliganów, a nie pokazywali na meczach i na necie jak to ich takie prostackie zachowanie nie bulwersuje, drazni i jakiej to oni odrazy do nich nie czuja
Ty nie napisałeś, ale wczoraj dostałem do zrozumienia, ze mam jednak wyp.ze stadionu.
Wystarczyło, ze takiemu jednemu powiedziałem, ze mi się ta bzdura nie podoba i że nie on jest od decydowania, czy mam przychodzić, czy nie.
Co to jest "przysłodzić" Czy ktoś śpiewał o jakiejś zgodzie na naszym meczu? Czy alternatywą dla antydopingu był jakiś doping prowiślacki? Jakoś nie słyszałem... Czy to jest słodzenie?
Dobra, pożywiom uwidim. W sobotę znowu czeka nas wesoły wieczór...
klaros - ja tez nie mowie o meczu, ja mowie np. o Forum naszym ukochanym, myslisz, ze hooligani go nie czytaja. Tu hooliganów sie wyzywało ostatnio od napakowanych idiotów ze sterydami zamiast mozgu, a z kibicami wisły mowiono o wzajemnej sympatii o tym jak to by chcieli zgody. Moze rzeczywiscie słodzenie to nieodpowiednie słowo, ale jestes na tyle bystry zeby domyslec sie o co mi chodzi.
Jezuu Mg nie klnij!! znizasz się przez to do poziomu ''bezmózgich sterydów'' z D
Wyzwiska na stadionie ci przeszkadzają a na forum sam kogoś wyzywasz..............
No to mamy reakcję Klubu:
[b]Oświadczenie Zarządu MKS Cracovia SSA
[i] reszta tutaj [url]http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?1,1202327[/url] - sorry Rock [/i]
Tak napierdalaliscie Wisłę piosenkami ze przez to prawdopodobnie nie wejda wogole na derby. (pkt ostatni)
[url=http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?1,1202327]UWAGA TEMAT O OSWIADCZENIU ZARZADU TUTAJ[/url]
Romper Stomper Napisał:
> Jezuu Mg nie klnij!! znizasz się przez to do
> poziomu ''bezmózgich sterydów'' z D
> Wyzwiska na stadionie ci przeszkadzają a na forum
> sam kogoś wyzywasz..............
Klnę jak szewc, ale tylko wtedy kiedy ma to uzasadnienie.
W tym wypadku ma!
Nawet czasem w mordę walę...
Niestety nie mam czasu czytac wszystkich wypowiedzi. Moim zdaniem ludzie w jakikolwiek sposob poszkodowani na tym meczu powinni zglosic to na policje i do sadu. Winnych mozna na pewno zidentyfikowac w czym pomocny powinien byc pan
Misior, ktory te stadionowe smieci podobno zna (Az dziwne i jesli to prawda ow czlowiek powinien odejsc z klubu). Prawo musi byc przestrzegane, a nietykalnosc osobista jest prawem naczelnym.
''Klnę jak szewc, ale tylko wtedy kiedy ma to uzasadnienie.
W tym wypadku ma!
Nawet czasem w mordę walę..''
To sądzę ze pewne ordynarne piosenki na naszego największego wroga >> gts są uzasadnione.
DSS - zadowolony??
Jest już oświadczenie na głownej. Mam nadzieję, że nie jest to tylko kolejne oświadczenie a także zawarta w nim jest jakaś wola detrminacji w walce ze zbydlęceniem tych co nie bardzo rozumieją co to CRACOVIA. Więcej rozpisywąc się nie mam zamiaru. Zostało już tu tyle powidziane przez m.in. Klarosa, mg etc., że mi się już nie chce wypowiadać. Ogólnie żenua i to tyle w temacie.
P.s.
Niech Ci koleżkowie, którzy tak szermują słowem nie wypowiadają się na tyemat Basztowej i ratowania Pasów w trudnych chwilach. Akurat tak się składa, że byłem u samego zarania G100 i choć nie podziałałem tam długo głównie z powodów finansowych to wiem kto za tym stał. Dlatego nie uprawiajce Goebelsowskiej propagandy, co to niby zrobiliście dla Pasów. Odpowiem wam co zrobiliście - powybijaliście szyby, okrtadliście sklepy i nic ponadto. Dlatego pi.........lę cały zafajdany Jude Gang (i nie wiem kto wymyślił tę debilną nazwę?).
Tak a propos chodzę na Pasy ponad dwadziesćia lat odkąd ojciec mnie zabrał pioerwszy raz na mecz z Gwardią Szczytno o wejsćie do pierwszej ligi i nie będę wypierdalał na Reymonta
TYLKO SZMATA BIJE BRATA
Ale nierozumiem czyli ktos kto niema karnetu na D juz niebedzie mugł byc ?
no wyglada na to ze nie.
na D zeszlo 500 karnetow i tylko one tam maja obowiazywac. szykuje sie nam wiec najmniejsz mlyn w 1 lidze.
niekarnetowiczom zostaje tylko wykupienie biletow w przedsprzedazy.
KOTU - nie wiem o co ci chodzi, wiec napisz mi to prosze w wiadomosci prywatnej.
Orde, ale to znaczy, ze jesli ma nie być gosci to nie wpuszcza Lecha?? Byc moze nie skapowałem do konca:( Ja karnetu nie mam, a na Lecha bym chetnie poszedł, ale QRDE musze pierw udac sie na wielicka do piatku, zajebiscie, ze mam w ch*j mało czasu.
DSS "Niezależnie od wcześniej ogłoszonych działań zarząd klubu po meczu z Lechem do końca rundy wprowadzi następujące dodatkowe ograniczenia"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)