wiem....jeszcze jeden mecz potrzeba wygrać,ale....cóż,dzisiaj widać było wyraźną różnicę w grze i komu bardziej zależy na tym trzecim miejscu....ponadto miałem wrażenie, że nasi hokeiści po meczu, się z nami pożegnali......chyba będą chcieli zakończyć rywalizację w trzech meczach....a jeżeli tak.....to może by się dało wręczyć medale np. przed meczem z Górnikiem.....odpowiednia oprawa,oficjalne podziękowanie za sezon itp.( prrooszę,tylko bez pojazdów kołowych z Rynku )....nie zostało dużo czasu by coś przygotować....
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
-
-
Gdzie wręczyć medale....
mozna by tez zorganizowac sparing np.z druzyną ktora awansuje do extraklasy
Na piłce idealnie. Tak jak rok temu.
ale melexy nie przejadą, nie ma toru ;PP
nie mów HOP póki nie przeskoczysz
Panie Leszku Pan coś wie ?
Słusznie został poruszony ten temat, choć może ciut za wcześnie - po prostu nie ma co zapeszać.... Jednak trudno sobie wyobrazić by rywalizacja nagle obróciła się na naszą niekorzyść.... W przypadku meczów z Podhalem przy stanie 2-0 jeszcze nie do końca byłem przekonany, że ich pokonaliśmy..... Teraz jednak jestem pewny, że brązowy medal będzie nasz.... Problem tylko w tym czy wczoraj faktycznie był ostatni mecz w Krakowie - wydaje się, że raczej tak.... Logika podpowiada, że tak bo wczorajszy wynik chyba pokazał hokeistom z Torunia, że w tej rywalizacji wielkich szans nie mają.... Jeśli nawet wygrają jutro przy osłabionej publiczności (myślę, że z tych czterech tysięcy, które chodzą ostatnio na każdy mecz przyjdzie tylko połowa) to w ewentualnym kolejnym meczu w Krakowie nie maja już czego szukać.... Dlatego pewnie podświadomie będą chcieli zakończyć jutro tą rywalizację by nie tłuc się przez całą Polskę na kolejny mecz do Krakowa.... Dłuższe wakacje o te kilka dni itd. itp..... Chyba, że ambicja weźmie górę i jeszcze będą próbowali powalczyć, zaś nasi hokeiści zbyt rozluźnieni zostana zaskoczeni i.... Mam jednak nadzieje, że wszystko jutro się rostrzygnie, bo czwartego meczu w Krakowie za bardzo nie ma jak rozegrać z racji meczu piłkarskiego z Górnikiem Łęczna. BYŁOBY BARDZO GŁUPIO I NIEPRZYZWOICIE GDYBY NASI HOKEIŚCI ZDOBYWALI BRĄZOWY MEDAL PRZY PUSTYCH TRYBUNACH. Wobec powyższego mocno wierzę, że na kolejny mecz hokejowy w Krakowie przyjdzie czekać nam do września.... Jeżeli tak faktycznie będzie to BARDZO MILE WIDZIANA BĘDZIE FETA PODCZAS MECZU PIŁKARSKIEGO Z ŁĘCZNĄ.... podobnie jak rok temu po uzyskaniu awansu - tylko darujmy sobie te meleksy:-) Choć oficjalne wręczenie medali na pewno nastąpi zaraz po ostatnim meczu hokejowym to faktycznie ceremonię tą można odtworzyć w przerwie meczu piłkarskiego......
Jeżeli daj Boże zwyciężymy z TKH Toruń, wręczanie medalów powinno być w przerwie najbliższego meczu!
Też uważam że po ewentualnym wygraniu trzeciego meczu w Toruniu należy zrobić fetę w przerwie meczu z Łęczną.
Pamiętam jak ponad 20 la temu gdy walczyliśmy o utrzymanie się w pierwszej lidze, na stadion przyszli hokeiści a spiker ogłosił że oni już sie utrzymali, ale była radość. Teraz cele i osiagnięcia są wyższe ale to byłoby super.
CRACOVIA PANY!!!!!
hop bo wszystko juz wiadomo, mamy medal !!
piątek zaraz przed meczem lub w przerwie
TYLKO W PRZERWIE!!!!
Najlepiej by bylo w przerwie piatkowego meczu !!!
Tylko w przerwie!!!
lepiej zrobić osobną impreze na lodowisku.
Wiadomość zmieniona (16-03-05 16:03)
KOTU napisał:
> lepiej zrobić osobną impreze na lodowisku.
>
Bez sensu zwłaszcza, że frekwencja przy takiej okazji na pewno nie będzie imponująca..... Tylko w przerwie najbliższego meczu z Łęczną....
Z tego co się orientuje to medale zostaly wręczone wczoraj po meczu w Toruniu przez Lejczyka z PZHL.
Więc pozostaje tylko feta pt. powitanie medalistow i wg. mnie tylko w przerwie meczu z Łęczną przy kilkutysięcznej widowni.
Tylko tym razem niech nie próbują jazdy meleksami po torze ;-)
Potwierdzam. Wręczenie już było. Dziś wieczorkiem na pasy.org zdjęcia z tej radosnej chwili. O ile wyszły :|
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)