[ ' ]
Niepodległość dla Czeczenii !!!
-
-
Asłan Maschadow nie żyje...
mam nadzieje ze dostaną teraz w dupe.........
Niepodległość dla Czeczenii !!!
[']
[ ' ]
Mam nadzieję że po raz kolejny okaże się to nieprawdą
[ ' ]
Gdybym był Czeczenem to bym wy...ł za to w powietrze osobiście ze 100 kacapów.
Niestety, rosyjscy zbrodniarze dokończą teraz holocaust Czeczenów. Maschadow był jedynym umiarkowanym dowódcą mającym tam posłuch, autorytet. Mógł reprezentować Czeczenów w rozmowach pokojowych. Był człowiekiem rozsądnym, umiarkowanym, nie był radykalnym islamistą. Był odważnym żołnierzem i sprawiedliwym, uczciwym prezydentem.
Krew mnie zalewa jak widzę w TV tą inscenizowaną rozmowę Putina z innym kagiebistą meldującym o "unicztożeniu" terrorysty Maschadowa. Ech, pooglądałbym rosyjskie krajobrazy przez czołgowy celownik. Mój dziadek złożył im taką wizytę w 1920 roku (tyle, że w piechocie).
P.S. Jutro w Krakowie odbędzie się wieczorem zamknięty, absolutnie przedpremierowy pokaz 1,5-godzinnego filmu o Czeczenii robionego przez Polaków na zamówienie m.in. BBC. Gdyby ktoś chciał zobaczyć (jedyna okazja!), to uderzajcie na priv - zobaczę co się da zrobić.
Wolna Czeczenia!
Zemsta! Zemsta! Zemsta!
komunistyczna banda... niszczy kazdy nowy fundament !!! niewiedzac o co chodzi... zadaje ciosy na oslep !!! NISZCZ CZERWONYCH !!! NISZCZ CZERWONYCH !!!
[ ' ]
Szkoda gościa :)
Wiadomość zmieniona (09-03-05 19:34)
jak strace sens zycia to pojade do Czeczenii
[']
[ ' ]
Tak powinni kończyć wszyscy terroryści !!!
Dla mordowania kobiet i dzieci nie ma usprawiedliwienia!!!
Gąsior, pomimo umieszczenia emotikona w Twoim poście, uważam Twoją wypowiedz za skandaliczną. Może byś tak edytował post, co?
Polska-Afganistan-Czeczenia ,Pomscimy!!
> Tak powinni kończyć wszyscy terroryści !!!
> Dla mordowania kobiet i dzieci nie ma usprawiedliwienia!!!
Maschadow nie mordował żadnych kobiet i dzieci!!!
Trzeba być kompletnym durniem żeby wierzyć w KGB-owską propagandę!!!
Rozumiem że wydarzenia w Biesłanie to KGB-owska propaganda , jeśli wg. ciebie tak, to nie wiem kto tu jest durniem .
rocko - Maschdow byl liderem legalnego panstwa Czeczenskiego. Nie prowadzil akcji terorystycznych. Probowal nawet pokojowej drogi rozmow z bandziorami co od ponad 150 lat najezdzaja jego ojczyzne.
Pomijajac juz drobny fakt ze terorystyczne akcje Czeczenow to wrecz minimalna "skrajna reakcja" na teror rzezie gwalty i rabunki urzadzane przez zdemoralizowanych zolnierzy armii okupacyjnej....wrecz zaskakujaco mala...
['] dla wszystkich zamordowanych i padlych w boju z najezdzca Czeczenow. Ponoc to juz 1/3 populacji...poprzednim razem (po 45 roku) sovieci zlikwidowali ponad 50% narodu. Druga polowe wysiedlili na syberie.:-(
Nie wiesz kto jest durniem? Choćby każdy kto w bezmyslny sposób łączy niezwiązane ze sobą bezpośrednio wydarzenia.
fatalnie, fatalnie, fatalnie. Ruscy dzialaja na wlasna szkode. Zabili jednego z niewielu, ktory mial jeszcze ochote z nimi rozmawiac. Idioci.
pozdro dla kibicow Pasow z miejscowosci Seatlle
K.
[']
Prawdopodobnie umieścili agenta w jego otoczeniu. Stara wypróbowana sowiecka metoda: do celu po trupach, wykańczać gości umiarkowanych, bo z nimi trzeba by było się układać, stosować wojenną propagandę i podstęp. Że też kibic Cracovii na to się nabiera.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)