Może ja zaczne,nie wiem jeszcze do końca na kogo będę głosował,może WY mi w tym pomożecie,najbliżej jestem PO,ale wolałbym,żeby do sejmu weszła UW!!Pozdro:-)
-
-
Na jaką partie będziecie głosować??
no to masz pecha ;)
udecja nie wejdzie i tyle w temacie
ja własnie jestem po rozkminie z ziomalami na ten temat
i doszliśmy do wniosku że najlepiej żeby cały naród nie szedł do wyborów
i zobaczymy co wtedy patałachy na wiejsiej wykminią ...
Unia Wolności... Aż dziw, że na tak rozsądną partie głosuje tak mało ludzi.
No cóż taki naród :)
Ja, się chyba sklonię ku PO
Szparec z calym szacunkiem ale rozbawiles mnie ,UW i rozsadek? Troche chyba zbladziles! Nawroc sie i to szybko!!!! :))))
Mysle ze najrozwazniej jest glosowac na PiS. Tak zrobilem cztery lata temu i nie zaluje tego wiec tak samo zrobie i tym razem!
Nie ide głosować...
Ja bede głosował bez watpienia na SLD jedyne kochane
Mnie szczerze mówiąc partie nie bardzo interesują od jakiegoś czasu. Wolałbym na ludzi głosować w okręgach jednomandatowych. Wtedy łatwiej świadomie wybrać kompetentnego gościa...a teraz... chciał któś np. w wyborach do parlamentu europejskiego głosować na SDPL(czy jakoś tak)to ryzykował ,że jego głos pozwoli
"pracownika organów" Kapkę (a fuj) wybrać...itp. itd.
Problemów nie będę miał w wyborach prezydenckich. Jestem dośc daleko od PiS ale z pełnym spokojem oddam głos na "spokojniejszego Kaczora";-). Facet już kilkakrotnie udowodnił ,że jak sprawuje funkcje to robi to kompetentnie
z pełnym zaangażowaniem i do tego po prostu dobrze...a i o żadnych aferach nie słychać(wiadomo ,że jemu też pewnie błedy i inne "wtopy się zdarzają ale gość nie boi sie decyzji podejmować). Był świetnym prezesem NIK - ba tak dobrym ,że SLD+PSL pośpiesznie zmieniało prawo by go odwołać jak skończył NIK badać rza?y Suchockiej i doszedł do Pawlaka... Teraz nieźle radzi sobie w Wa-wa.
Kaczor pokazał już ,że potrafi miałbym więc jakieś Lisy , Donaldy czy Religi ryzykować...
Myślę, że pisssssss, ale nie jestem pewien do końca
Geopijatyk
(Rodem Wodzisławianin, sercem Pasiak, a talentem świata obywatel.)
Ja zagłosuje na LSD :P :D
A tak na poważnie to zbojkotuje wybory :D
ja tez pierdole nie głosuje
było, w tym [url=http://www.kki.pl/cracovia/forum/read.php?f=4&i=14807&t=14629]temacie[/url]
Unia Wolności - nie było ich w parlamencie, i sięgnął on dna. polskiej polityce trzeba umiarkowania...
do tych, co nie chcą głosować: nie zagłosujesz, nie będziesz mógł narzekać. pójdźcie do urn, i oddajcie głos, choćby nieważny.
a troszkę się z tematem Zbychu pospieszyłeś, bo SLD uznało, że lepiej jesienią. co za bucki bez honoru...
Wiadomość zmieniona (01-02-05 11:56)
Na PiS na pewno nie pójde głosować,za to że brat kaczyński powiedział,że nowy stadion w Warszawie będzie tylko dla legły!!!!!! Moim zdaniem,zachował się nie fair!!
na samoobrone:D
Prawdopodobnie na PiS. A w wyborach prezydenckich już na pewno na Lecha Kaczyńskiego.
na UW lub na UPR jeszcze sie zastanowie
ale swoja drogą to komuchy w sld są kompletnie bez honoru
i jak zawsze głosuje róznież na THC (Tylko Honorowi Członkowie)
PiS na 90%
UW?
Skończeni już są... zresztą to przez nich panoszy się teraz po Polsce tylu komuchów...
PO to partia chorągiewek - zresztą czego spodziewać się po centrystach...
SLD i inne tam (SDPL, UP) to po prostu banda karierowiczów, których powinna objąć dekomunizacja (nie wszystkich, bo są wśród nich spadkobiercy podziemia solidarnościwoego, choć powinni się wstydzić pomagać tym którzy zwalczali ideały w które wierzyła Solidarność, ideały wolności i suwerenności narodu Polskiego),
a z resztą za socjalizm powinno sie deportować na Kubę...
Nienawidze komunistów i ich spadkobierców, nie znoszę także tych którzy są odpowiedzialni za to że dalej panoszą się po moim Kraju...
chyba na UPR
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)