a ja gdzieś czytałem, że na ostatnich derbach w Łodzi, w sektorach ŁKS-u siedziała elita Lechii.
-
-
Zgoda z ŁKS-em
Nie czytałem tego ale od wielu lat można było o tych kontaktach słyszeć.
Więc jak to teraz z tą naszą zgodą będzie? :)
Siedzieli . https://postimg.org/image/suz4z0z31/
Stali ;) Ogólnie te wszystkie układy,"prywatne kontakty"są trochę śmieszne.
6 dni później
Mnie wcale nie śmieszą . Literka Ł zasadniczo utrzymuje szerokie kontakty , żeby przypadkiem nie ominęła ich okazja na puknięcie żydzewiaków , ewentualnie całej tej sfory bród smród ubóstwo + olana , kserowia i fc z Gdowa
240 dni później
Ooo co ja widzę ŁKS jest w drugiej lidze!!!
Będzie okazja zobaczyć eŁKSę na żywo w Krakowie na stadionie Garbatych ;)
Trzeba się będzie wybrać. Może być wesoło, bo konkutencja też pewnie będzie zainteresowana tym meczem.
- Edytowany
Tyle, że na Garcy budują stadion to nie wiem czy będzie możliwość wpuszczenia przyjezdnych.
Na razie dostali licencję na mecze w Niepołomicach.
95 dni później
Czas odświeżyć. Klubem Łodzi jest ŁKS !!!
O ile nowy stadion Widzewa już jest (byłem tam, tydzień temu otwarli sklepik klubowy), to na ŁKS-ie przy al. Unii Lubelskiej do istniejącej już trybuny, przy której mecze rozgrywają piłkarze, dopiero po 2018 roku (prawdopodobna data przetargu) mają zostać dobudowane trzy pozostałe.
Ale jedna trybuna na ŁKS-ie kosztowała tyle co połowa stadionu onych.
Stadion stadionem, ostatni weekend dość ciekawy kibicowsko. . . . klubem Łodzi jest Ł.K.S.!!!
180 dni później
[quote='kaleb' pid='1282842' dateline='1506938128']
Ale jedna trybuna na ŁKS-ie kosztowała tyle co połowa stadionu onych.
[/quote]
Ta jedna trybuna kosztowała ok. 100 mln złotych. Za tyle m.in Arka wybudowała cały stadion.
476 dni później
Na meczu z ŁKS, oficjalnie zostanie zawarty układ ;)
Element "Łodzianom nieprzychylny" z Kałuży, zdaje chyba sobie sprawę, że ten układ nieoficjalnie, funkcjonuje od jakiegoś czasu i zawodnicy z obu ekip, spotykali się już nie raz po tej samej stronie barykady, przy okazji różnych imprez. Zwłaszcza gdy był tam również Lech. Nie ma się co bólserować
ŚWIEŻO MALOWANE
A czy obecnie ŁKS ma nadal taka mocna kose z Arka?
Kosa z Arką jest, ale pozytywnie z Lechem i z Tychami, teraz pozytywnie z Pasami, więc może szala przechyli się na neutral. Tzn odpuszczą sobie bieganie za sobą przy piwie...
I będą biegać po piwo?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)