a Interii poczucia humoru.
Polecam zdjecie umieszczone przy informacji dot. setnej bramki Frankowskiego :))))
[img]http://img.interia.pl/sport/nimg/Franek_lowca_bramek_Setka_572172.jpg[/img]
[url]http://pilka.interia.pl/news?inf=553132[/url]
-
-
Frankowi gratulujemy 100 bramek
Dobre !
No gratulacje !
Dobrze że nie nam ją strzelił :)
A poza tym to fajnie na tym zdieciu ochroniarz zasłania skreśloną gwiazde na fladze.
hehe ja przez chwile myslalem ze ja spece z interii zamazali w paintcie :)
a to faktycznie ochroniarz.
widocznie dobrze wytresowany
Gratulacje Franek, podoba mi sie w nim jego zachowanie, zadneej buty ot zwykly skromny facet ale znajacy swoja wartosc. Nie ukrywam ze jest to jeden z dwoch zawodnikow wisly ktorego chetnie bym widzial w skladzie Pasow
Szacunek za caloksztalt dla Franka!!!!
Życze 100 w Reprezentacji
bardzo miły temat :)
aż warto sobie chyba skopiować na pamiątkę :):):):):)
Kinder - zdradź kogo byś widział jeszcze z Wisły na Kałuży ?
(napisaleś ze 2 piłkarzy:)
Heh, to bardzo fajny koleżka. Mam wrażenie, że jest podchodzi z dużą ironią do całych tych szopek, w jakich musi brac udział w telewizji. Do pytań w rodzaju: niektórzy mówią że jesteś za lekki i za niski....
Naprawdę w porządku gość. Podoba mi sie też jego obiektywizm, bo nie zawahał się wczoraj powiedzieć, że Żuraw wymusił karnego w meczu z Odrą.
Lubię typa, bo nie ma w sobie nic z gwiazdora. To bardzo miłe.
K.
Ma coś czego innym brakuje, szczęście piłkarskie
Klasyczny napastnik, brawo :)
Wiadomość zmieniona (18-10-04 11:38)
Zapewne bardzo chciał strzelić setną bramkę w derbach (nie w derby!), no ale lepiej, że to się stało kiedy indziej.
Tak czy inaczej oczywiście gratulacje.
Kocur , innym zawodnikiem ktorego chetnie widzialbym w skladzie to Mauro Cantoro, podoba mi sie styl jego gry, jest twardy jak skala , znakomicie sie ustawia i haruje na boisku za trzech, taki nasz Baranek w pomocy.
zgadzam się z tymi, któzy piszą że poza tym że jest to BARDZO DOBRY PIŁKARZ... jest to też normalny, fajny Człowiek
oczywiście gratulacje i życzenia dalszych 100 (byle - jak dotychczas "zero" strzelonych Cracovii)
ja też mam takiego drugiego, którego chętnie widzialbym w "pasiastym" stroju... ale była taka wypowiedź, taki transparent... a moim zdaniem "spoko gość" (no raz coś głupiego powiedział)
Franek - bardzo dobry piłkarz, szkoda że nie krakus :D
I ja sie przyłącze do gratulacji, bo Franek jest rzeczywiście świetny... hehe i te jego odpowiedzi do dziennikarzy... a i plusa sobie zdobywa tym że nie liże dupy Janasowi... kolejnych stu, tylko nie przeciw nam, a może z nami ;)...
Gratulacje za 100 w lidze - teraz życzenia 100 w kadrze.....oraz występu na boiskach Niemiec w M.Ś.
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Już chciałem gratulować pierwszego tematu o Wiśle bez bluzgów jednak zawsze są wyjątki.
No cóż,Franek nie zajmuje się mediami,a grą i to jest najważniejsze.
Franek Brawo !
a ja go tam nie lubie...chociaz pogratulowac moge:)
To taki wiewiór cfaniak...Poprostu go nie lubie i tyle!
Życze kolejnych 100 bramek w wisle ...
...tym razem samobójczych :> :D
Wiadomość zmieniona (19-10-04 19:40)
te 11% udziałów ComArch-u w Interii robi swoje;)
jeśli każda wypowiedź będzie tak durna jak ta co ją skasowali to jestem za
BTW - gratulacje - jak w temacie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)