Dziś Dzień Ojca!
I z tej okazji Tato (nie czytasz tego dziś bo w wojażach jesteś) życzę Ci wszystkiego najlepszego i dziękuję Ci że już ponad 20 lat temu zaprowadziłeś mnie na stadion i lodowisko Cracovii!!!
Teraz po latach chudych wracamy do świetności i jeszcze sporo meczy które będziemy oglądać razem a potem o nich rozmawiać...
Dziękuję!!!
-
-
Dziękuję Ci Tato że jestem Pasiakiem!!!
Wszystkiego najlepszego dla naszych Tatusiow :)
i dla tatusiow wsrod nas :))))))
Ja Tesz się dołanczam do ŻYCZEŃ:-)
[b]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH TATUSIÓW[\b]
Dziękuję Ci Tatku że jestem Pasiakiem!!! Wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!!!!
Duuuzo zdrowia!!!
a mnie tata nie zaprowadzil na Cracovie ale...
dolaczam sie do zyczen !!!
wszsytkiego naj... dla mojego taty i wszystkich innych tatów pasiaków
Też dziękuję Tato ,że zabrałeś mnie na mecz Cracovia-Resovia (0-0) o awans. Cracovia co prawda nie weszła ale ja zostałem na całe życie:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hehe a ja Tate zabralem na mecz :):) coprawda kiedys chodzil.. ale to bylo dawno temu Pozatym zakupilem 5 litrowa beczke piwka i bedziemy ja wieczorkiem obalac!!! :):):)
A wiec wszystkiego najlepszego tatusku... a wszczegolnosci zdrowia i duzo pieniażków :P
U mnie sytuacja podobna jak u Koja:)
Kiedys on chodzil(czy to na pilke,czy na hokej),teraz chodze ja i czesto go wyciagam:).
Co mnie szczegolnie cieszy,widze u niego coraz wieksza chec chodzenia na mecze Pasow i juz go nawet namawiac nie musze:)
Sto lat Tato:)!
[i]Autor: rex (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-06-04 18:08
Sto lat Tato:)!
___________________________________[/i]
a ja bez kozery powiem: pincet!!!
Coz moge wiecej napisac....
Dziekuje Ci Tato ze jestem Pasiakiem, sto lat i wiecej takich meczy jak ten ostatni..wszysktiego najlepszego
He he... a mnie tata zaprowadził na Hutnika w wieku 8 lat, jako, że z Huty jest i na hucie pracował. Ale jak juz mogłem sam chodzic na mecze krwinki moje same zaprowadziły mnie na Ziemię Świętą : )). Po prostu poszedłem na Kałuży i już tam zostałem...
Tak, więc dizekuje Ci tato... że jestem... :)
"dzien ojca" przeszedl a ja nawet nie widzialem swojego syna bo tu takie maja "prawo" ze ojciec jak jest rozwiedziony to nie ma zadnych praw
no i wtymroku widzialem sie z nim tylko dwa razy !
zwidzajacie moja strone bo tam beda wszytkie instrukcje trenerskie za darmo www.matrixball.com
3632 dni później
Mogłby ktoś podesłac jakies dobre zdj flagi '' Dziekuje CI tato ze jestem Pasiakiem '' ? Z góry dzieki :D
LiPtOoN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziękuję Ci Tatku że jestem Pasiakiem!!!
> Wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!!!!
> Duuuzo zdrowia!!!
>
>
To już 10 lat. Ja pier.
1478 dni później
Jak w temacie :angel: :(
A ja dzisiaj z rana, z okazji Dnia Ojca otrzymałem sporych rozmiarów postać z mojej sygnaturki, z życzeniami aby codziennie przypominała mi, że stabilizacja nie jest w życiu najważniejsza :D
[img]https://static1.tradoro.pl/1046/spider.png[/img]
2039 dni później
Dziś dzień Dziadka - założyłem ten temat 19 lat temu, od tego czasu Taty już niestety nie ma na tym świecie
Nie dożył dnia Dziadka :(
Ale ja w tym
Miejscu chciałem powiedzieć Dziękuję Ci Dziadku że jestem Pasiakiem - też się do tego przyłożyłeś - a Tato który jesteś już Dziadkiem wszystkiego najlepszego dla Ciebie też!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)