Skrzyński już to pisałem ...
:-)
-
-
Jagiellonia-Cracovia-opinie
To był Skrzyński
witam
jakas godzinke temu wroclem z bialegostoku.
grajki potrafia cos zrobic ale tylko do okolic pola karnego. dalej nie wiedza co maja z pilka zrobic. wrzutki w pole karne jak juz by;y to na glowach jagielloni albo u bramkarza.
szkoda sytuacji ankowskiego z pierwszej polowy. takie rzeczy sie strzela. gdyby padla bramka mecz moglby sie inaczej potoczyc.
wizualnie Cracovia sie lepiej prezentowala, wiecej z gry ale co z tego jak nie potrafia tego wykorzystac.
podobal mi sie baster. walczyl dosc zadziornie chlopak, troche sie poprzewracal ale niestety nic konkretnego nie ugral.
moje miejsce na stadionie nie powalalo mi na dokladne ogladanie wyczynow na murawie...
brajt chyba pytal o miejscowych kibicow. nie zgodze sie z robertem ze wiecej bluzgali na pasy niz dopingowali swoj zespol. doping jagielloni wg mni bardzo dobry. bardzo czesto robony na "dwie strony". z jednaj strony glowny mlyn a z drugiej byl drugi mniejszy, ktory dobrze wywiazywal sie ze swojej roli. odpalili tez race mieli serpentyny i jakas saletre(2 mlynek).
robert przy Kałuży bardzo czesto jest porownywalna ilosc epitetow pod adresem pewnej druzyny. Wg mnie kibice Jagielloni zaprezentowali sie tak jak powinni w takim meczu. Mieli 2 sektorowki, race, swiece dymne, stroboskopy, fajerwerki (jak je odpalili to pozostale trybuny bily brawo), byly tez jakies wulkaniki no i dobry doping przez caly mecz. Nie przypominam sobie by w trakcie meczu byli choc przez chwile cicho. jedynie w przerwie jak poszli na posilek:). Ciekawie tez odpalii stroboskopy(?). mieli je przyczepione do plotu. kiedys bede mial zdjecia:) no chyba ze juz gdzies sa wszystkie w sieci.
-Robert- jezcze raz WIELKIE wielkie DZIEKUJE za te 2 dni:). Pozdrow zone i dzieciaków:)
No chlopaki 8 browarów, grać tak dalej...
-Robert- jak cos piszesz to uwzgedniaj to z inny mi bo pozniej delikatnie mowiac stajesz sie malo wiarygodny "można powiedzieć , że więcej nas wyzywali niż dopingowali Jagę " - "nie zgodze sie z robertem ze wiecej bluzgali na pasy niz dopingowali swoj zespol. doping jagielloni wg mni bardzo dobry" w Radiu Krakow tez byly wejscia na zywo doping byl b.dobrze slyszalny i nie bylo slychac zadnych epitetow to co prawda tylko kilka wejsc paro minutowych, ale ...
Stawowy musi odejsc!
Też byłem i co do opinii o samej grze zgadzam się z Robertem i -g- .Natomiast jeśli chodzi o zachowanie kibiców to jednak Robert ma rację.Według mnie 40% dopingu jagi było anty cracoviackie(jude,białoczerwone @!#$ i inne qrwy). Do tego bydlackie zachowanie w stosunku do ławki rezerwowych ,szczególnie Pana Stawowego,wyzwiska i obrzucanie zwitkami serpetyn ,butelka z wodą,zapalona raca,Pan Madeja osłaniany od pocisków przez Szczoczarza.Nie wspominam już o rykach przy byle kontakcie naszego zawodnika z miejscowym bo zwykle taka jest optyka kibica ,ale będąc obok ich młynka 1 za naszą ławką rezerwowych twierdzę,że na naszym stadionie to pełny wersal i nie rozumiem dlaczego gdy ktoś sobie pierdnie na Kałuży szum na całą Polskę,a inne bydło zbiera opinie kulturalnego zachowania: vide Radomsko.Odpowiadam prześmiewcom naszej obecności na meczu; i bardzo dobrze,że nas nie było bo w tej waszej psiej klatce zostalibyśmy zdemolowani i skończyłoby się zakazem stadionowym.
pozdrawiam
Paasy!Pasy wszędzie!Zwariowało moje serce!
Arni ...
ja swoją wiarygodnością się nie przejmuję ...
bo za stary już jestem i nie wiem czemu by to miało służyć ...
zawsze piszę to co myślę ...
i w przeciwieństwie do Ciebie byłem w Białymstoku więc mam moralne prawo wypowiadać się w tym temacie ...
tak się złożyło ,że staliśmy z kumplem tuż obok głównego młyna Jagi z jego lewej strony dosłownie 2 matry ...
jeżeli piszę:
"dawno już się nie nasłuchałem tylu epitetów na Cracovię ...
można powiedzieć , że więcej nas wyzywali niż dopingowali Jagę ..."
to znaczy , że tak było ...
wyzywali nas i nasze zgody co jest w zasadzie rzeczą naturalną ...
i nie dziwi mnie to ...
natomiast proporcje dopingu pozytywnego i negatywnego były na korzyść negatywnego co potwierdzały nieustanne apele spikera o cytuję: "kulturalny doping" ...
porównując doping na naszym stadionie na np. meczu z Ruchem to mamy "wersal" ...
o samym stadionie Jagi jeszcze kilka słów ...
klatka ...
to jest miejsce wydzielone ...
płot ma wysokośc 2,5 m ...
czas pokonania 3 sekundy ...
strefa buforowa to siatka ogrodzeniowa wysokości 2 m ...
czas pokonania 1 sekunda ...
nie wyobrażam sobie co by było gdyby nasi hools jednak dojechali ...
a Ruch jak tam przyjedzie to po tym jak pokazał się w Cracovie zrobi sobie spacerek po stadionie coś jak nasi w Stalowej Woli ...
ten stadion nie spełnia wymogów nawet 3 ligi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nasza Cracovska milicja naprawdę bardzo nas nienawidzi bo to co my musimy robić aby mieć ich zgodę na rozgrywanie meczów dla Jagi jest KOSMOSEM !!!!!!!!!!!!!
Oprawe meczu i filmiki znajdziecie tutaj: http://members.lycos.co.uk/forumjagiellonii/index.php
Pozdrawiam
i jeszcze dodam,że część ogrodzenia "stadioniku" stanowią wychodki należące do bazaru,a obok zdezolowana bramka ewakuacyjna o szerokości ok.1,2 m, a co za wspaniała trybuna gł. Mój pies ma lepiej wykonany dach na budzie.A śmiano się z Polonii W-wa.
Paasy!Pasy wszędzie!Zwariwało moje serce!
mógłbyś sprecyzować dokładniej gdzie są filmiki - fo to adres forum - a tam coś nie mogę znaleźć
Forum => Jagiellonia Bialystok => Jagiellonia vs Cracovia - oprawa
Zeby byla jasnosc, tam sa fotki i linki do filmikow
dzięki, a nie wiesz gdzie sa filmiki z bramkami
Skrot z meczu: http://swirusy.net/~sagi/Jaga-Cracovia.avi
I spadam bo sie tu u was zasiedzialem
Powodzenia w rewanzu
Zdjęcia z meczu:
http://www.jagiellonia.neostrada.pl/galeria_jaga_cracovia03.htm
dr Jekyll: To bylo w tamtym sezonie, moze w tym czas najwyzszy ich zmienic.
Pozdrawiam
Robert zgadzam się z Tobą stadion mamy tragiczny i myślę, że nie ma czego się wstydzić bo nie takie firmy nie potrafią się uporać ze swoimi stadionami w Polsce. Bieda i tyle, chociaż myślę że idzie ku lepszemu i może na wiosnę będziemy grać na stadionie Hetmana.
Co do twoich obaw o zabezpieczenia i mówieniu jak to Ruch się przejdzie po naszym stadionie to gadasz bzdury jak mało który. W Białymstoku była w II lidze ekipa ŁKS ponad sto osób (najlepsza jaka się od kilku dobrych lat na naszym stadionie pojawiła) i Widzew w sile też dobrych kilkudziesięciu osób (ŚRODA PP do III LIGOWCA-SZACUNEK). Wyobraź sobie, że tych zabezpieczeń które są teraz wtedy nie było i ani ŁKS ani Widzew nie próbował zaistnieć. Widać jednak, że w Cracovii są strasznie wysportowane chłopy i nowe już ogrodzenia nie stanowiłyby dla nich przeszkody, problem polega na tym, że łódzkie ekipy przyjechały i sprawdziły zabezpieczenie, a pasiacy zostali w domu...
Tak więc Twoje insynuacje są tylko twoimi pobożnymi życzeniami, które się nigdy nie sprawdzą.
Zygmunt wierz mi ze nasi z 2,5 metrowym plotem radza sobie bardzo szybko (patrz mecz z Chorzowem), ale chodzi o to ze Wam tak przygotowany stadion bez problemow (chyba?) dopuscili do rozgrywek, a u nas od kilku dobrych lat policja sie o cos przyp........
Zygmuntjjj ...
nasze chłopaki są naprawdę bardzo wysportowane ...
byłem na wyjeździe w Opocznie i na własne oczy widziałem ile czasu zajęło im wyjście z klatki która miała wysokość ok. 4 m ...
więc wiem co mówię ...
ale nie o to tu chodzi ...
u nas taki stadion nie zostałby dopuszczony do ligi ...
milicja w Białymstoku jest bardzo wyrozumiała ...
naprawdę zazdroszczę ...
:-)
stary jak mozesz mowic, ze kobeszko strzelil 15 bramek w calym sezonie, jak strzelil ich ponad 20 :)
pozdro
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)