Czy mogę zaapelować o zaprzestanie życia przeszłością? zubereg-proszę Cię-nie odgrzewaj tych samych tematów, bo to nie ma sensu. Trzeba nam ludzi głodnych sukcesu a nie-wielkich co prawda-ale byłych już Pasiaków, którym lat przybyło.
Mamy budować drużynę na I ligę. NAPRAWDĘ myślisz, że w tej sytuacji Paweł by się nadał??? Nie wierzę...
-
-
Weźmy Zegarka....
Może Hrapek wznowiłby treningi???
a moim zdaniem przydałby się Jacek Czarnik a na obronę Krzysztof Baliga:))) A tak na serio to wydaje mi się że po czasie transferowym zawodnik z nizszej ligi może przejść
Brakuje nam przeciez Zegara na stadionie :-)
A co do zasluzonych graczy to proponuje siegnac po Czarka Tobolika.
Najlepszy skrzydlowy jakiego pamietam w Pasach :-)
Zegarka lubie,ale II liga to nie III - niestety...
Pozdro dla Ciebie Paweł!!!!
Nade wszystko przydałby się nam Wiesiek Dybczak - wszak zawsze miał "żelazną kondycję" ;))))) (jego by w Białymstoku nikt nie zatruł tym białoruskim bimbrem z bazaru)
Ja dzwoniłem ostatnio do Józka Kałuży na kom. Powiedział mi, ze czuje się na siłach i chętnie może pomóc, bo odpoczynek na cmentarzu lekko go już nudzi!
To zamiast Polichta czy Zegarka wzieliśmy WIELKĄ GWIAZDĘ Z LIGI MALTAŃSKIEJ która ma poziom polskiej trzeciej ligi. A ten świetny napastnik strzelił tam aż cztery bramki.........
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
poczekajmy co ten nigeryjczyk pokaże na boisku a co do Zegara zawsze bąde twierdił że w drugiej lidze by sie przydał
W II lidze juz grał w ubiegłym sezonie i co.... kicha Stal poleciała.
Jesteście żałośni!
Jak zwykle nie można mieć swojego zdania bo _panowie_związani_blisko_z_klubem są wszystko wiedzący.
A prawda jest taka, że nie mamy napastników. Miała być współpraca z Wieliczką a jest wielka prowizorka.
I nie oszukujmy się, że tak nie jest. Gdyby nie "Ziółkowski GATE" nie było by w Klubie Węgrzyna.
po pierwsze - nie podoba mi się naśmiewanie z zawodników, którzy dużo z siebie dali grając w Pasach (axe to zrobił w dwóch tematach)
po drugie - uważam, że Zegar przydałby się zarówno pod względem piłkarskim jak i pod względem "marketingowym"
henryk - pod wzgledem makketingowym chyba nie jako maskotka klubu co?
Co do Zegarka to dzięki, że go nie reaktywowaliście do składu na mecz z Jagiellonią. W ostatnim spotkaniu naszych zespołów w 1996 roku strzelił on Jadze dwie bramki (zresztą grał w tym meczu Kubik już wtedy grał chyba? Z naszej strony w tym meczu z obecnego składu grał Danielewicz ). Zresztą pamiętam go w Białymstoku strasznie trudny do upilnowania i to co zmarnował Węgrzyn lub Ankowski Zegarek by chyba trafił...na szczęście go nie było...
Fajnie
My to wiemy Jagiellończycy(sic!) to wiedzą, a Klub ma go gdzieś.
Zegarek byłby świetny na ostanie 15-20 min !
Pizza daj spokój tu potrzebny jest nie P. Zegarek ale ktoś inny
Rysiek - to co się najlepiej sprzedaje, to nie tylko "dobry produkt", ale przede wszystkim symbole i marka. Pan Pizza też ma rację! a ktoś inny też by się przydał:)
a moze wy myslicie ze to liga oldbojow? ja myślę że z Pawłem robicie sobie jaja
Maaćku tu i Zegarek potrzebny i ktoś inny.
Ale Ty jako G100 bedziesz przeciwny Pawłowi
kiedy g100 prosił Zegarka by grał to on to popierd...lił dawali jemu kase błagali go ale miał to gdzieś wybrał wolność więc teraz pasiak z krwi i kośći niećh gra w Górniku Wieliczka tak będzie lepiej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)